Powbet

Bónusz

100 €/$

IGÉNYELJE MOST
Regisztráció Regisztráció

Mi az a Powbet? Néhány alapvető információ

A Powbet csak 2021-ben alakult, így tehát egy új platformról van szó, amely még csak most próbál áttörni. A Powbet a tevékenységére egy szerencsejáték-engedélyt szerzett a Curacao szigetországától. A Powbet egy többcélú online szerencsejáték platform. Ez nem csak egy kaszinó, hanem online kaszinójátékokat, nyerőgépes játékokat és kártyajátékokat is kínál. A platformot sportfogadásra is használják. Élőben fogadhat a közelgő sporteseményekre, valamint a jelenleg is zajló mérkőzésekre. A Powbet számos olyan előnnyel rendelkezik, amely mint a kezdő, úgy a tapasztalt fogadási felhasználók számára is vonzó.

Íme néhány előnye ennek a kaszinónak: a nyerőgépek és az élő kaszinójátékok széles választéka, a legjobb sport és e-sport versenyek, amelyekre fogadni lehet, havi 10 000 eurós kifizetési limit és a versenyek nagyszerű nyereményekkel a legszerencsésebb játékosok számára.

Regisztrálás a Powbetre

A Powbetre való regisztráció nagyon egyszerű, mindössze néhány percet vesz igénybe az idejéből. Kitölti az e-mail címét, keresztnevét, vezetéknevét, lakóhelyét, születési dátumát, állampolgárságát, és természetesen fel kell töltenie a személyazonosságát igazoló dokumentumot.

Milyen nyelveken működik a Powbet ?

A Powbetet a következő nyelvváltozatokban lehetséges használni: Angol, francia, spanyol, cseh, német, orosz, portugál, magyar, finn, norvég, lengyel.

Megbízható a Powbet ?

Bár a Powbet csak 2021-ben alakult, messze sem nem egy megbízhatatlan kaszinó vagy a semmiből előbukkanó kaszinó. Az anyavállalata nem más, mint a Rabidi N.V., amely egy tucat online kaszinó tulajdonosa.

Mit lehet játszani a Powbet-en ?

A Powbet a lehetőségek ezreit kínálja a fogadásokra a hagyományos sportágakra a mérkőzés előtti fogadások formájában, ugyanakkor az élő eseményekre is lehet fogadni. A kaszinójátékok a Powbet nagy előnye. Lehetőség van 50 szoftverszolgáltató játékát játszani, ez lehetővé teszi órákon át a szórakozást az online kaszinóban. Íme egy lista a leghíresebb játékokról, amelyeket ebben a kaszinóban találhat: Play’n GO (Honey Rush, Book of Dead), NetEnt (Lost Relics, Mirror Mirror), Pragmatic Play (3 Wish Genie, Panda’s Fortune), Red Tiger ( Rio Stars, Dragon’s Fire Megaways). Összesen több mint 2000 játék játszható.

Powbet bónusz

Ugyanúgy, mint számos más kaszinó, a powbet is kínál bónuszokat az új játékosainak. A bónusz maximum értéke 100 € az új játékosok számára, akik valódi pénzzel töltik fel a számlájukat. A játékos megkapja ugyanazt az összeget, amit befizetett a játékszámlájára mint bónuszt a powbet-től. A minimális bónuszösszeg 20 €. A Németországból, Ausztriából, Norvégiából, Finnországból és Svájcból érkező játékosok bónusza maximum 200 euróra emelkedik.

Powbet weboldal vagy mobil alkalmazás ?

Sajnos a PowBet Casino nem kínál mobilalkalmazást, de a játékok összes asztali változatai mobileszközön is játszhatóak. A weboldal alkalmas a mobil berendezésekre és teljes mértékben kompatibilis az iOS és az Android rendszerekkel. A kaszinó összes funkciójához hozzáférhet okostelefonja vagy táblagépe böngészőjével. Nincs szükség speciális szoftver letöltésére a mobileszközökhöz, mivel a játékok tökéletesen működnek a böngészőben is.

Milyen fizetéseket fogad el a Powbet ?

A Powbet játékszámláját számos fizetési lehetőséggel töltheti fel. Például a Visa és a Mastercard fizetési kártyákkal, banki átutalással, paysafe kártyával, internetes pénztárcákkal és kriptovalutákkal, mint a Bitcoin, Litecoin, Etherum, Ripple.

A kifizetésekre ugyanazok a lehetőségek állnak rendelkezésre, mint amelyek feljebb vannak leírva.

Powbet támogatás

A Powbet a kapcsolatfelvételi űrlap, az online chat, e-mail, vagy a közösségi média által érhető el. A támogatás 11 nyelven működik.

A Powbet befejezésül

A Powbet számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet mint a teljesen kezdők, úgy a haladó játékosok is értékelni fognak. A legnagyobb előnyök közé tartozik a fizetési lehetőségek széles körű elfogadása, a kaszinójátékok széles választéka, fogadás a sportmérkőzésekre, a kellemes és felhasználóbarát webes felület, és nem utolsósorban az új játékosoknak nyújtott érdekes bónusz.