1xbet USA

1xbet

Jó hír 2018-ban várt a fogadókra, amikor a Legfelsőbb Bíróság hatályon kívül helyezte az 1992-es évi szövetségi törvényt, amely teljes mértékben betiltotta a sportfogadásokat. Addig az amerikai játékosok illegálisan fogadtak a külföldi bukmékereknél. Mivel azonban sok pénzről van szó, amely segítheti az állami pénztárt, a Legfelsőbb Bíróság úgy döntött, hogy legalizálja a szórakozás e formáját. Ezért ezen iparág jelentős növekedése várható, és mi információkat hozunk a világ egyik legjobban értékelt bukmékeréről. Jelenleg még nem fogad el országbeli játékosokat, de úgy gondoljuk, hogy a helyzet bármikor megváltozhat a megváltozott törvény miatt, tehát tudni fogja, hogy kinél fogadhat.

Játék lehetőségek az 1xbet-nél

Az általunk preferált társaság az 1xbet bukméker, amely világszerte működik, ezért egy egész sor tapasztalattal rendelkezik. A legelején regisztrációs bónusz vár Önnre, amely akár 100 EUR / USD is lehet. Ez az első befizetéskor kerül kifizetésre, és ezek után folyamatos bónuszok is következnek, amelyekkel az 1xbet jutalmazza Önt a későbbi fogadásokba és játékokba vetett bizalmáért. Az online kaszinó számos játékai közül választhat, amelyek között szerepel a póker és az élő rulett is, de fogadhat az online bukmékerek által kínált egyik legnagmagasabb értékű szorzóvaival is. Bár jelenleg nem fogadja el az amerikai játékosokat, de bízunk benne, hogy ez a helyzet hamarosan megváltozik a 2018 óta hatályos új törvényeknek köszönhetően.

Online fogadások az Egyesült Államokban

2018-ban érkezett a legfontosabb fordulópont, amikor a Legfelsõbb Bíróság hatályon kívül helyezte a szövetségi törvényt, amely az Egyesült Államok egész területén tiltja a sportfogadásokat. Addig a fogadóknak külföldi bukmékereket kellett használniuk, akik illegálisan fogadták el az Egyesült Államokból származó játékosokat. A becslések szerint 2018-ig a helyiek több mint 150 milliárd dollárt költötek fogadásra, ezért az állampénztár új, magas jövedelmet várhat ettől az iparágtól. Jelenleg a bukmékerek és a fogadók készülnek az új szelekre, amelyeket a legalizálás az országba hoz.

Betétek és készpénzfelvételek az 1xbet USA-nál

A leggyorsabb módszer a MasterCard, Visa, illetve a Maestro társaságok fizetési kártyái. Ezen túlmenően széles körben használják az elektronikus pénztárcákat is, amelyek érdekes módját képviselik az interneten lévő pénzkezeléseket. Ezekre a pénztárcákra példák az E-Pay vagy a B-Pay, de még sok más is szerepel az 1xbet fizetési feltételeiben. A kriptovaluták szerelmesei is megtalálják itt a magukét, amelyeket az 1xbet elfogad a leghíreseb Bitcoin mellet még sok mást is.

Köszönjük a cikk elolvasását és az időt, amelyet a cikknek szánt, és sok szerencsét kívánunk Önnek!

Relevant news