6 ok, hogy miért érdemes specializálódni a fogadásban is

Kitalálná, hogy ki keres több pénzt – egy bizonyos területre, például agysebészetre szakosodott orvos, vagy egy általános háziorvos? Igen, jól tippelt – egy agysebészetre szakosodott orvos jobban fizetett, mint egy háziorvos. És ez igaz a fogadásoknál is.

Ha sikeres szeretne lenni a fogadásban, először is sikeresnek kell lennie Önnek legalább egy sportágban.

Ebben a cikkben 6 okot mondok el, amiért a fogadásokra való specializálódás valóban kifizetődő.

  1. Könnyebb szakértővé válni

Ha csak teljesen kivételesen fogad, hogy élvezetesebbé tegye a mérkőzések nézését, akkor megengedheti magának, hogy hibát kövessen el a fogadás során. Ha azonban komolyan veszi a fogadást (és ez által pénzt szeretne keresni), akkor nem engedheti meg magának, hogy hibázzon.

Az egyetlen módja annak, hogy megtanuljon annyira jól fogadni ahhoz, hogy pénzt keressen, egy szakértővé válni arra a sportágra, amelyre fogadni szeretne. Ha reális esélyt szeretne a győzelemre, legalább olyan jónak kell lennie, mint a bukmékerek.

  1. Fogadni a mérkőzésekre gyorsabb

Amint szakértővé válik valamelyik sportágnak, gyorsabban keresheti az értékes fogadásokat (value bets). Mivel korlátozott számú csapattal van dolga, nem kell annyi időt töltenie a fontos információk keresésével.

  1. A fogadás összességében könnyebb

Ez kicsit összefügg az első két pont információival, de ezt a pontot is meg kell említenem. A mérkőzésekre való fogadás összességében könnyebb a specializálódás esetében – mivel ismeri a csapatokat és a bajnokságban uralkodó törvényszerűségeket, az Ön számára nagyon egyszerű keresni érdekes fogadási lehetőségeket. Ráadásul néha már az első pillantásra láthatja, hogy hiba van a kiírt szorzókban, anélkül, hogy további kutatást végzett volna a mérkőzéssel vagy a csapatokkal kapcsolatban.

  1. Egy információs hálózat kiépítése könnyebb

A nyertes fogadók által használt fő eszköz az információ. Fogadáskor a lehető legtöbb információt kell összegyűjtenie, gyorsan meg kell határoznia, hogy melyik információ a legfontosabb, és melyiket tudja megkerülni további kutatás nélkül, majd fogadni.

Ha sok különböző csapatra, konferenciára és sportágra fogad, akkor nagyon általános információforrásokra kell támaszkodnia. Nincs ideje arra, hogy minden csapattal részletesen foglalkozzon, mert túl sok van ezekből.

Ha csak néhány csapatra specializálódik, mélyebben elmerülhet a rendelkezésre álló információforrásokban. Gyorsan kiépíthet egy információs hálózatot. És mivel visszatérhet a régi forrásokhoz, valamint újakat fedezhet fel és adhat hozzá, információs hálózata egyre naprakészebb és hasznosabb lesz.

Ne becsülje alá, hogy egy jól működő információs hálózat mennyire erős egy fogadó számára. Az Ön által használt információk a fő eszköze a bukmékerek legyőzéséhez.

  1. Könnyebb létrehozni egy rendszert vagy modellt

Minden sikeres sportfogadó használ egy fogadási rendszert vagy modellt. Valójában a legtöbbjük több különböző rendszert és modellt is használ. Nem azt mondom, hogy rendszer vagy modell nélkül nem lehet nyerni, de nagyon valószínű, hogy a nyereséges fogadás esetében használ valamilyen rendszert vagy modellt, akár Ön nem is gondol rá.

Minél többet tud a sportágról vagy a ligáról, annál könnyebben sikerül Önnek rendszert létrehozni, és annál valószínűbb, hogy ezt hosszabb ideig nyereségesnek tudja tartani.

  1. Magasabb profitot fog elérni

Régebben szórakozásból kötöttem sportfogadásokat.  Egy barátommal fogadtam, hogy érdekesebbé tegyem a mérkőzést. Mostanáig is ezt csinálom, de leginkább a profitszerzésre koncentrálok.

Megtanultam, hogy ha maximalizálni akarom a profitot, akkor nem szabad szórakozásból fogadnom. El kellett kezdenem komolyan venni a dolgot, és meg kellett találnom a legjobb módját annak, hogyan nyerjek. Abban a pillanatban kezdtem több pénzt keresni, amikor elkezdtem specializálódni.

Egyes fogadók úgy gondolják, hogy sok játékra kell fogadniuk ahhoz, hogy sok pénzt keressenek. A valóságban ez fordítva működik. A fogadásban a minőség a fontosabb, nem a mennyiség. Vagyis inkább kifizetődő 10 000 forintott fogadni egy magas várható értékű mérkőzésre, mint 1000 forintot 10 alacsony várható értékű mérkőzésre. A legjobb futball oddsokat a Bet365 fogadóiroda kínálja, és meghívjuk Önt, hogy tekintse meg ennek a fogadóirodának az ajánlatát.

Következtetés

Rengeteg ideje van még arra, hogy több sportágra fogadjon. Mindenekelőtt a nyereségre összpontosítson. Ehhez a specializálódás vezeti el egy sportra, vagy akár csak egy bajnokságra.

Amint megtanul nyerni a fogadással egy ligára, lassan elkezdhet hozzáadni más ligákat vagy területeket, hogy tovább szakosodjon. Mielőtt azonban több területre szakosodhatna, azelőtt legalább egy területre kellene Önnek szakértőnek lenni. Vágjon csak bele, próbálja ki a tudását akár a 22bet fogadóirodánál.

Relevant news