1xbet Bolívia

1938 és 1996 között Bolíviában a szerencsejáték nagy tabu volt. Léteztek itt illegális cégek, de már 1996 óta a kormány több mint 200 engedélyt adott ki, amelyek lehetővé teszik ezt a vállalkozást az országban. A mai napokig némely illegális fogadások fennálltak, de sokkal biztonságosabbak a külföldi fogadóirodák, mert csak nehezem talál itt helyi szolgáltatókat. És mivel tudjuk, hogy több mint 400 szolgáltató közül választhat, hozunk Önnek egy cikket az egyikről a legjobban értékeltről a világon.

Játék lehetőségek az 1xbetnél

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy az 1xbet újonc a szerencsejáték és a fogadások világában. Ennek azonban az ellenkezője igaz, mert 2007 óta van itt, és egy egész sor tapasztalatot szerzett már a világ minden tájáról. Ezen felül rögtön az elején hoz Önnek egy akár 100 EUR / USD bónuszt, amely az első befizetéskor lesz Önnek kifizetve. A hosszú távú fogadók is megtalálják a magukét, mert el vannak készítve folyamatos bónuszok is, amelyek örömet okoznak Önnek a következő fogadásainál, amelyeket az 1xbet-tel valósít meg. Választhat a klasszikus játékok között a kaszinóban, amelyek közé soroljuk a rulettet, a blackjack-et, de a legnépszerűbb pókert is és az egyik legmagasabb szorzókkal való sportfogadást is. A kiválóan működő weboldalt egy mobil alkalmazás egészíti ki, amely garantálja a maximális áttekintését a fogadásairól és nyereményeiről.

Online fogadások Bolíviában

Korábban számtalan illegális cég működött az országban, mivel a hazárdjátékok 1938 óta nem egész 30 évig tiltva voltak. Annak ellenére azonban, hogy 1996 óta kiadták az engedélyeket, néhányuk továbbra is aktív maradt, ezért javasoljuk külföldi szolgáltatók igénybevételét, amelyekre 100% -ban támaszkodhat. A bolíviai fogadók azonban nem találnak helyi szolgáltatót, mivel az ország egyik társasága sem nem kért eddig online engedélyt.
Úgy gondoljuk azonban, hogy ez csak az idő kérdése.

Betétek és kifizetések az 1xbet Bolíviánál

A leggyorsabb módszer a fizetési kártyák használata, mint a MasterCard, Visa, de a Maestro is. Alternatív megoldás az elektronikus pénztárcák, amelyek online vásárláshoz is használva vannak, ezért a bankja nem fog megtudni semmit az online fogadásáról. Példaként megemlítjük a B-Pay-t vagy az E-Pay-t, de sokkal több áll rendelkezésre, amelyeket az 1xbet Bolivia weboldalán talál. És ne felejtsük el, hogy az 1xbet nél a kriptovaluták segítségével is valósíthat meg betéteket és kivonásokat, amelyek közé sorolhatjuk például a Bitcoint.

Köszönjük a cikk elolvasását, és sok sikert kívánunk Önnek minden fogadásánál és játékánál, amelyet az 1xbet Bolíviánál valósít meg.

Relevant news