1xbet bónuszok

1xbet bonus

Egyetlen bukmékernél sem hiányozhatnak a bónuszok és promóciók, és az 1xbet sem kivétel ez alól. Mire jó a promóciós kód, hol szerezhető meg és milyen bónuszok várják a fogadások szerelmeseit az 1xbet-nél?

1xbet belépési bónusz

Ez az 1xbet promóciós kód a belépési bónuszt, azaz új játékos részére való jóváírását jelenti. Ez a bónusz – max. 100 euróig (más pénznemben a megfelelő összegig) bezárólag – 100 %-os összegig megszerezhető. A bónusz az Ön számlájára a betét realizálását követően automatikusan jóváírásra kerül.

A bónuszhoz mint olyanhoz való hozzáférés és mértéke attól függően eltérő lehet, hogy éppen melyik országban tartózkodik. Az 1xbet – mint Bet 365 – üdvözlő bónusz eltér Kenyában, amelyet akár 200 %-ig is meg lehet szerezni.

Fontos odafigyelni a konkrét, teljesítendő feltételekre, hogy az üdvözlő bónusz jóváírásra kerülhessen. Azt se felejtse el ellenőrizni, hogy a bónusz pl. időben vagy a megforgatási számot illetően nem korlátozott-e. A bónusznak az Ön számlájára történő jóváírásához szükséges minimális betét 1 euró vagy más pénznemben ennek megfelelő összeg.

Az üdvözlő bónuszra minden saját számlával rendelkező játékos jogosult, de csak egyszer. Szigorúan tilos a fenti feltételt kikerülni több számla nyitásával; minden játékos – mint ahogyan azt a bukmékerirodák szabályzataikban lefektették – csak egyetlen számlával rendelkezhet. A játékos jogosult a bónuszajánlatot – a számláján a megfelelő beállítás útján – elutasítani.

Speciális üdvözlőcsomag

Az üdvözlőcsomag fantasztikus 1500 eurós kaszinói fogadási, plusz 150 térítésmentes megforgatási lehetőséget tartalmaz. Mit kell tennie mindezek elnyeréséhez?

Természetesen saját számlát kell nyitnia. Ezen felül minden feltüntetett személyes adatát ki kell töltenie és aktivált és érvényes telefonszámmal kell rendelkeznie. Ezután a bónuszt automatikusan jóváírjuk számláján.

Rendszeres promóciós ajánlatok

Mint a bukmékerirodák többségénél, az üdvözlő bónuszon kívül az 1xbet-nél is rendszeresen számíthat – folyamatosan változó – promóciós ajánlatokra is. Ezek segítségével Önnek esélye van fogadásaihoz további anyagi eszközökre szert tenni.

Lucky Friday

Az egyik közkedvelt betéti bónusz ajánlatunk pl. a Lucky Friday, amely mindig pénteken kerül kihirdetésre.

2x Wednesday

Amennyiben Ön 100 eurós összeggel fogad, betétének összege min. 1 euró és teljesíti a bónuszra vonatkozó feltételeket, bónuszként további 100 euróra tehet szert, sőt, részt vehet a Lucky Friday akcióban is.

Az 1xbet bónusza sportfogadásokra

Napi Akkumulátor

Ez a bónusz mindig azon ajánlatokra vonatkozik, amelyeknél feltételezhető a potenciális siker. Az 1xbet-en naponta kb. ezer akció jelenik meg, így ilyen számú ajánlatból kell választani. A kiválasztott ajánlatokat ún. akkumulátorokba csomagoljuk. A játék szerencséjén múlik, hogy sikerül-e Önnek éppen a nyerő akkumulátorra tippelni. Ha ez megtörténik, az a játékosnak akár 10%-os szorzónövekedést is hozhat.

1xbet Games bónusz

Ez a szekció további bónuszjátékokat kínál. Hogy a szerencse az Ön oldalán áll-e, kipróbálhatja pl. a közkedvelt szerencsekeréken. Jelenleg Apple márkájú elekronikus készülékekért játszhat.

Esports Bonus Calendar

Kövesse az online közvetítéseket, fogadjon és nyerjen. Ebben a szekcióban további kedvező 1xbet bónuszokra tehet szert akár 30 %-os cashback formájában.

Jackpot

A TVBET szekcióban tett tetszőleges fogadásaival jackpotot nyerhet. A jackpot az összes fogadás értékének 1 %-át teszi ki. Ennél a promóciónál nincs további követelmény. Csupán azt kell figyelembe venni, hogy egy játékosra naponta csak egy jackpot jut.

1xbet kaszinó bónuszok

1 200 USD FREEROLL

A játékosok a Legion Poker keretében térítésmentesen vehetnek részt a Main Daily Freebuy és Daily Freebuy turnékon. Itt akár 1200 dollárért játszhat. Szigorúan tilos bármilyen módon megkerülni a szabályokat, különösen egynél több szerencsejáték-számlát nyitni.

Special offers

A speciális ajánlatok szekciója az 1xbet-nél nem tartalmazza a fent bemutatott klasszikus bónuszokat; rendszerint olyan akciókra és játékokra irányul, amelyek keretében tárgynyereményekért lehet játszani. A Begginer‘s Luck keretében jelenleg pl. iPhon készülékekért játszhat. Ezeket akár naponta megnyerheti. Ezen vonzó játék egyetlen feltétele, hogy fogadjon.

Promo Code Store

A Promo Code Store promóciós kód vásárlására szolgáló alkalmazás. Minden egyes fogadással bónuszpontokat szerezhet, amelyeket azután átválthatja promóciós kódokra. Ezek nemcsak a sportfogadásokra, hanem játékok egész sorára, pl. kaszinójátékokra is megszerezhetők. A kínálatból egyszerűen kiszűrhető a konkrét játéktípus, ha Önt pl. csak a sportfogadások érdeklik.

VIP cashback – hűségprogram

A hűségprogram a leglelkesebb játékosoknak szól. Nyolc szintje van, attól függően, milyen ügyes játékos Ön.

A szabály egyszerű: Minél többet játszik, annál sikeresebb lesz, így esélye van magasabb szintre jutnia. A legmagasabb szintű játékosok jutalma egyúttal a nagy cashback. Figyelem, a cashback kiszámítási alapja az összes fogadás. Nem kerül tehát megkülönböztetésre, hogy az adott fogadást Ön megnyerte vagy elveszítette.

Relevant news