1xbet promóciós kód – szerezz plusz 130 €

1xbet bonus code

VIP promóciós kód új 1xbet ügyfeleknek. Az 1xbet promóciós kóddal szerezd meg online a legnagyobb bónuszt, elég, ha a regisztráció során megadod ezt a kódot: 1x2bookmaker

Az 1xbet fogadóiroda is kínál promóciós kódokat. Mire valók ezek a kódok, hogy lehet rájuk szert tenni és érvényesíteni azokat?

Mik azok az 1xbet promóciós kódok

A promóciós kódok általában véve betűk és számok egyszerű kombinációi. A játékosok számára elsősorban azért hasznosak, mert segítségükkel nagyobb bónuszra tehetnek szert.

A fogadóiroda esetében ezek a 1xBet promóciós kódok főként a betéti bónuszra érvényesíthetők. Ennek alapösszege 100 euró vagy más pénznemben fizetett megfelelő összeg. A promóciós kód segítségével Önnek esélye van a bónusznövelésre. Az összeg akár 130 euróra is vagy más pénznemben fizetett megfelelő összegre növelhető.

Ezek a bónuszkódok attól függően eltérhetnek, hogy Ön éppen melyik konkrét országban van.

Kinek elérhető a betéti bónusz

A betéti bónusz minden regisztrált játékos számára elérhető. Önnek saját számlával kell rendelkeznie és fontos, hogy életkora 18 év fölött legyen. A bónusz hozzáférhetősége országonként eltérhet és nem biztos, hogy mindenütt elérhető.

Feltétele, hogy egy játékos számlájára csak egy bónuszt érvényesítsenek. Ezen alapelv megkerülése ellenkezik a szabályokkal. Rendkívüli esetben a szabály megsértéséért az üzemeltető számlájának zárolásával sújthatja Önt.

Hol szerezhetők meg az 1xbet promóciós kódok

Az 1xbet promóciós kódok az interneten hozzáférhetők. További lehetőség, hogy az 1xbet weboldalára látogat. Itt található a Promo Code Store.

Hogyan működik a Promo Code Store

Ezen az alkalmazáson közvetlenül vásárolhat saját promóciós kódokat. A vásárláshoz bónuszpontokra van szüksége. Ezek a pontok a realizált fogadásokért nyerhetők el. Tehát egyszerű a képlet: Minél többet fogad, annál több pontot szerez és annál vonzóbb nyereményeket kaphat az 1xbet-től.

A promóciós kódok az 1xbet játékainak egész kínálatára felhasználhatók. Így csak Önön múlik, hogy mire koncentrál inkább, a sportfogadásra vagy az online kaszinójátékokra.

Hogyan működnek a weboldalon lévő promóciós kódok?

Alapjában arról van szó, hogy a weboldal partneri együttműködést köt további projektekkel. Ezután saját oldalaira affiliate hivatkozásokat helyez ki. A hivatkozás klasszikus link formájú, amely egyedi azonosítóval van ellátva, melynek másik jelölése az ID.

Ezen hivatkozások segítségével azonosítható a konkrét partner, azaz tudni lehet, honnan lépett be a vendég a weoldalra. A fogadóiroda az adott ügyfelet arra motiválja, hogy a partneri weboldalon bónusznöveléssel regisztráljon.

A partneri weboldal éppen további ügyfél szerzéséért jogosult jutalékra, mivel ezáltal tovább növekszik az eredeti üzemeltető ügyfeleinek száma. Alapjában véve elmondható, hogy a promóciós kód ilyetén érvényesítése mind a három résztvevő számára előnyös.

Promóciós kódok találhatók a legkülönbözőbb partneri, szerencsejátékokat kínáló webhelyeken (pl. recenziós portálok, partneri fogadóirodák vagy online játékokat kínáló magazinok). Ezen kódok jellege ezért minden ilyen webhelyen eltérő.

Mire használhatom fel a promóciós kódokat a betéti bónuszon kívül

Az 1xbet promóciós kódok az üdvözlő bónuszon kívül még pl. az alábbiakra használhatók fel:

  • Lucky Friday Bonus
  • X2 Wednesday
  • VIP cashback – 11% cashback vagy fix érték
  • Sportfogadások -100% bónusz
  • Cashback akár 10% cashback esports fogadásokra

Mit kell tennem a bónusz jóváírásáért

Maga a bónusz automatikusan felfut az Ön szerencsejáték-számlájára. Ehhez viszont az előírt feltételek teljesítése szükséges. Bizonyos esetekben a minimális betét, a minimális megforgatási szám vagy egyéb fogadási feltételek teljesítése az előírás. A promóciós kód érvényesítése rendszerint időkorlátokhoz is van kötve.

Az üdvözlő bónusz esetében az 1,40 minimális értékű szorzófeltétel teljesítése a kívánalom. Ebből következik, hogy a tényleges minimális szorzó 7.00-re akkumulálódik. Az összeget 30x kell megforgatni. Az összeget 30 napon belül kell felhasználni. Ezt a határidőt az első bejelentkezés pillanatától számoljuk.

Vegye figyelembe, hogy amennyiben az affiliate hivatkozásokra kattint, a bónuszokra vonatkozó feltételek eltérhetnek az eredeti szerződéses feltételektől. Ezekben az esetekben a kritériumok rendszerint enyhébbek. Így ez is indokolhatja, miért lehet előnyös a bónuszok ilyen módon történő elnyerése.

Hogyan regisztráljon

A bónuszok megszerzésének alapvető feltétele a saját számla nyitása és az összes kért adat kitöltése. Gondosan és a valóságnak megfelelően töltse ki személyes adatait, mint vezeték- és utónév, tartózkodási hely, valamint ellenőrizze telefonszámát és érvényes e-mail címét. Jegyezze fel vagy vésse emlékezetébe belépési jelszavát, amelyet a számlájára való bejelentkezésnél kell megadnia.

Amennyiben betéti bónuszt kér, ne felejtse el már a regisztráció e fázisában a megfelelő mezőben kitölteni az 1xbet promóciós kódot. Természetesen ezzel ellenkezőleg is választhat, azaz az adott mező kihúzásával kifejezheti, hogy nem igényli a bónuszt.

Relevant news