Fezbet

Bónusz

100 €/$

IGÉNYELJE MOST
Regisztráció Regisztráció

A Fezbet egy online fogadási platform, amely a fogadások mellett az online kaszinó szolgáltatásait is kínálja.

A Fezbet egy újonc a piacon és 2020 óta kínálja a szolgáltatásait. A Fezbet a szerencsejáték-engedélyét a Curacao szigetországtól szerezte, és az Araxio Development N.V. ellenőrzött szerencsejáték hálózatához tartozik, amelyek közé tartoznak a Rabona, a LibraBet, a Nomini, a Wazamba, és még sok más. Lehetőséget kínál a fogadásra a sporteseményekre, mindez a mérkőzés előtti fogadások formájában, úgy az élő fogadások formájában is. Minden ismert sportágra lehet fogadni, és több ezer lehetőséget kínál. Lehetőség van virtuális sportfogadásra is fogadni – olyan virtuális sportmérkőzések fogadására, amelyek eredményei véletlenszerűen szimulálódnak. Nézzünk meg néhány fontos információt erről a vállalatról.

Fezbet regisztráció

A regisztráció nagyon gyors és kényelmes, és nem vesz igénybe több mint néhány percet. Csak 18 év feletti személyek regisztrálhatnak a Fezbet-en. Szükséges megadni a következő adatokat: e-mail cím, keresztnév, vezetéknév, lakóhely, állampolgárság, kiválasztani a preferált pénznemet és megadni a születési dátumot. A regisztrációt követő 10 napon belül fel kell töltenie a személyi igazolványáról készült fényképpel, ezután a Fezbet munkatársai által a számlája ellenőrzésére és érvényesítésére kerül sor.

Hogyan lehet feltölteni a Fezbet számláját ?

A kifizetés vagy befizetés a Fezbetre a Visa vagy Mastercard fizetési kártyák, banki átutalás, internetes pénztárcák és néhány kriptovaluta által lehet megvalósítani, mint például a Bitcoin, az Ethereum, a Ripple, a Litecoin, emellett a paysafe kártyák használatát is támogatja.

Fezbet kaszinó

A Fezbet több mint 5000 játékot kínál 49 szoftverszolgáltatótól, és online nyerőgépes játékokat, kártyajátékokat, asztali játékokat vagy élő játékokat valódi krupiékkal online. Lehetőség van játszani olyan jól ismert és népszerű játékokat is, mint a rulett, póker.

Csak a weben keresztül

A Fezbet jelenleg nem kínál lehetőséget kezelni a számláját a mobilalkalmazáson keresztül, ezért tehát szükséges a webböngészőt használni.

Fezbet bónusz az új játékosok számára

A Fezbet, mint sok más fogadóiroda, az újonnan regisztrált játékosok számára szintén kínál előnyöket.

Azok a játékosok, akik pénzt fizetnek be a számlájukra, az első befizetésük összegével megegyező bónuszra számíthatnak, maximum 100 euróig. A játékosok számára Finnországból, Norvégiából, Svájcból és Ausztriából ez a felső határ 200 euróra emelkedik. A minimális összeg a bónusz elismerésére 20 €. A Fezbet azonban nem feledkezik meg a már aktív felhasználóiról sem, és számos bónuszprogramot és cashbacket kínál számukra.

Fezbet nyelvi változatok

A Fezbet a következő nyelveken használható: német, angol, olasz, orosz, spanyol, finn, magyar, norvég, lengyel, portugál.

Fezbet támogatás

A Fezbet cég ügyfélszolgálatával a kapcsolatfelvételi űrlapon, e-mailben vagy a közösségi médiák által lehet kapcsolatba lépni, sajnos, telefonos ügyfélszolgálatot nem kínál.

Megbízható a Fezbet ?

A Fezbet egy új cég, amelynek székhelye Curacao, ami nem hangzik túl megbízhatónak, de a cég eddig még nem találkozott semmilyen botránnyal vagy nagyobb problémával. Az egész weboldal megbízhatónak tűnik, és már vannak saját aktív játékosai. A hitelességét növeli, hogy az Araxio Development N.V. játéktermek hálózatához tartozik, így nincs ok az aggodalomra.

A Fezbet előnyei és hátrányai

Előnyök: Egy érdekes regisztrációs bónusz az új játékosok számára, a fogadások széles választéka, online kaszinó sok játékkal, kellemes webes felület, amely felhasználóbarát, gyors kifizetés és számlafeltöltés, elfogadja a kriptovalutákat. Szolíd szorzók összehasonlításban a versenytársaival.

Hátrányok: Nincs telefonos támogatás, kisebb nyelvválaszték, nincs hosszú múltja. 5 eurós díj, ha több mint fél évig nem jelentkezik be a számlájára.

A Fezbet befejezésül

Összességében a Fezbet a kevésbé ismert fogadóirodák közé tartozik, de határozottan a piac által kínált jobbak közé sorolható, elsősorban a tisztességes szorzóknak, a jól kialakított webes felületnek és az érdekes bónuszoknak köszönhetően.