1xbet sponzoring

1xbet sponsorship

Az 1xbet a legismertebb sportklubok és bajnokságok szponzora. Ez az együttműködés az 1xbet fogadóiroda megbízhatóságáról tanúskodik.

A bukmékeriroda nemcsak a játékosok irányában fejt ki közvetlen tevékenységet. Az 1xbet a szponzorálás terén is aktív. Mely intézményekkel kötött partneri együttműködést és ezen belül hogyan érvényesülhet Ön?

Szponzoráció a fogadóirodák világában

A szponzoráció megszokott gyakorlat a szerencsejátékok üzemeltetőinek világában. Bevált praxisról van szó, és a propagáció ezen típusa a fogadóirodák számára kifizetődő, mivel jóval több nyereség generálására van lehetőségük.

A szurkolók ugyanis a fogadások szempontjából természetesen a legmegfelelőbb potenciális célcsoport. Ez ennek ellenére így van, hogy vannak országok, ahol a bukmékerirodák kénytelenek a hatályos jogszabályokból eredő korlátozásokhoz igazodni. Bár emiatt nehezebb a szponzortevékenység, de megvalósításának a fenti okok miatt mégiscsak van perspektívája.

Az 1xbet ezért e téren sem maradhat le és több százezer felhasználót számláló játékos magját éppen a szponzoráció révén egyre bővíti. Éppen most több igen érdekes újságról szereztünk tudomást.

Az 1xBet mint az Afrikai Labdarúgó-szövetség (CAF) partnere

Az idén figyelemreméltó hír mozgatta meg a sportvilágot. Az 1xbet bukmékeriroda partnerséget kötött az afrikai labdarúgó-szövetséggel.

Így az orosz 1xbet bukmékeriroda látja el a szövetség által rendezett legjelentősebb rendezvények szponzorációját. A fogadóiroda reklámait így látjuk majd az Afrikai Nemzetek Kupáján, de a Szuperkupa, Copa do Brasil a CAF szövetségi kupa és az Afrikai Bajnokok Ligája további sporteseményein is.

A bukmékeriroda a szövetséggel nemcsak a mérkőzések során köti össze logóját, hanem a közösségi hálókon is aktív promóciót folytat majd.

Az együttműködés célja elsősorban az afrikai futball támogatása és a sport színvonalára vonatkozó ismereteknek a foci bölcsőjén túli terjesztése. Ennek közös nevezője egyértelműen a progresszív hozzáállás és – mind a fogadások, mind a sport világában – végbevihető változás elérése. Reméljük tehát, hogy az 1xbet szponzorációja elvezet a kitűzött célokhoz.

Az 1xbet és az európai megaklubok szponzorációja

A szponzorálás terén az 1xbet Európában sem lógatja a lábát. Az idei év derekán ugyanis megtudtuk, hogy az FC Barcelona támogatásához az angol Liverpool és Chelsea is hozzájárul. A fenti klubokkal a bukmékeriroda tartós együttműködési megállapodást kötött.

A Barcelonával minimum az elkövetkező öt évben fog együttműködni. Ez a labdarúgó csapat kétségkívül az európai sport ikonjai sorába tartozik. Az orosz bukmékeriroda viszont a fogadások piacán gyorsan feltörekvő alanynak számít. A két globális márka összefogása így kétségtelenül mindkét fél számára rendkívül kifizetődő lehet.

A Liverpool szurkolók számára exkluzív lehetőségek nyílnak a fogadások terén. Az 1xbet fogadóiroda viszont a szponzoráció keretében a megjelenített reklámokból profitál majd. Ezek az Antfield stadion több helyén láthatók lesznek. Hatásuk ígéretes lehet, tekintettel arra, hogy a népszerű Liverpoolnak a világon mindenütt vannak szurkolói.

A Chelsea-vel az együttműködés a következő három évben lesz aktuális. Ennek feltételei a Liverpoollal kötött kooperáció feltételeivel lesznek azonosak. Az 1xbet fogadóiroda így rögtön két brit megaklubot támogat majd, ami igazán figyelemreméltó tény. A bukmékerirodának egyedülálló alkalma nyílik, hogy a Brit-szigeteken érdemlegesen bemutatkozzon.

További szponzortevékenység

A fogadóiroda támogatója a La Liga néven ismert Primera División-nak, azaz a legnagyobb spanyol labdarúgó bajnokságnak is. Azonban az 1xbet a szponzorálás terén nemcsak a labdarúgó csapatok partnere. A bukmékeriroda aktívan támogatja a Hellraisers nevű szervezetet is, mely 2014-től a Counter-Strike legjobb játékosait tömöríti.

 

 

Relevant news