1xbet Tunézia

A jelenlegi helyzet nem teszi lehetővé a tunéziaiak számára, hogy legálisan fogadjanak vagy kaszinóban játsszanak. A hit és a kormányzat teljesen megtiltja a szórakozás ezen népszerű formáit. Azonban ennek ellenére a helyiek külföldi szolgáltatókhoz fordulnak, akik tárt karokkal fogadják a tunéziai játékosokat. Az egyik közülük az 1xbet, amely világszerte működik, így a lehető legnagyobb mértékben támaszkodhatunk rá.

Játék lehetőségek az 1xbetnél

Az 1xbet Tunézia-nál azonnal több játékot is játszhat a kaszinóban, amelyek közé sorolhatjuk a pókert, rulettet, de blackjack-et is. Ezen kívül itt sportfogadások is elő vannak készítve, amelyek az online fogadóirodák közül az egyik legmagasabb szorzóival emelkednek ki. De a legelején akár 100 EUR / USD bónusz vár Önre a regisztrálásért, amelyet az első befizetésével szerez meg. Választhat egy teljes értékű web és egy mobilalkalmazás között, amely teljes mértékben helyettesíteni tudja a számítógép böngészőjét.

Online fogadások Tunéziában

A szerencsejátékok, beleértve a sportfogadásokat is, illegálisak az országban. Ezért nem találunk itt kaszinókat vagy fogadóirodákat, amelyek törvényesen lehetővé tennék a helyiek számára kipróbálni a szerencséjüket. Azt beszélik, hogy állítólag vannak itt illegális lehetőségek, de sokkal biztonságosabb változat a külföldi fogadóirodák kihasználása, ahogy ezt néhány helybéli meg is teszi. Az internetszolgáltatók előtti maximális névtelenség megőrzése érdekében javasoljuk az egyik olyan program használatát, amely lehetővé teszi az IP-cím és a csatlakozási pont megváltoztatását. A Windscribe vagy a NordVPN programokról van szó, amelyek ezen kívül feloldják az összes webhelyet, amelyek Tunéziában a kormány és az internetes vállalatok által blokkolva vannak.

Betétek és kifizetések az 1xbet Tunéziánál

A betétek a Visa, a MasterCard, de a Maestro társaságoktól való fizetési kártyáival is vannak lehetősítve. Egy másik lehetőség, amelyet a törvény miatt ajánlunk azonban az elektronikus pénztárcák, amelyeket online vásárláshoz is használnak, így ezért nem hívja magára a figyelmet. A hazárdhoz kapcsolódó tranzakciók a bankok részéről ellenőrizve lehetnek. Példák ilyenekre a B-Pay vagy az E-Pay pénztárcák, de még sok más is, amelyek szerepelnek a fizetési feltételekben. A kriptovaluták egyre növekvő népszerűségének köszönhetően az 1xbet Tunézianál is is készen állnak rájuk. A legnépszerűbb Bitcoin mellett még sok mást is megtalál a weboldalon a fizetési módok részben.

Köszönjük, hogy elolvasta a végéig ezt a cikket, és sok szerencsét kívánunk nemcsak az első fogadáshoz, amelyet most az 1xbettel valósít meg!

Relevant news