Fogadás a sárga lapokra

Az utóbbi időben a futballfogadás eltávolodott a korábban népszerű piacoktól, mint például a győztesekre, hendikepekre és a gólok mennyiségére. A nyereséges fogadók új érdeklődést mutattak a kártyákra való fogadás iránt. 

A labdarúgás a legnépszerűbb sport a világon, és a fogadási közösség sem különbözik ettől. Az egyik ok, hogy miért éppen a futballra való fogadás olyan népszerű, az a rengeteg dolog, amire fogadni lehet. Bár a legtöbb fogadó ragaszkodik az 1×2 vagy a gólok száma fogadásokhoz, a lehetőségekből sokkal több van. A félidei eredményektől kezdve a szögletrúgásokon, a gólszerzőkön át a piros vagy sárga lapokig mindenre lehet fogadni, és ma a sárga lapok számára való fogadásokról lesz ma részletesebben szó.

A sárga lapok a labdarúgásban nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy értékes fogadásokat találjunk.

Korábban már elmagyaráztuk, hogy egy viszonylag ismeretlen sportág ismerete, vagy egy speciális piac megtalálása a népszerűbb sportágakon belül milyen előnyös lehet egy fogadó számára – ez lehet bármi, a golfra való fogadástól kezdve egészen odáig, hogy Ön a labdarúgás szögleteire való fogadásokban válik  szakértővé.

A sikeres fogadók gyakran használnak olyan információkat, amelyekkel mások nem rendelkeznek, hogy kihasználják a bukmékerek által meghatározott szorzók közötti különbségeket. Még ha nem is fér hozzá ezekhez az információkhoz, akkor is találhat értéket a fogadásokban – és a futballban a kártyákra való fogadás csak egy a sokféle lehetőség közül, hogy hogyan ezt elérni.

Miért érdemes fogadni a kártyákra a futballban?

Naivitás azt gondolni, hogy a bukméker nem használ adatokat és szakértelmet, amikor a sportfogadásban az oddsokat meghatározza. Tekintettel a népszerűségre a fő fogadási piacoknál (1X2, hendikep és összesített gólok mennyisége) azonban sok erőforrást és időt fordítanak arra, hogy ezeket az oddsokat a lehető legélesebben írják meg.

A fogadók kihasználhatják azt, hogy a bukmékereknek nincs annyi idejük a szorzók megírására a kártyák mennyiségére. És természetesen könnyebben észrevehetik a következetlenségeket is. Ráadásul a labdarúgásban a gólok alacsony száma megbízhatóbbá teszi a fogadásokat a kártyákra.

Milyen fogadási lehetőségeket kínálnak a bukmékerek a kártyákra

Minden jobb bukméker kínál fogadási lehetőséget a sárga lapok számára is. Klasszikusan tehát arra fogad, hogy a mérkőzésen kevesebb vagy több lesz-e a kártyákból a megadott számnál. A kupameccseknél azonban legyen óvatos, a legtöbb bukméker nem számolja a hosszabbításba a fogadásokat. Ezt inkább mindig ellenőrizze a játékszabályzatokban, valamint azt is, hogy a vezetőségi tagnak adott lap beleszámít-e a fogadásba (igen, például egy edző kaphat sárga lapot).

A következő a lehetőségekből lehet a fogadás az egyes félidőkben a lapok számára, ez ugyanúgy működik, mint a teljes játék esetében, csak az idő fele a mérkőzésnek. 

Az olyan lehetőségek is érdekesek lehetnek, mint hogy melyik csapat kap több sárga lapot, vagy melyik félidőben lesz több sárga lap. 

Mikor érdemes fogadni a kártyákra

A legtöbb mérkőzésben mindig van valamiféle figyelmeztetés a kártyák kiosztása formájában, de fontos felmérni, hogy mikor lesz sok a kártyákból, és mikor lesz kevesebb. Ez mindig attól függ, hogy ki kivel áll szemben. Az egyszerű szabályok közé tartozik megnézni a korábbi mérkőzések statisztikáit, különösen az egymás elleni mérkőzésekét.

A legjobb öszpontosítani a figyelmünket a két rivális közötti heves mérkőzéseire. Egy derbit játszanak? Ez egy tökéletes alkalom a fogadásra sok sárga lapra! Ezek a mérkőzések általában nagyon forró hangulatúak akár a pályán, úgy a lelátókon is, ami nem engedi a játékosoknak elengedni egyetlen labdát sem a labdáért folytatott küzdelemben.

Ha igazán felelősségteljesen szeretne foglalkozni a kártyafogadással, tartsa szemmel az egyes játékosokat. Elég gyakori, hogy valaki egyenesen vonza magához a sárga lapokat, és gyakran nem csak a védekező játékosoknál fordul ez elő. A szimulálás, időhúzás vagy a sípszó utáni visszajátszások, ezek a helyzetek mind nagy hatással vannak erre a fogadási típusra, ezért figyelje ezeket a focistákat, akik könnyen provokálhatók, és használja ki ezt a fogadásaiban! A legjobb futball oddsokat a Bet365 fogadóiroda kínálja, és meghívjuk Önt, hogy tekintse meg ennek a fogadóirodának az ajánlatát.

A játékvezető fontos szerepet játszik

Egy másik hatalmas tényező a fogadásban általában, de különösen a  kártyák mennyiségében, a játékvezető. Egyesek hagyják, hogy a játék menjen a maga útján, mások keményen megbüntetnek minden egyes szabálysértést. Nagyon fontos, hogy nyomon kövessük, ki fog fütyülni az adott mérkőzésen, és milyen gyakran nyúl sárga lapokért. Ezt szintén megtudhatja a mérkőzések történelméből, amelyekben a szóban forgó játékvezető érvényesítette a szabályokat.

A játékvezetőkre vonatkozó statisztikák általában az adott verseny honlapján találhatók. A sárga, vagy piros lapokra, valamint rengeteg más szokásos, vagy kevésbé szokásos sporteseményre nem csak a labdarúgásban, fogadjon a 22bet fogadóirodánál. 

Relevant news