Bettilt

Bónusz

500 €/$

IGÉNYELJE MOST
Regisztráció Regisztráció

A Bettilt.com sportfogadásra és online kaszinóra specializálódik. A Bettilt.com weboldal tulajdonosa és üzemeltetője a Striking Stingray Cyprus Limited, így Cipruson van bejegyezve, azonban a Striking Stingray Cyprus Limited 100%-ban a Curacaón bejegyzett Abudantia B.V. tulajdonában van. A honlapot és a platformot a Gamingtec cég biztosítja. Az oldal nagyon jól működik mint PC-n, úgy a mobilberendezéseken is, és saját alkalmazással büszkélkedhet mint az Android, úgy az iOS rendszerekre is.

A Bettilt.com a szerencsejáték-piacon nagyon sikeres, mások között a vezető játék- és szoftverszolgáltatókkal való együttműködésük miatt is, mint például az Yggdrasil, Microgaming, Betsoft, Evolution Gaming, Playson, iSoftBet, Pragmatic Play és még sok más.

A Bettilt.com nem újonc az online kaszinók között, hiszen sikeresen működik 2012 óta, illetve a jelenlegi online formában 2017 óta. A Bettilt.com teljes körű kaszinó- és fogadási termékeket kínál, és mindezt egy igazán kiváló minőségű, reszponzív weboldalon.

A Bettilt.com weboldalai meglehetősen egyszerűen vannak kialakítva, így tehát nagyon áttekinthetők, és azonnal el tud igazodni rajtuk. A felső főmenüben 6 szekciót talál: Sportsbook (sportfogadások), In-Play, Kaszinó, Élő kaszinó, Live games (élő játékok) és bónuszok.

A sportfogadások – a Bettilt.com ezen szekciója valóban nagyon átfogó, számtalan mennyiségű különböző sportágat talál itt, amelyekre fogadhat. Különösen  a futball, a kosárlabda és a tenisz rajongói találják meg itt a magukét.

Az In-play szekcióban naponta több mint 4000 mérkőzést és találkozót kínálnak a sportágak széles skálájából. A legnagyobb részt természetesen a futball foglalja magába, amely több mint 140 további tippet kínál minden egyes mérkőzéshez, például csapatösszesítőket, helyes pont- és gólarányokat, és pontos gólokat. A fogadás elfogadása csak néhány másodperc kérdése, és a Gyors fogadás funkció ezt még gyorsabbá teszi. Természetesen a Bettilt.com oldal kínálja a Cash-outot is, amely minden mérkőzés az egészen késői szakaszáig is elérhető.

Ami a Kaszinót illeti, rengeteg játék közül választhat. Némelyik közülük nagyon könnyű, mások bizonyos szintű készséget és tapasztalatot igényelnek. A Bettilt.com nagyszerű tulajdonsága, hogy a legtöbb játékot szórakozási módban (Fun mode) is játszhatja, hogy megismerkedjen a játékkal és megtanulja a sajátos szabályait anélkül, hogy a saját pénzét kellene tennie a játékba. Természetesen lehet játszani klasszikus nyerőgépes játékokat is, mint a jól ismert régi Joker Expand, Thunder Reels vagy Sevens and Fruits, valamint modernebb változatokat, mint a Mermaids Millions, Book of Loki vagy Golden Fish Tank, igazán hatalmas a választék, biztosan hamar megtalálja a kedvencét. A Bettilt.com kaszinójának részét képezik természetesen a kártyajátékok is, mint a póker és a BlackJack. A népszerű rulett és a bingó is megtalálható itt. Mindez ismét számos variációban és a Live változatban is.

Az Éló játékoknál (Live games) is a választék nagyon tisztességes. Játszhat például Pókert, Háborút, Kenót, Rulettet és még néhány más játékot. A Bettilt.com nagy előnye, hogy minden játékhoz könnyen elérthető video-utasításokat talál a Hogyan kell játszani “How to play’’fül alatt.

Bónuszok a Bettilt.com oldalon bónuszai egyrészt nagylelkűek és nagyon érdekesek is. Például talál itt egy Születésnapi bónuszt, ahol kap egy e-mailt a születésnapján egy exkluzív bónusszal. Csütörtöki újratöltési sportbónusz (Thursday Reload Sports Bonus). Ha inkább a sportot tartja előnyben jobban, mint a kaszinójátékokat, ez a bónusz biztosan örömet hoz Önnek. Ha ugyanis legalább 15 eurót fizet be a számlájára, automatikusan 25%-os sportfogadási bónuszt kap, egészen 500 euró értékig. Egy nagyon érdekes, különösen az újoncok számára, de természetesen nem csak számukra, a lehetőség Fogadás kockázat nélkül (No risk Bet), ez a bónusz csak az adott sporteseményre tett első fogadásra vonatkozik. Ha elveszíti a fogadást, egy ingyenes fogadást (Freebet) kap, amely megfelel a tét összegének, legfeljebb 100 euróig. A Bettilt.com, mint szinte minden online kaszinó és bukméker, egy Üdvözlő csomagot (Welcome on Bettilt) kínál, ahol a befizetése 100%-át kapja bónuszként, maximum 500 euróig. A Bettilt.com azonban még valami extrát kínál, mégpedig egy 5 eurós Freebetet (ingyenes fogadást). Ez a Freebet az e-sportokban érhető el, és választhat a FIFA, az NBA 2K, az eTennis, az eFighting vagy a Rocket League közül.

Magában a befizetéshez mindössze csak a fizetési módot szükséges kiválasztania, és átutalni a kívánt összeget a játékszámlájára. A kifizetéshez, ahogy az online fogadóirodáknál ez szokásos, hitelesítenie kell a játékszámláját a Bettilt.com oldalon. Ezt egyszerűen hitelesítheti az Ön játékszámláján keresztül a “KYC Verification” opció által, ahol igazolnia kell a személyazonosságát, címét és a fizetési kártyáját. Amint számláját ellenőrizték, kérheti a kifizetéseket. A kifizetési kérelmek feldolgozása legfeljebb 72 órát vesz igénybe, de általában a kérelem feldolgozása egy napon belül megtörténik (amint a feldolgozás megtörtént, e-mail értesítést kap). A feldolgozás után 3-5 munkanapot vehet igénybe a kifizetések jóváírása a bankszámlájára, de ismét ez általában korábban megtörténik.

A Bettilt.com-on több mint 10 fizetési mód közül választhat, mint például a fizetési kártyák (Visa vagy Mastercard), különböző elektronikus pénztárcák, térítések a kriptopénznemek által, vagy a banki átutalások segítségével. A minimális befizetési összeg egy szimpatikusan alacsony 5 €, bár ha Ön az Üdvözlő csomagot (Welcome on Bettilt) igényli, akkor ezt 15 €-ra kellene növelnie. A jó dolog ennél az, hogy minden befizetés azonnal feldolgozásra kerül. Ami a kifizetéseket illeti, a minimális összeg a választott módszertől függően változik. Ez 20 eurótól (pl. az ecoPayz-en keresztül) 100 euróig (banki átutalás esetén) terjedhet.

A Bettilt.com egy remek választás azoknak a játékosoknak, akik mindenféle játéklehetőséget keresnek egy helyen, vagy akár azok számára is, akik egy adott típust keresnek tökéletes kivitelezésben. Legyen szó kaszinóról, élő kaszinóról vagy sportfogadásról, a Bettilt.com ebből mindegyikét kínálja, és a lehetőségek listája, amelyekből ízelítőt kaphat ezen az oldalon, határozottan ezzel nem ér véget. A Bettilt.com webhelye meglehetősen inkább minimalista kialakítású, így az Ön figyelmét az nyeri el, hogy tulajdonképpen miért látogatott a Bettilt.com-ra, vagyis maga a játék.