1xbet Kambodzsa

1xSanta_800x480_(1)

2002 óta a CamboxSix társaság volt a szerencsejáték területén az egyetlen monopólium, de a kormány az engedélyét 2009-ben idő előtt visszavonta a kormány aggályai miatt. Azóta csak külföldiek számára találtunk nyitott kaszinókat az országban, ezért a helyieknek külföldi szolgáltatókhoz kell fordulniuk. Ezekből azonnal többet is találhatunk az országban, de mi ma bemutatjuk a vezetőt az 1xbet Kambodzsa névvel, aki a legmagasabb szorzókkal és bónuszokkal rendelkezők közé tartozik, nemcsak a regisztrálásnál.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

A gyors regisztráció befejezése után akár 100 EUR / USD bónuszt szerez, amely az online fogadóirodák körében a legmagasabb közé tartozik. Ez ezenkívül számos folyamatos bónusszal van kiegészítve, amelyeket más fogadások esetén kap meg. A játékosok és fogadók számára nemcsak az áttekintő weboldalak állnak készen, hanem a mobilalkalmazás is, amelyeknek köszönhetően a nyereményei mindig az Ön ellenőrzése alatt állnak. Választani mint a klasszikus kaszinójátékokból lehet, úgy a sportfogadások közül is az egyik legmagasabb szorzókkal a piacon.

Online fogadások Kambodzsában

Jelenleg a valódi kaszinók csak a külföldiek számára nyitottak, akik minden évben Kambodzsába érkeznek. A helyiek időnként olyan ügynököknél fogadnak, akik illegálisan működnek az országban, de ez nem a legbiztonságosabb módja annak, hogyan fogadni. Sokkal jobb megoldás az online bukmékerek, akik tárt karokkal és érdekes bónuszokkal fogadják az ország játékosait. Ha azonban a lehető legnagyobb anonimitást szeretné biztosítani az internetszolgáltatóktól, használhatja az egyik programot, amely megváltoztatja az IP-címet és a kapcsolat helyét. Előnyben részesített programjaink például a Windscribe vagy a NordVPN, de az interneten még sokkal többet is talál.

Betétek és kifizetések az 1xbet Kambodzsánál

A legelterjedtebb módszer a Visa, MasterCard vagy Maestro fizetési kártyákkal történő befizetések. Egy másik lehetőség az elektronikus pénztárcák, amelyeket online vásárláshoz is használnak. Ilyenek például az e-Pay vagy a B-Pay társaságoktól való pénztárcák, de az 1xbet fizetési módokban még sokkal többet talál. Az utolsó lehetőség azonban az egyre növekvő kriptovaluták is, amelyek közé soroljuk a valószínűleg leghíresebb Bitcoin-t.

Sok szerencsét mindenkinek, aki az 1xbet-nél fogad, vagy a kaszinóban játszik egy játékot!

Relevant news