Hogyan fogadni a második félidőre az NBA-ben?

Fogadások a második félidőre a kosárlabda NBA versenyeken gyakran egy nagyszerű lehetőség lehet a pénzkeresésre. Természetesen, az NBA első félidejére való fogadásról is készül egy cikk, azonban most erre a fogadási módszerre összpontosítottunk. Nézzük most meg az NBA második félidei fogadások fő előnyeit és egyéb információkat, amelyek segítenek Önnek a nyereményeihez jutni.

Adjon sújt az egyének minőségének

Ugyanúgy, mint az NFL meccseknél, a szorzók alkotóinak a fogadóirodáknál csak korlátozott idő áll rendelkezésükre, hogy új oddsokat állapítsanak meg a mérkőzés második felére. Azokon az estéken, amikor sok mérkőzést játszanak egyszerre, kénytelenek lehetnek egyszerre több oddsot is meghatározni.

Ezenkívül a bukmékereknek a közvéleményt is figyelembe kell venniük. Ha egy nagy favorit a félidőben vesztésre áll, a nyilvánosság azt várja, hogy a csapat visszatér, és fordulatot vár a mérkőzésen. A fogadások legnagyobb része a favoritra fog irányulni, ezért a szorzók alkotóinak ezt is figyelembe kell venniük, és a második félidőben módosítaniuk kell a pontkülönbségen.

És ez az Ön lehetősége, hogy nagyszerű értéket találjon. Sok profi fogadó hajlamos minden helyzetben a közönség ellen fogadni, mert ezek a fogadások általában jobb értéket kínálnak. Az NBA meccs félideje szinte mint ha pontosan erre lenne teremtve.

Hogyan fogadjunk az NBA második félidejére – a fő tényezők

Ha figyelte a mérkőzést, és kiderítette, hogy a favoritnak éppen rossz estéje van, használja ki ezt a tudását. Ha minden részletre megfelelő figyelmet szentel, mint például a fáradtság, a sérülések vagy egyszerűen csak az erőfeszítés, akkor jobb képet kap a második félidő legvalószínűbb eredményéről.

Talán ez az egyike az olyan éjszakákból, amikor a sztárok nem törekednek annyira mindenbe teljes erővel. Csak úgy mászkálkodnak a pályán és pihengetnek. Lehet, hogy az egyiknek a legjobbakból kificamodott a bokája, és bár még mindig a pályán van, nem tudja bemutatni a jellegzetes teljesítményét. Lehet, hogy a favorit egy fárasztó kiutazásról tért vissza, és a fáradtság meglátszik a játékán.

Példa:

Tegyük fel, hogy Ön egy ötpontos outsidert választott a meccsre, és ez a félidőben hét ponttal vezet. A fogadó közönség a legnagyobb valószínűséggel a favoritra fog fogadni, amely megfordítja a meccset, és visszatér a mérkőzésbe.

A szorzók alkotói ezt figyelembe veszik, és a favoritnak jelentősen nyernie kell a második félidőben, hogy ezt a kiírt pontkülönbséget fedezni tudja. A mi céljaink számára mondjuk, hogy a szorzók alkotói ezeket a második félidőre hétpontos favorittá tették. A legjobb kosárlabda oddsokat a Bet365 bukméker kínálja, és meghívjuk Önt, hogy tekintse meg ennek a bukmékernek az ajánlatát.

Ha a favoritra fogad, akkor biztosíthatja a fogadását, és a legrosszabb eset, ami történhet, hogy elveszíti a külömbözetét. Ha a favorit fedezi a második félidei különbséget, akkor mindkét fogadását megnyerheti, vagy csak a második félidei fogadását. Ha a favorit nem fedezi a második félidő külömbségét, akkor a második félidőre tett fogadást elveszíti, azonban a teljes meccsre tett fogadást megnyeri.

Hogyan fogadni az NBA második félidejére – összegzés

Néha a fogadóirodák reagálnak a félidei eseményekre, és a csapatok öltözőben töltött rövid idő alatt megváltoztatják a fogadásokat. Bár sok fogadóiroda igyekszik a kiírt értékeket közel tartani ahhoz, amit a versenytársai közzé tettek, reagálniuk kell a kirendeltségein zajló akciókra. Itt az Ön alkalma, hogy a lehető legtöbbet kihasználja a különböző fogadóirodáknál vezetett számláiból. Önnek lehetősége lesz figyelni a kiírt szorzókat és értékeket, ahogy azok változnak, és megtalálni a legkedvezőbbet.

Mindenképpen ne felejtse el figyelni a mérkőzéseket és kihasználni az első félidő során szerzett összes információt. Ha minden részletre megfelelő figyelmet fordít, akkor az összeállításokban a második félidőre az NBA meccseken rengeteg előnyös lehetőséget találhat. Sok olyan profi sportfogadó létezik, aki a legtöbb pénzt az NBA második félidei fogadásokon keresi. Például a Unibet fogadóirodánál is. 

Relevant news