6 tipp, amelyek segítenek megnyerni az élő fogadásokat a labdarúgásban (1.rész)

A labdarúgás az egyik legjobb sportág az élő fogadásokra. Évente több ezer mérkőzéshez férhet hozzá, a legtöbbjükre számos fogadási lehetőség áll rendelkezésére, és sok online fogadóiroda olyan promóciókat kínál, amelyek egy további értéket hozhatnak Önnek. Két részben közelebbről mutatjuk be az egyes tippeket.

Ennek ellenére a pénzkeresés nehezebb, mint amilyennek ez látszik. Hat tippet szeretnék Önnek bemutatni az élő focifogadásra, amelyek segítenek Önnek nyerni. Ezek szinte minden fogadási lehetőséget illetnek, amelyek általában kapcsolatban állnak a labdarúgással, ezért fordítson rájuk kellő figyelmet.

Készüljön fel a mérkőzés előtt

Sokan úgy gondolják, hogy a mérkőzés közbeni fogadás azt jelenti, hogy csak a mérkőzés kezdetére elég ráhangolódni, és a fogadás előtt megnézni, mi történik a pályán.

Ez azonban nem is állhatna távolabb az igazságtól.

FONTOS:

Ha folyamatosan szeretne nyerni, fel kell készülnie. Fontos jól ismernie a mérkőzés kontextusát, hogy helyesen tudja értékelni a valószínűséget.

A mérkőzésekhez, amelyekre célozni szeretne, hasonlóképpen kell hozzáálnia, mint a szokásos fogadásokra a mérkőzés előtt. Íme néhány tényező, amellyel egyszerűen foglalkoznia kell, ha jó lehetőségeket szeretne találni az élő futballfogadásra.

A csapat összereje – Melyik oldal a következő mérkőzésen jobb mint egység és miért?

A csapatok erősségei és gyengeségei – Minden futballcsapatnak vannak erősségei és gyengeségei. Próbálja meg azonosítani őket, hogy a legvalószínűbb forgatókönyveken gondolkodjon a közelgő mérkőzésre.

Motiváció – Mi a meccs lényege? Mindkét fél nyerni szeretne, vagy az egyik fél megengedheti magának a döntetlent?

A program – Lehetséges, hogy az egyik csapat fáradtsággal küzd a mérkőzés előtti megterhelő program miatt, ami hatással lehet az utolsó 20-30 percre? Lesznek olyan fontos meccsek hamarosan ez után a meccs után, amelyek arra kényszeríthetik az edzőket, hogy sokat rotálják a játékosait, és megpróbáljanak így energiát spórolni?

Hagyomány – Ez egy olyan helyi derbi, amely egy korai gól esetén akár összeomolhat?

A fent említett fő pontok a legtöbb tényezőt lefedik, de lehetnek más dolgok is, amelyeket figyelembe kell vennie egy olyan mérkőzésen, amelyre élőben szeretne fogadni. A lényeg az, hogy Ön fel legyen készülve, amint a mérkőzés elkezdődik, és könnyen felismerje a lehetséges trendeket.

A legjobb futball oddsokat a Bet365 fogadóiroda kínálja, és meghívjuk Önt, hogy tekintse meg ennek a fogadóirodának az ajánlatát.

Kombinálja a pályán látottakat az élő statisztikákkal

A legjobb dolog az élő fogadásokban az, hogy megnézheti az eseményeket, majd dönthet. A pályán történő játék megtekintése felbecsülhetetlen értékű lehet azok számára, akik elég tapasztaltak a sportágban ahhoz, hogy képesek lesznek átérezni a játék szellemét.

Ugyanakkor hozzáférhet az összes hagyományos eszközhöz, amelyek objektív képet nyújtanak arról, ami éppen történik. Követheti az erre szakosodott oldalak által kínált élő statisztikákat, nevezetesen:

Labdabirtoklás

Gólszerzők

Kártyák

Sarokrúgások

Lövések/kapura lövések

A legjobb eredmények eléréséhez kulcsfontosságú a nyers adatok és a saját benyomások kombinálása. E két adat bármelyikének figyelmen kívül hagyása általában hiba, és könnyen figyelmen kívül hagyhat egy fontos tényezőt az élő fogadásoknál.

A teljes kép megtekintése a helyes út, ezért próbáljon meg minden szemszögből tájékozódni. Élő fogadások találhatók akár a 22bet fogadóirodánál, mind ez kiváló szorzókkal. 

Relevant news