US Open 2021 : mindent tudunk a negyedik Grand Slam-ról!

Az év harmadik Grand Slam-ja lassan bezárja kapuit, ezért itt az ideje megnézni, mi vár ránk legközelebb. Ebben a cikkben átfogó tájékoztatást adunk az US Open 2021-ről.

Az év negyedik Grand Slam-jének sajátos felülete van, nagyon sok teniszező nyerhet.

Mikor játszódik az US Open 2021?

A US Openre 2021 augusztus végén és szeptember elején kerül sor. A 2021-es US Open pontos dátuma még nem ismert, ugyanakkor az előző évben a US Open augusztus 31-től szeptember 13-ig tartott. Maga a verseny kvalifikációja az US Open kezdete előtti héten kezdődik.

Hol játszódik az US Open 2021?

Mint minden évben, a US Open 2021-et is az USA-ban rendezik. A US Openet kemény felületen játsszák az USTA Billie Jean King Nemzeti Teniszközpontban, amely a New York város Queens negyedében, a Flushing Meadows – Corona Park területén található.

Az Arthur Ashe Stadion központi pályája 23 771 férőhellyel rendelkezik. Ez a világ legnagyobb teniszpályája. A teniszpálya visszahúzható tetővel rendelkezik, amelyet a kedvezőtlen időjárás esetén használnak.

Hol nézhetem meg a US Open 2021 mérkőzéseit?

A US Open némelyik mérkőzéseit a magyar csatornák képernyőin is megtalálhatja, az Eurosport csatornákon, valamint az Eurosport Player online platformon keresztül nézheti meg, ahol az összes mérkőzés online közvetítését megtalálja. Ezenkívül bármikor visszajátszhatja őket a felvételről. Az év negyedik Grand Slam adásai minden bizonnyal a bukmékereknél is menni fognak, konkrétan az Élő részben. Ilyen bukmékerekre példa a 22bet, az 1xbet, a 20bet és akár a Betwinner bukmékerek.

Ahhoz, hogy élvezhesse a fogadóirodák közvetítéseit, rendesen regisztrálnia kell magát a fogadóirodában. Gondoljon arra, hogy ne az utolsó pillanatban hajszolja a regisztrációt.

Minden fogadóirodának megvannak a maga feltételei az egyes mérkőzések megtekintésére. A legtöbb esetben azonban csak regisztrálnia kell, amihez érdekes pénzügyi bónuszt is kap!

Ki fog nyerni?

A legnagyobb favoritok közé a torna megnyerésére a férfiak szekciójában tartoznak azok a TOP teniszezők, akik nagyon kemény adogatással és agresszív játékstílussal rendelkeznek. Ilyen teniszezők Novak Djokovic, Dominic Thiem, Alexander Zverev vagy Roger Federer. Tovább az amerikai teniszezők is sikeresek lehetnének, mint John Isner vagy Miloš Raonič.

Ami a női részt illeti, a fő favoritok közé tartoznak Naomi Osaka, Ashleigh Barty, Simona Halep és Aryna Sabalenka. De itt is gondolni kell azonban az amerikai teniszezőkre, mint például Serena Williams, Sofia Kenin vagy Jennifer Brady.

Ki a legnagyobb favorit a győztesre (szorzók a US Openre)?

A US Open szorzóit még nem közölték, mert még mindig tart az év füves Grand Slam-ja, a Wimbledon. Azonban egészen biztosan az US Open megnyerésének a legnagyobb favoritai közé fognak tartozni a játékosok, akiket feljebb bemutattunk Önnek (akár férfiak, akár nők). A szorzók később lesznek közölve. 

Relevant news