Rabona

Bónusz

100 €/$

IGÉNYELJE MOST
Regisztráció Regisztráció

A Rabona a következő vonzó fogadóiroda a fogadók számára, akik értékelik a magas oddsokat és a jó minőségű szolgáltatásokat. Az új játékosok számára a Rabona egy hűségprogramot és egy 100%-os üdvözlőbónuszt készített!

A Rabona fogadóirodáról

A Rabona újonc a bukmékerek világában. Csak 2018-ban alapították, azonban egyes források szerint a 2019 -ik év volt a hivatalos indulási dátum.

Jelenleg az Araxio Development N.V. társaság tulajdonában van, amely szoftver fejlesztéssel foglalkozik és Cipruson van a székhelye. Ugyanez az anyavállalat tulajdonában van a CampoBet márka is.

Ez a fogadóiroda saját magát mint egy olyan szolgáltatót határoz meg, amely a jövő technológiáját hozza egy egyszerű és egyaránt praktikus kialakításban.

A viszonylag új bukméker már nagyon sikeresen növekedett, és így Európa, Észak-Amerika és Ázsia számos országában működik. Ezért a fogadási piacon már az elismert nevek számára is versenytársává vált.

A Rabona fogadóiroda biztonsága

A Rabona a Curacao eGaming Authority engedélyével rendelkezik. Ez a vállalat ezért megbízhatónak és biztonságosnak tekinthető. A Rabona a biztonsági eszközök széles skáláját használja, mint például az SSL titkosítást.

A vállalat működésében ugyanakkor ki van kötve a jogszabályok betartása összefüggésben az intészkedésekkel a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása elleni küzdelemmel (AML/CFT).

Ugyanúgy a bukméker a weboldalain megerősíti, hogy megfelel a még a rendkívül szigorú jogszabályi és szabályozási követelményeknek is, amit a független Technical Systems Testing (TST) vállalat értékelése is bizonyít.

Rabona – hogyan kell regisztrálni

A felhasználóbarát felületnek köszönhetően a regisztráció nagyon könnyen elvégezhető mint a számítógépen, úgy az Ön mobiltelefonja által is.

Önt a képernyő jobb felső sarkában található sárga gomb  A SZÁMLA LÉTREHOZÁSA fogja irányítani. Ezután beléphet a regisztrációs folyamatba. A lépések vizuálisan némileg eltérhetnek a számítógépen megjelenő lépések és a mobiltelefonon megjelenő lépések között.

A megadott információk azonban azonosak. Ez azt jelenti, hogy szüksége lesz egy e-mail címre, egy felhasználónévre és egy elég erős jelszóra.

És vigyázat, bár az alap regisztrációhoz nincs szükség további dokumentumokra, a lehetőség miatt megnyitni a számla teljes verzióját, ezt hitelesítenie szükséges, mindezt a KYC folyamat során. Ez elsősorban a személyazonosság, a lakcím, valamint a fizetési módra való jogosultság igazolását jelenti (azaz a dokumentumot, amely igazolja az Ön fizetési mód tulajdonjogát és annak előzményeit).

Milyen játékokat és fogadásokat kínál a Rabona fogadóiroda?

A fogadóiroda a sportfogadásokra és a saját kaszinó működtetésére összpontosít. Mindkét területen igyekszik változatos szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleinek. A Rabona közvetlenül a menü által megkülómbözteti a szolgáltatásait a sportfogadásra, élő fogadásra, lóversenyre, virtuális sportokra, kaszinóra és az élő kaszinóra.

Ami a sportfogadást illeti, az üzemeltető körülbelül 30 sportágat kínál. Ezek közé tartozik például a labdarúgás, tenisz, kosárlabda, baseball, tollaslabda, golf, kézilabda, motorsport, jégkorong és még sok más. A szorzók szempontjából a legérdekesebbek főként a labdarúgás és a kosárlabda, ahol a bukméker akár 95%-ot is kínál.

Kihasználhatja például a fogadások típusait több/ kevesebb (over/under), vagy páros/páratlan (odd/even). Bár a bukméker sokféle fogadást kínál, sajnos hiányoznak itt az ázsiai hendikepek.

Ráadásul a Rabona nem kivétel a ma már szokásos standard alól, az élő fogadások alól sem. Havonta akár 20 000 élő eseményt is kínálnak ebben a szekcióban.

A kaszinó portfóliója jelenleg több mint 2000 különböző játékot tartalmaz számos jól ismert fejlesztő névtől, mint például a Push Gaming, Quickspin, Big Time Gaming és Microgaming. Játszhat például online nyerőgépekkel, blackjackkel, rulettel vagy baccarattal.

Rabona elérhető bónuszok

Természetesség egy 100%-os bónusz az első befizetéshez, akár 100 euróig, vagy ennek megfelelő összegig más pénznemben. Ezen kívül a kiválasztott országokból származó játékosok az üdvözlő bónuszt akár 200 € összegben használhatnak ki. Szintén eltérőek a követelmények is a bónusz további fogadására.

A meglévő ügyfeleknek egyedülálló lehetőségük van a bónuszpontok gyűjtésére. Ezek a pontok a fogadási tevékenységért, vagy esetleg a kihívások teljesítéséért vannak beszámítva.

Rabona – hogyan játszani a mobilon

A bukméker jelentős hátránya az, hogy nincs speciális mobilalkalmazása az Android és az iOS rendszerekre.

Így, aki a mobiltelefonról szeretne játszani, annak közvetlenül a weboldal mobil verzióját kell használnia. Ez többé-kevésbé nagyon jól használható és optimalizálva van a mobileszközökre. Így egyetlen fontos funkció sem határozottan nem fog Önnek hiányozni összehasonlításban a számítógépével.

Rabona befizetési és kifizetési lehetőségek

A rendelkezésre álló befizetési módszerek között szerepelnek például a bankkártya lehetőség, vagy a hagyományos befizetések a Skrill és a Neteller internetes pénztárcák által. A befizetési lehetőségek előnye az, hogy ezek ingyenesek. Nem hiányzik itt a lehetőség sem pénzeszközöket befizetni a szokásos banki átutalással sem, ami a  bukmékereknél szokásos szok lenni. A tranzakció lebonyolítása azonban több napot is igénybe vehet.

Hasonlóképpen használhatja ki ezeket a lehetőségeket a pénzeszközök kifizetésére is. Ez általában legfeljebb 48 órán keresztül tart, azonban például egy bankkártyás kifizetésre akár 3 napot is várhat. A bankszámlán keresztül történő kifizetésnél is hosszabb, több napos időszakkal kell számolnia.

Ugyanúgy támogatja a Rabona a kriptovalutákat is, mint a Ripple, a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin. A fizetési módok elérhetősége azonban országonként változik, ezért célszerű szem előtt tartani, hogy éppen az Ön országában jelenleg nem feltétlenül minden módszer érhető el.

Rabona ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat szüntelenül működik. A Rabona képviselőivel való kapcsolatfelvételhez egyszerűen használhatja az élő csevegést, esetleg e-mailt írhat a support-en@rabona.com címre. Ugyanazt az e-mailt használhatja, ha saját maga kizárását szeretné a játékból. Alternatív megoldásként telefonos technikai támogatást is igénybe vehet a 00213412412412412-es telefonszámon.