Wazamba

Bónusz

100 €/$

IGÉNYELJE MOST
Regisztráció Regisztráció

A Wazamba.com egyike a legújabb és egyaránt legígéretesebb online kaszinókból. Már a létrehozásának évében, 2019-ben, a Wazamba a második legjobb lett az új kaszinók között a kiemelkedő Ask Gamblers díjátadón. A Wazamba.com-ot a curacaói székhelyű Araxio Development NV üzemelteti.

A Wazamba.com weboldal a legjobb technológiákkal és biztonsági funkciókkal van felszerelve, mint például az SSL adattitkosítás a tranzakciókhoz és az érzékeny információk tárolásához.

A Wazamba.com weboldal reszponzív, így közvetlenül a számítógépe böngészőjében, úgy a mobileszközén is játszhat; rendelkezésre áll egy külön alkalmazás is mint az Android, úgy az iOS rendszerekre is.

Ami a szerencsejáték-szoftverszolgáltatókat illeti, a fogadóirodai vállalat az iparág talán összes szolgáltatójával kapcsolatba lépett. Ezek között megtalálható például a Microgaming, ELK Studios, Pragmatic Play Ltd, Merkur Gaming, Hacksaw Gaming, Skywind, Amatic Industries és még sok más.

A Wazamba.com számos sportfogadást kínál, körülbelül harminc különböző sportágra fogadhat. A világ egyik legnépszerűbb sportja a fogadások terén határozottan a labdarúgás, és a Wazamba.com teljes mértékben tisztában van ezzel a népszerűséggel, így a mérkőzések számtalan mennyiségére fogadhat szerte a világhírű bajnokságokon. Bár a Wazamba jelenleg nem kínál semilyen élő közvetítést, akkor is fogadhat a sporteseményekre közvetlenül ezek folyamatán. Az élő fogadási szekció az egyik legnépszerűbb szekció a Wazamba.com-on. Fogadást kötni egészen a sportesemény végéig lehetséges, és természetesen a mérkőzés előrehaladtával is figyelemmel kísérheti a szorzók változását.

Ha nem szeretne várakozni valamelyik mérkőzés, vagy más sportesemény kezdetére, valami mást is kipróbálhat, és ezek a virtuális sportok. Itt lényegében a véletlenszerűen szimulált játékokra fogad. A fogadások pontosan ugyanúgy működnek, mint a valódi sportesemények esetében. Egy további kiterjedt rész a játékok az online kaszinóban. Játszani lehet itt a hagyományos klasszikus nyerőgépeken, mint például az Immortal Romance a Microgamingtől, a Wixx a Nolimittől vagy a Super 10 stars a Red Rake-től. Itt találhatók a kártyajátékok igazán nagy mennyisége, mint például a népszerű póker és blackjack. Ennek szerves részét képezi természetesen az online élő kaszinó, ahol ismét az élő osztós játékok nagy választékát találja, így az Ön játékélménye még hitelesebbé válik.

Mint sok más online kaszinó, a Wazamba.com is nagy mennyiségű játékbónuszt kínál.  Bár nincsenek itt semilyen  No deposit (befizetés nélküli) típusú bónuszok, a Wazamba.com meglehetősen sok egyéb jutalmat kínál. Ezek a bónuszok határozottan nem fognak csalódást okozni még az igényes felhasználóknak sem. Az első belőlük az Üdvözlő csomag, ahol a regisztráció utáni első befizetéséhez 100%-os extra juttatást kap, maximum 500 euró összegig, valamint 200 ingyenes pörgetést a nyerőgépeken. Ha igénybe szeretné venni ezt az előnyös bónuszt, akkor legalább 20 eurót van szüksége befizetni a  kezdetben. Ez az egyetlen olyan típusú befizetési bónusz, amelyet a Wazamba.com kínál. Egy másik érdekes bónusz a lehetőség minden héten visszaszerezni a tétet (cashback) 500 euró összegben a veszteségeiből. A Cashback készpénzvisszatérítés a hétfőtől vasárnapig tartó teljes veszteségének a 10%-ának felel meg. A Cashback bónusz minimális összege 20 euró, a maximális összege pedig a fent említett 500 euró. Egy másik érdekes bónusz a Wazamba Combo Boost, itt legalább három tippet tartalmazó kombinált fogadást szükséges tenni, és ha minden eredményt eltalál, további 10%-ot kap a nyereményéből. Minden tippnek legalább 1,80, vagy annál magasabb szorzóval kell rendelkeznie. Ha a fogadás bónuszpénzből volt megvalósítva, a nyereményt a bónusz egyenleghez adják hozzá. Ne feledje, hogy minden bónuszra meghátározott feltételek vonatkoznak, ezért mindig olvassa el figyelmesen a kiválasztott jutalom teljes leírását.

Mint fentebb említve volt, a Wazamba.com az üdvözlő csomagon kívül nem rendelkezik semmilyen befizetési bónusszal. Ezért ahhoz, hogy játszani tudjon, regisztrálnia kell, és valamennyi pénzt kell átutalni a játékszámlájára. Ahhoz, hogy hogyan ezt megtenni, több lehetősége is van. Először is kihasználhatja a befizetést a hitel- vagy betéti fizetési bankkártyák által. A másik lehetőség a banki átutalás, de ennél a lehetőségnél számolnia kell azzal, hogy megtörténhet, hogy a pénzösszegek nem feltétlenül azonnal kerülnek átutalásra. Kihasználhatja a Paysafecard, Neteller, Skrill, EcoPayz vagy például a Trustly által is a térítéseket. Természetesen számos kriptovalutát is használhat, amelyek közül a legismertebb és legszélesebb körben használt valószínűleg a Bitcoin.

Ami a kifizetéseket illeti, a Wazamba társaság szerződési feltételei szerint, mint a legtöbb más online kaszinó esetében is, ellenőrizni kell a számláját, hogy a pénze kifizetését megvalósíthassa. Az ellenőrzés egy szabványos eljárás, amelynek biztosítani kell, hogy Ön a játékosszámla tulajdonosa, és hogy a számlájáról kért kifizetést valóban Ön kapja meg. Az ellenőrzés viszonylag egyszerű, és közvetlenül a játékszámláján történik. Az ellenőrzés után kérheti a kifizetést. A legtöbb kifizetési kérelmet néhány órán belül feldolgozzák, miközben a banki átutalások 3-5 munkanapot vesznek igénybe. A Wazamba.com maga nem számít fel semmilyen kifizetési díjat, de meg kell jegyezni, hogy a havi kifizetések nem korlátlanok. Ismét többféle fizetési mód közül választhat. Bár a választék már nem olyan széles, mint a betétek esetében.

Végső összefoglaló:

Előnyök

  • Kiváló minőségű elrendezés, amelynek köszönhetően igazán könnyen és gyorsan tájékozódhat a weboldalon.
  • Szünteleni támogatás a chat-en, ezenkívül természetesen az e-mailes vagy telefonos támogatás is igénybe vehető.
  • Gyors kifizetési idők az Ön játékszámlájáról, általában 24 órán belül megkapja a pénzét.
  • A legjobb szoftverfejlesztőket használja, így biztosítva a legjobb játékélményt.
  • Barátságos jutalmazási rendszer mindenkinek, aki regisztrál és rendszeresen játszik.

Hátrányok

  • Néhány játékból csak kis mennyiség van a hagyományos nyerőgépeken kívül, ezeknél hatalmas a kínálat.
  • Az ügyfélszolgálat gyorsan reagál, de a megoldás hosszabb időbe is telhet.