1xbet pénzforgalom – hogy működnek a betétek és kivételek

1xbet payments

Az 1xbet rendelkezik a bukmékerek között a legnagyobb – 90-nél több – betéti kínálattal. Az 1xbet kivételek néhány perc alatt és biztonságosan zajlanak.

Az elérhető fizetési metódusok a fogadóiroda minőségének egyik viszonylag fontos kritériuma. Hogy van ez az 1xbet esetében?

Az 1xbet és a betéti kínálat

A konkurrenciához képest a fogadóiroda a kínálatok széles skáláját nyújtja felhasználóinak. Összesen 200-nál i több betéti lehetőség áll rendelkezésre.

Azért tudatosítanunk kell, hogy az elérhető metódusok száma attól függően leszűkülhet, hogy Ön mely konkrét helyen tartózkodik. Nem minden betéti mód hozzáférhető minden ország számára. Ezért mindig ellenőrizze, hogy az Ön által kiválasztott mód támogatott-e.

Minden esetre az 1xbet rendszerint több tucatnyi betéti metódust kínál, így gyakorlatilag – a gyorsaságra, megbízhatóságra és az esetleges díjakra tekintettel – minden esetben garantáltan ki tudja választani a legjobbat. A betétek és a kivételek jó hozzáférhetősége fogadóirodánk egyik legerősebb oldala.

E téren az 1xbet azon kevesek egyike, aki már kriptovalutával is lehetővé teszi a be- és kifizetéseket. Olyan kevésbé ismert, de mindenképpen használt metódusokat is kínál, mint pl. az elektronikus voucherek.

Mely betéti metódusok tartoznak a leghasználatosabbak sorába?

Talán a legkedveltebb betéti módok a klasszikus banki átutalás, a bankkártyával történő fizetés vagy az elektronikus pénztárca használata.

Bankszámláról zajló fizetések az 1xbet-nél

Ma gyakorlatilag minden bukmékeriroda ajánlja az alábbi bevált módszert, ami alól az 1xbet sem kivétel. Olyan megbízható fizetési módról van szó, melynek alapvető vonása a biztonság. Az érzékeny adatokkal való visszaélés itt nem fenyeget. A fizetés banki megbízással vagy internetes banki ügyintézés révén zajlik.

Ennek hátránya elsősorban az, hogy ezek az ügyletek lassabbak. Végrehajtásukra akár négy napnál is többet kell várnia. Ez főként a külföldi átutalásoknál érvényes, a belföldi átutalások rendszerint gyorsabbak. Persze az Ön által beállított prioritások is meghatározók.

Kártyás fizetések

A kártyás fizetések igen gyakoriak egyszerűségük és gyorsaságuk miatt. Vannak olyan fogadóirodák, melyek a műveletért díjat számítanak fel, az 1xbet-nél azonban ettől nem kell tartania.

A bankszámlával szemben a kártyás fizetés a lehetséges visszaélések szempontjából valamivel kockázatosabb. Szükség van a kártyát kibocsájtó intézmény ellenőrzésére is, legegyszerűbb dolga a leggyakoribban használt VISA kártya tulajdonosainak van.

A MasterCard kártyáinál előfordul, hogy a betétek simán realizálhatók, a pénzfelvétel azonban nem lesz sikeres. Ha kártyájára sikerül pénzt felvennie, számoljon azzal, hogy a kifizetés nem zajlik le olyan gyorsan, mint a pénz befizetése. Ez több napig is eltarthat.

Elektronikus pénztárcából történő fizetések

A Skrill internetes pénztárca pl. az európai kontinens játékosai körében lett igen közkedvelt. A virtuális pénztárcából megvalósított műveletek megintcsak egyszerűségükkel és gyorsaságukkal tűnnek ki.

Pénzét néhány másodperc alatt átutalhatja. Figyelem, ez csupán a befizetésekre érvényes. Konkrétan a Skrill pénztárcán át történő pénzkivétel az 1xbet-nél megvalósítható, számolnia kell viszont azzal, hogy több napig is eltarthat.

Bár ezek az utalások hivatalosan térítésmentesek, figyelembe kell venni, hogy amint pénztárcájából kártyájára vagy bankszámlájára küld valamennyi összeget, egy minimális díj felszámításra kerül.

Egy másik igen gyakran használt internetes pénztárca a Neteller. Működése a fent leírt Skrill szolgáltatásához hasonló. Ha azonban ezt a két megoldást összehasonlítjuk, felhívjuk figyelmét, hogy a Neteller – a Skrilltől eltérően – nagyobb kezelési díjat számít fel.

Ezen kívül készüljön fel arra, hogy ha a NETELLER MasterCard Prepaid kártyával kívánja felvenni pénzét bankautomatából, az 1xbet kérheti az Ön azonosító adatait. Ugyanez vonatkozik két Neteller számla közötti ügylet esetére is, amennyiben nagyobb pénzösszeget kíván utalni.

Melyik fizetési módot válasszam?

A választásnak nemcsak az Ön országában érvényes hozzáférhetőségre, hanem az adott fizetési mód gyorsaságára és költségeire tekintettel kellene történnie. Az adott átutalások magas kezelési díjakkal is járhatnak. Ezen kívül fontos a beállított limitek betartása is.

Az 1xbet-nél a betétek minimális összege rendszerint csupán 1 euróban került megállapításra. A kivételeknél a leggyakoribb limit a 2 euró. Egyértelműen pozitív aspektus az is, hogy az utalásokhoz általában nem kapcsolódik semmiféle díj, így a betétek és kivételek térítésmentesek.

Az utalások gyorsaságával kapcsolatban az 1xbet-nél nem szokott probléma lenni. A fizetési módok többsége betét esetén azonnal utalja a pénzt. Egyedi eseteknél előfordulhat azonban, hogy az utalásra több napig kell várnia. A kivétel kb. 15 percet vesz igénybe.

Mi az, ami az 1xbet utalásoknál hiányzik

A PayPal fizetési átjáró esetében fordul elő kellemetlen korlátozás a részleges támogatás miatt. A világszerte népszerű rendszer csak egyes államok számára elérhető, és a játékosok egész sora egyértelműen üdvözölné hozzáférhetővé tételét az ő országaikban is.

Relevant news