20bet

20bet_logo
Bónusz

100% bónusz €100

IGÉNYELJE MOST
Regisztráció Regisztráció

A 20bet egy fogadóiroda, amely tevékenységét jelenleg több mint 100 országban fejti ki. Ismerkedjen meg a 20bet által nyújtott előnyökkel és szerezze meg a fogadtatási bónuszát.

A 20bet Magyar egy fogadóiroda, amely 2020-ban lett megalapítva és tevékenységét jelenleg több mint 100 országban fejti ki. Az iroda  tevékenysége kezdetétől számított rövid idő alatt az egész világon már több fogadó bizalmát nyerte el. Ezen nem kell csodálkozni, mert a piacon található konkurenciával ellentétben nagyon attraktív kurzusokat kínál, valamint a honlapja is nagyon áttekinthető. Most ismerkedjünk meg a 20bit fogadóirodával közelebbről.

A fő előnyök, vagyis Miért fogadjuk a 20bet-nél?

A 20bet által nyújtott előnyöket nem kezdhetjük mással, mint hogy megemlítsük azt, hogy a 20bet a sportágak széles skáláját kínálja, amelyekre az iroda közvetítésével fogadni lehet. Nevezetesen több mint 30 sportágra lehet fogadást tenni – a labdarúgástól kezdődően a kosárlabdán  és a jégkorongon  keresztül egészen a motoros sportágakig. Az ajánlatból nem hiányoznak a kevésbé szokásos sportágak sem, úgy, mint a krikett, vízilabda, vagy a pesäpallo.

A további csábítást a nagy mennyiségű kiírt mérkőzések jelentik.

Nem kevésbé vonzó az a tény, hogy nagy mennyiségű fogadást lehetséges megtenni, amelyek az érdeklődőkre itt várnak. Konkrétan, a 20bet fogadóirodánál a fogadók több mint 150 különféle fogadási lehetőség közül választhatnak – kezdve a  kiosztott kártyák, vagy a megítélt szögletrúgások  számától egészen a mérkőzés pontos eredményéig. A kosárlabda mérkőzések esetében több mint 50 live fogadási lehetőség létezik. A 20bet ajánlatából nem hiányoznak az ázsiai hendikepek sem, ill. a tenisz mérkőzések alternatív hendikepjei sem.

A 20bet fogadóiroda új játékosait az értékes fogadtatási bónusz is csábítja

Érdemes megemlíteni azt a három funkciót is, amelyek a 20bet-nél történő fogadásokat még komplexebbekké és szórakoztatóbbakká teszik. Konkrétan ezekről van szó:

  • – Lehetővé teszi Ön számára azt, hogy fogadást tegyen a néhány perc elteltével bekövetkező eseményre. Így például fogadhat arra, hogy az elkövetkező 10 percen belül születik-e gól, vagy valamelyik játékost kitiltanak a játékból, vagy valaki sárga lapot kap.
  • – Ezen funkciónak köszönhetően a fogadó játékos számára a 20bet – jelenlegi bukméker lehetőség nyílik arra, hogy a saját fogadószelvényét egyszerűen és gyorsan, bármilyen live mérkőzésnél, egy kattintással kiegészíthesse.
  • – Ez a funkció lehetővé teszi a szelvény nyereményének kivételét, még mielőtt befejeződne a mérkőzés összes fogadási lehetősége.

A 20bet-nél ( mint Bet365 ) történő számlanyitás mellett szól még az is, hogy az első fogadás megtételekor Önre 100 eurós kezdési üdvözlő bónusz vár. Ezen kívül a 20bet-nél a  fogadás lehetséges legkisebb betétje 10€   van beállítva, ezáltal  a sportfogadás  terén azok  az egyének is kipróbálhatják szerencséjüket, akik ne szívesen kockáztatnak nagyobb pénzösszegeket. A sportfogadáson kívül a 20bet.com honlapon az online casino-ban is próbára teheti szerencséjét.

Gyors kivételek és nonstop támogatás, ez is a 20bet

A 20bet-on professzionális fogadók és azok is megtalálják számításukat, akik nagy összegekben szeretnek játszani. A játékok nyereményei nagy összegekre vannak beállítva, konkrétan egy fogadásra  maximum 1000 euró összegig! A maximálisan kivehető összeg  napi 4 ezer euró. A 20bet számlájára történő összeg feltöltése is nagyon egyszerű, erre bankkártyát, pl. VISA, Mastercard, Skrill digitális pénztárca használható, de még a kriptonvaluták is támogatásban részesülnek. A betétek a számlán azonnal megjelennek, a kivételük pedig az ezt követő 2-5 nap elteltéig tart.

Egyszerűnek mondható a 20bet fogadóirodánál történő regisztráció is, ennek megtétele maximum csak néhány percet vesz igénybe. Ami a 20bet.com oldal honlap applikációját illeti, ez jól áttekinthető és alkalmazható, az is könnyen tájékozódik rajta, aki még soha nem fogadott.  Az okos telefonnal is könnyen kezelhető, bár könnyen sajnálható a mobil applikáció hiánya. Viszont örömöt okoz a nonstop ügyfélszolgálat, amellyel a kapcsolatot vagy live chat vagy e-mail segítségével lehet felvenni (csak angol nyelven). More: bet-fogadas.com/review/20bet/

Végleges kiértékelés

Sportágak ajánlata – 9/10

Árfolyamok – 9/10

Fogadási lehetőségek – 9.5/10

A fogadás megtétele utáni funkciók változtathatósága – 8.5/10

Betétek és kivételek – 9/10

Bónuszok – 9.5/10

Web – 9/10

Ügyfélszolgálat – 8.5/10

Összesen – 9/10

20bet_logo

100% bónusz €100