1xbet Niger

Az 1xbet hatalmas bővülése 2019-ben különösen az afrikai kontinensen nyilvánul meg. Mi mindennek örülhetnek az 1xbet Niger játékosai?

Partnerség a CAF-tal

Az Afrikai Labdarúgó-szövetség ennek a sportnak a fő irányító szervezete. A partnerség létrehozása alapvetően logikus lépés volt.

A célja nem csak a fogadóirodák szolgáltatásainak a népszerűsítése, hanem mindenekelőtt az afrikai futball mint olyan, népszerűsítését. Végül is a futball Niger egyik legkedveltebb sportja, bár a legtöbb csapat még mindig amatőr szinten játszik.

A futball nem az egyetlen virágzó sport ebben az országban. Az atlétikának is jó háttere van az országban. Csak az idő kérdése volt, hogy a sportnézők mellett a sportfogadók is megtalálják a magukét.

Sportfogadás és kaszinó az 1xbet-en Niger-en

A sportfogadás Nigerben és más afrikai országban jelenleg példátlan fellendülést tapasztal. Az 1xbet szolgáltatásai a legjobbak közé tartoznak, amit a piac manapság kínálhat.

Fogadni lehetséges érdekes mérkőzésekre a sportágak legtöbjében, és a sporton kívülálló fogadások is a kínálatában vannak, például pénzügyi fogadások. Nem hiányoznak a TV-játékok, nyerőgépek és az élő kaszinó sem. Jelentős előny a konkurenseihez képest a jól meghatározott fogadási szorzók.

Mobil fogadás

Ma már alig lehet találni egyet a nagy szolgáltatók között, amelyek nem kínálnának hasonló lehetőséget. Ami biztosan a Nigéria 1xbet fogadóirodának tulajdonítható, az a tény, hogy a mobil alkalmazás nagyon jól meg van tervezve.

Kellően áttekintő környezetben hozzáférést biztosít az összes szükséges funkcióhoz. Ezenkívül támogatja a mindkét jelenleg használt mobil rendszereket – iOS és Android. A letöltés ingyenes. A regisztráció során kapott szokásos felhasználói adatokkal jelentkezik be.

Hogyan regisztrálhat az 1xbet Niger-nél

A regisztráció folyamat egyszerű és érthető. Mivel a nigeri játékosok regisztrációja az 1xbet-re a hivatalos nyelvükön, azaz francia nyelven zajlik, ezzel kapcsolatban nem következhet be bármilyen probléma.

Ön információkat ad meg magáról, vagyis a jelszavát, a lakóhelyét és a kívánt pénznemet. Szintén ne feletkezzen meg az érvényes elérhetőségi adatokról. Ha ezek rendelkezésére állnak és használni szeretné, akkor ki kell töltenie a promóciós kódot a játék további előnyeiért.

Jogosultság a belépőbónuszra.

Minden újonnan regisztrált játékos, aki már 18 éves, jogosult a belépőbónuszra. A belépőbónusz érvényességének nincs köze a promóciós kód elérhetőségéhez. Az üdvözlő bónusz promóció mindig elérhető. A nigeri és más országokból érkező 1xbet játékosok belépőbónusza jelenleg 100%, azaz dupla befizetés egészen 100 euróig.

Ugyanakkor a feltétel legalább 10 eurós befizetést végrehajtani, az 1xbet nem kínál bónuszt betét nélkül. A bónusz kifizetésének fogadási feltételei meglehetősen kedvezőek: elegendő az 1x pörgetés 1,40-es szorzóval. Ezeket a feltételeket azonban 30 napon belül kell teljesítenie.

Fizetési módok

Nem hiányzik semmi a leggyakoribbakból és a játékosok körében a legkedveltebbekből , például a népszerű Skrill elektronikus pénztárca. Ne feledje azonban, hogy a fizetési módok elérhetősége országonként változik, amelyben regisztrálni készülünk.

Összesen körülbelül 200 betéti és kifizetési módszer létezik, de valószínű, hogy soha nem lesz elérhető teljesen mindegyik az országunkban. Ez azonban nem jelent jelentős korlátozást a játékosok számára, mivel a fizetési módok választéka nagyon jó az egyes államokon belül. Pontosabban Nigerben körülbelül negyven fizetési mód létezik az 1xbet számára.

Az 1xbet fogadóiroda felelős a weboldalon végrehajtott összes tranzakció biztonságáért.

Ügyfélszolgálat az 1xbet Niger számára

Az ügyfélszolgálat is nagyon jó minőségű szinten van, és a válaszokkal nem szok probléma lenni. Az online csevegés során szinte azonnal választ is kaphat kérdésére. Az 1xbet-et egyértelműen mint profi és biztonságos szolgáltatót lehet megjelölni, aki a játékosaira Nigerben kellő figyelmet fordít.

Relevant news