1xbet Moldova

1xbet Lucky Beginners

Már 2016 óta Moldova lakosai korlátozások nélkül élvezhetik a szerencsejátékokat és a sportfogadásokat is. Ennek oka a 291. sz. törvény, amely a helyieknek megengedi a szórakozásnak ezt a formáját. Mivel azonban nem léteznek online helyi kaszinók, a helyiek külföldi szolgáltatókhoz fordulnak, ahol problémák nélkül játsszanak. Ezért van itt a mai cikk is, amelyben mindent megtudhat a bukmékerről, aki a klasszikus fogadások mellett az említett kaszinójátékokat is kínálja.

Játék lehetőségek az 1xbet-nél

Amint befejezi a regisztrációt, az 1xbet Moldova-tól 100 EUR / USD bónuszt szerez az első befizetésekor. Ez a folyamatos bónuszokkal van kiegészítve, amelyeket a következő fogadások és játékok során kap. Itt nem csak az egyik legmagasabb szorzóival fogadhat, hanem számtalan játékot is játszhat az előkészített kaszinóban. Természetesség egy mobilalkalmazás is, amelynek köszönhetően a fogadásai állandóan ellenőrzés alatt állnak, ezért a nyereményeit azonnal és bárhonnan megtudhatja. Bízunk benne, hogy nem kell megemlítenünk, de ha szüksége lesz rá, a nap 24 órájában és a hét 7 napján rendelkezésre áll egy támogatás, amely Önnek segít bármiben.

Online fogadások Moldovában

A szerencsejátékok és a sportfogadások legális szórakozás Moldovában, amelyet naponta több ezer helyi ember igényel. Ezért 2016-ban a kormány úgy döntött, hogy legalizálja az országban a szerencsejáték minden formáját. Mindent részletesen a 291. sz. törvény ír le, amely figyelembe veszi ezt az iparágat. Mindazonáltal Moldovában helyi online kaszinókat nem talál, ezért számos külföldi szolgáltató működik, amelyek közé soroljuk az 1xbet Moldovát is, amelyet mi ajánlunk.

Betétek és készpénzfelvételek az 1xbet Moldovánál

A betétek és a készpénzfelvételek azonnal többféle módon is működnek. Ezek közül az első a Visa, a MasterCard, de a Maestro társaságoktól való fizetési kártyák is. A második ezután az elektronikus pénztárcák, amelyek online vásárláshoz is felhasználhatók. Ilyen pénztárca például az E-Pay vagy a B-Pay, de még sokkal több is található belőlük az 1xbet weboldalon. Nem szabad azonban elfelejteni a kriptovalutákat sem, melyeket az 1xbet Moldova a Bitcoin mellett még sok mást is elfogad.

Köszönjük, hogy elolvasta ezt a cikket.

Sok szerencsét kívánunk minden fogadáshoz, amelyet az 1xbet-el valósít meg.

Relevant news