A fogadóirodák Brazíliát helyezik előtérbe az elkövetkező években

Ha van olyan ország, ahol a sportfogadás szegmense a leglátványosabban növekedett az elmúlt években, akkor az Brazília. Amióta 2018 decemberében hivatalosan legalizálták a tevékenységet, az úgynevezett bukmékerek piaca naponta több ezer ügyféllel gyarapodott. Mi több, a nemzetközi cégek terjeszkedési stratégiájuk részeként Brazíliát helyezik előtérbe.
A legfrissebb adatok szerint a piac már most is évente mintegy 10 milliárd R$-t mozgat meg a brazilok által kötött fogadásokból a szegmens legalább 200 fogadóirodáján keresztül, amelyek közül sokan olyan globális óriások, mint a nemzetközi piacvezető bet365 és a 22bet, amelyek már szilárdan jelen vannak Brazíliában, és tervezik a növekedést.
Három tényező járult hozzá Brazília presztízséhez a külföldi bukmékerek körében: az ország hatalmas népessége, az emberek sport iránti szeretete – különösen természetesen a futball – és a mobiltelefonok széles körű elterjedtsége. A világ bukmékereinél a fogadások nagy része mobilplatformon keresztül zajlik, és a brazilok azok közé tartoznak, akik a legtöbbet használják ezeket az egyre fejlettebb kis technológiai csodákat.
Egy másik pont, amely élénken érdekli a szegmens vállalkozóit, a szövetségi kormány által javasolt szabályozás. Az ágazat már régóta várta a világosabb szabályokat, és az átláthatóbb szabályok bevezetése – maguk a bukmékerek szerint – csak javítani fogja ennek a jövedelmező piacnak a megítélését, valamint sokkal nagyobb nyugalmat ad a több millió ügyfélnek a világhálón végzett tevékenységükkel kapcsolatban.

Amellett, hogy a Bet365 bukmékerek számos ország – köztük Brazília és Dél-Amerika – labdarúgó-mérkőzéseire és tornáira kínálnak fogadási lehetőségeket, a sportágak hatalmas választékát kínálják, amelyekre ügyfeleik megtehetik ajánlataikat. A nemzetközi óriások esetében, amelyek közül néhányan már több mint két évtizede vannak jelen a szakmában, naponta több száz esemény áll a felhasználók rendelkezésére.
A műveletek a csúcstechnológiás biztonságra támaszkodnak, kifinomult titkosítással védik az adatokat és az értéktárgyakat, és a fent említett és más cégek elégedettségi mutatója a legmagasabbak közé tartozik a világon. A fogadók által összegyűjtött összegeket a bukmékerek rendszeresen és minden nagyobb probléma nélkül fizették ki.
Az engedélyeket és a minőségi tanúsítványokat a szerencsejáték-szabályozók évente adják ki világszerte. A bukméker kiválasztása előtt mindig érdemes tájékozódni a cégek történetéről, tevékenységéről és hitelességéről világszerte. Lehetőleg olyan helyeken keressen információkat a tanúsítványokról, mint az Egyesült Királyság, Portugália, Málta, Gibraltár és Málta, amelyek általában megkövetelik az internetes szerencsejátékok engedélyezését.
A trend megérkezett Brazíliába, hogy maradjon, és ezek a cégek egyre gyakrabban kötnek szponzori szerződéseket futballklubokkal, sportolókkal és más sportszervezetekkel. Ki ne nézett volna mostanában egy Campeonato Brasileiro mérkőzést anélkül, hogy ne látta volna a híres “fogadások” reklámját az események előtt, után vagy között. A sportfelszereléseken már az ő logójukat viselik, a stadionok körül pedig a nevükkel ellátott táblák láthatók. Ezt nem lehet kikerülni!
Becslések szerint, ha a szabályozás jól beválik, az üzlet nagyon rövid időn belül akár meg is duplázódhat. A kormány javaslata szerint a játékosok és a klubvezetők nem fogadhatnak majd. Ezzel megfékezik az olyan eredménymanipulációkat, mint amilyeneket a goiászi ügyészség maximális büntetés művelete során feltártak, és amelyekben bizonyosan nem vettek részt maguk a cégek.

A házak az egyre népszerűbb virtuális kaszinókban is kínálnak játékokat, és a brazilok azok közé tartoznak, akik a leggyakrabban vesznek részt az internetes pókerasztaloknál. Az olyan hírességek, mint a brazil válogatott Neymar és a korábbi brazil középcsatár, a belo horizontéi Cruzeiro Esporte Clube jelenlegi menedzsere, Ronaldo Nazário nem titkolják a póker iránti szeretetüket, és gyakran fektetnek be a szegmensbe.
A sportfogadás teljes mértékben legalizált, az ágazat szabályozása folyamatban van, és teljesen biztonságos, valamint fejlett technológiát használ, és mobiltelefonon keresztül könnyen elérhető. Ennek eredményeképpen Brazília valószínűleg sokkal több befektetést fog kapni ebből a milliárd dolláros üzletágból az elkövetkező években. A vállalatok nyerni fognak, a kormány több bevételre tesz szert, és a sportnak több szponzorációs partnere lesz! tobb: bonde.com.br

Relevant news