1xbet Fidzsi-szigetek

A 2009-es törvényeknek köszönhetően a Fidzsi-szigeteken a szerencsejátékok minden formája illegális. Ezért a valódi és az online kaszinók és a fogadási irodák sem itt nem működhetnek. Ennek ellenére a helyiek külföldi bukmékerekhez fordulnak, akik problémák nélkül elfogadhatják az országbeli játékosokat. És az egyikről Önöknek többet írunk cikkünkben.

Játék lehetőségek az 1xbet-nél

A velünk preferált bukméker az 1xbet, amely már 2007 óta működik. A vliágszerte jelenlévő működésének köszönhetően egy bevált játékosról van szó, akire teljes mértékben támaszkodhat. Azonnal a regisztráció befejezése után akár 100 EUR / USD bónusszal jutalmazza meg, amely az első befizetéskor van kifizetve. Ezenkívül az 1xbet számos folyamatban lévő bónusszal jutalmazza majd Önt, amelyeket a következő fogadásoknál és játékoknál fizetnek ki. Számtalan játék van a kaszinóban előkészítve, amelyek között nem hiányozhat a póker és az élő rulett sem, valamint a sportfogadás az egyik legmagasabb oddsaival az online bukmékereknél. Természetesség egy mobilalkalmazás is, amely állandó áttekintést biztosít a tétjeiről és nyereményeiről.

Online fogadások a Fidzsi-szigeteken

Mint a cikk elején megemlítettük, a szerencsejátékok minden formája 2009 óta illegális az országban. Csak hazai fogadások engedélyezettek, amelyek nem haladhatják meg a 100 dolláros nyereményt. Ezért nincsenek itt kaszinók és bukmékerek, akik ezt a szórakoztatási formát a helyiek számára megadatnák. Ezért fordulnak a helyi lakosok a külföldi bukmékerekhez, akik nyitott karokkal és sok bónusszal fogadják a Fidzsi-szigetek új játékosait, nem csak a regisztrálásnál. De Önnek nem kell tovább keresnie, mert az 1xbet Fidzsi az iparág egyik vezetője.

Betétek és készpénzfelvételek az 1xbet Fidzsi-szigeteken

A legalapvetőbb módszer, amelyet a játékosok és fogadók töbsége használ a Visa, a MasterCard, de a Maestro társaságoktól való fizetési kártyák. Továbbá támogatva vannak az elektromos pénztárcák is, amelyek online vásárláshoz is felhasználhatók, és ezért érdekes módszer lehetnek az interneten történő pénzkezeléshez. Ezenkívül nem vonzzák annyira a bankja figyelmét, amely jobban figyelemmel kísérheti a szerencsejáték-tranzakciókat. Példák az E-Pay vagy a B-Pay márkák, de még sok más is szerepel az 1xbet fizetési feltételekben. Ha azonban Ön a kriptovaluták tulajdonosa, akkor a leghíresebb Bitcoin mellett még sok mást is használhat, amelyeket a bukméker elfogad.

Köszönjük Önnek a mai cikk elolvasását és sok szerencsét kívánunk Önnek minden fogadáshoz, amelyet az 1xbet Fidzsi-vel valósít meg.

Relevant news