6 tipp, amelyek segítenek megnyerni az élő fogadásokat a labdarúgásban (2.rész)

Folytatjuk a cikkünket a nagyon népszerű élő fogadásokról a foci sportágban, amelyek a véleményünk szerint ezekre a fogadásokra a legalkalmasabbak. Íme még néhány tipp.

Vegye figyelembe az alacsony gólok számát ebben a sportban

A labdarúgás egy olyan sport, ahol általában rendkívül alacsony a gólok száma. A legtöbb mérkőzést csak egy-két gól dönti el, ami rengeteget meglepetésre ad lehetőséget. Gyakran láthat olyan csapatokat, amelyek a találkozó hosszú idejében dominálnak, de cserébe nem kapnak ezért semmit sem.

Minden tempóváltás nagy változásokat eredményezhet.

PÉLDA

Egy csapat, amely 75 perc folyamán lényegesen jobb volt, könnyen vezethet csak két góllal azután, hogy sok helyzetet elpazarol.

Amikor ez megtörténik, az ellenfél még mindig nagyon élénk, ellentétben az olyan sportokkal, mint például a kosárlabda, ahol általában a jobbik fél jelentős előnyre tesz szert, amit a játék ezen szakaszában szinte lehetetlen megfordítani.

Öszpontosítva az élő mérkőzésekre, Önnek mindig figyelembe kellene venni a labdarúgás természetét, mivel ez érdekes kereseti lehetőségekhez vezethet.

Ne fogadjon fontos események után

Egy következő fontos tipp az élő futballfogadásnál, az türelmesnek maradni a fontos események után, amelyek a játék során következnek be. Ezek teljesen megváltoztathatják a lendületet, ezért inkább érdemes egy ideig nyomon követni, hogy mi történik, mielőtt pénzt kezdene kockáztatni.

Íme néhány legkézenfekvőbb példa azokra a pillanatokra, amelyek nagy hatással lehetnek egy mérkőzésre:

Gólok –Soha nem lehet tudni, hogy mindkét fél hogyan reagálna egy gólra. Lehetséges, hogy a csapat, amely gólt kap, jelentősen javulni fog, de nem ritkaság találkozni éppen a teljesen ellenkező hatással.

Félidei szünet – A vezetőedzőknek 15 percük van a szünetben, hogy befolyásolják a mérkőzést, és ez gyakran sikerül is nekik. A “két félidős játék” kifejezés nem véletlenül létezik.

Piros lapok – Ha egy csapat létszáma tíz főre korlátozódik, a játék menete általában teljesen megváltozik.

Sérülések – Ha hosszú szünetet tartanak egy sérült játékos kezelésében, lehetséges, hogy a játék később megváltozik.

Elvesztegetett büntetők – Egy másik példa egy olyan eseményre, amely teljesen megváltoztathatja a játék menetét.

Ha a fenti események bármelyike ​​bekövetkezik, csak üljön le,dőljön hátra és figyeljen egy ideig. Próbálja meg kideríteni, hogyan reagálnak az egyes csapatok, és merre halad a játék. Amint biztos lesz a becslésében, folytassa a fogadását.

Fontos tudni, hogy mely csapatoknak vannak ilyen lehetőségei, és meg kell próbálni előrelátnni, mikor jelennek meg. Ha figyelmen kívül hagyja őket, amikor focimeccsekre fogad, akkor erre ráfizet.

A legjobb futball oddsokat a Bet365 fogadóiroda kínálja, és meghívjuk Önt, hogy tekintse meg ennek a fogadóirodának az ajánlatát.

Figyelje a játékosok testbeszédét

Az eddigi tippek többsége az élő futballfogadásoknál egy bizonyos mértékig objektív és könnyen mérhető, de az utolsó tipp mindkét fél mentális állapotára vonatkozik.

MEGJEGYZÉSEK:

Egy olyan játékoscsoport, amelyik feladta, nem sokat tud már tenni, és ez fordítva is igaz. Ha egy bizonyos csapat hisz a sikerben, bármi lehetséges.

Ezért mindig igyekezni kellene Önnek figyelni a játékosok testbeszédét a pályán. Idegesek, fáradtnak tűnnek, vagy tele vannak energiával és minden labdáért küzdenek?

A viselkedésük nagy hatással lehet a gólarány előrejelzésére, ezért mindenképpen foglalkozzon vele, mielőtt pénzt fogad. Egy nagyszerű lehetőséget kínál a 22bet bukméker is az élő közvetítések figyelésére az élő fogadásoknál, amelyeknek köszönhetően még jobban kifizetődő fogadni élőben a fociban. 

Relevant news