Az ország átmeneti szakaszában a fogadási ágazatnak már most rajongóinak légiója van

A 2018 vége óta a Nemzeti Kongresszus jóváhagyásával és Michel Temer akkori köztársasági elnök jóváhagyásával legalizált fogadóirodák most arra várnak, hogy tevékenységüket szabályozzák, hogy növelhessék tevékenységüket Brazíliában.
A jelenlegi kormány már kidolgozott egy ideiglenes intézkedést az úgynevezett bukmékerek működésének szabályozására, akik egyre inkább jelen vannak a brazilok ezreinek mindennapjaiban. A pénzügyminisztérium sok pénzt remél egy olyan szegmensből, amely a legutóbbi becslések szerint legalább évi 10 milliárd rúpia dollárnyi fogadási volument ért el hazánkban.
Már legalább 200 bukméker vadászik a brazíliai ügyfelekre, köztük maga a világelső brit óriás, a Bet365, valamint a másik legelismertebb nemzetközi cég, az Unibet. Az ilyen és ehhez hasonló cégeknek világszerte több millió ügyfele van, és naponta több mint ezer eseményt kínálnak legalább 30 sportágban, valamint úgynevezett kaszinójátékokat, például pókert, rulettet és egyebeket.
Az ágazat vállalatai támogatják a szabályozást, és bíznak abban, hogy a nagyobb átláthatósággal az internetes fogadások iránti bizalom csak növekedni fog, és még több felhasználót vonz majd. A vállalkozók csak attól tartanak, hogy a kormány buzgalma a piac iránt veszélyezteti a bukmékerek brazíliai befektetéseit.

Az internetes fogadás nagyon egyszerű, és amennyiben Ön nagykorú, és családtagjai nem regisztráltak ugyanannál a bukmékernél, nem kell nagy erőfeszítéseket tennie ahhoz, hogy elkezdje az online fogadásokat.
A legtöbb fogadást ma már mobiltelefonon, és már nem például PC-n vagy laptopon kötik meg. Ha például okostelefonon szeretne fogadást kötni, le kell töltenie (ingyenesen) az Ön által választott cég alkalmazását, és regisztrálnia kell a cég weboldalán. A regisztrációs folyamat elindításához mindössze néhány billentyűleütésre van szükség.
A Bet365 bukmékerek általában néhány alapvető személyes adatot kérnek, valamint azt, hogy adja meg a sikeres fogadásokból származó befizetések és kifizetések lebonyolítására szolgáló preferált módszert. Egy komoly, nemzetközi jelenléttel rendelkező cégnél különböző zászlós hitelkártyákkal, boleto bancário, e-fizetőeszközökkel és egyéb módszerekkel is lehet fogadni. Átlagosan nem tart tovább 24 óránál, amíg a bukméker elemzi és ellenőrzi az Ön adatait, és zöld utat ad a számlanyitáshoz. A nagy bukmékerek weboldalai számos nyelven, köztük portugálul is elérhetők. A cégek jól képzett, anyanyelvi szinten beszélő munkatársai a nap 24 órájában állnak a felhasználók igényeihez, válaszolnak a kérdésekre és meghallgatják az esetleges panaszokat.

A bukmékerek jelenléte a brazíliai sportban is nagyon erős, számos futballklubot és sportolót szponzorálnak ilyen cégek. A mezeken elhelyezett logók, a stadionokban elhelyezett reklámtáblák és az úgynevezett keretszerződések már a Serie A 20 klubjából 19-et lefednek – a kivétel a Cuiabá -, és néhányat a hozzáférési osztályban, például a Cearát.
Vannak, akik még mindig szkeptikusak a műveletek biztonságát és tisztességességét illetően, de a tapasztaltak tippje a megnyugvásukra az, hogy az interneten rákeresnek, hogy a bukméker több országban is rendelkezik-e engedélyezési tanúsítvánnyal, és mióta van a piacon a cég.
Az olyan cégek, mint a fent említettek és mások világszerte kifinomult titkosítási rendszereket használnak, amelyek sokkal nagyobb biztonságot garantálnak a csalással vagy a hackerekkel szemben. Az informatika nagy szövetségese volt az ágazatnak, ahogyan a mobiltelefonok utóbbi évekbeli fellendülése is.
Manapság sokan egy egyszerű okostelefon segítségével kötik meg fogadásaikat, amikor és ahol csak akarják, nagyobb kényelemmel és nyugalommal. Brazíliában már vannak olyanok, akik havonta több mint 15 000 R$-t keresnek a fogadásaikból, főként a nemzeti és nemzetközi bajnokságok futballmérkőzéseire.
Röviden, az internetes fogadás itt van, hogy maradjon, és a szabályozással a brazil sportnak még több finanszírozási forrása lesz a szűkös időkben az ország számos klubja és szövetsége számára. Tegye meg tétjeit, a játék hamarosan kezdődik! Tobb: diariodocentrodomundo.com.br

Relevant news