1xbet Malawi

1xSanta_800x480_(1)

A sportfogadás legális szórakozás Malawiban, amely a helyieknél nagyon népszerű és nagy mértékben keresett. Itt működik az egyetlen engedéllyel rendelkező társaság, a Premier Bet, amely ma már legújabban online is kínálja a szolgáltatásait. A malawi fogadók azonban külföldi szolgáltatókhoz is fordulhatnak, mert magasabb szorzókat és bónuszokat kínálnak, amelyek növelik a nyereményeket. És a mai cikk is éppen az 1xbet Malawi fogadóirodáról szól.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

A regisztráció sikeres befejezése után akár 100 EUR / USD bónusz vár Önre, amely az egyik legmagasabbak közé sorolódik az online környezetben. Ezenkívül ez folyamatos bónuszokkal van kiegészítve, amelyek a következő fogadások során várnak Önre. Az 1xbetnél nemcsak kaszinót játszhat pókerrel vagy rulettel, de fogadhat is a fogadóirodáknál az egyik legmagasabb szorzóival. Az egyszerű és gyorsan érthető weboldalt egy mobil alkalmazás egészíti ki, amelynek köszönhetően a fogadásait és nyereményét az állandó ellenőrzése alatt tarthatja

Online fogadások Malawiban

Amint az elején említettük, a Premier Bet az egyetlen engedélyezett sportiroda, amely a közelmúltig csak reális fogadásokat kínált. Az online környezet új ezen a cégen belül, ezért a helyiek inkább külföldi szolgáltatókhoz fordulnak, akik nagyobb tapasztalattal és magasabb szintű szorzókkal rendelkeznek. Az online környezet nincs különösebben szabályozva az országban, ezért érdemes bevált külföldi fogadóirodát keresni, amelyek közé sorolódik éppen az 1xbet Malawit is. Az ország legnépszerűbb sportágai közé tartozik például a futball, az atlétika, de a netball is.

Betétek és kifizetések az 1xbet Malawinál

A legegyszerűbb módszer a Visa, a MastedCard, de a Maestro társaságok fizetési kártyái. A második módszer az elektronikus pénztárcák, amelyeket online vásárlásokra is használnak, ezért nem keltenek olyan nagy figyelmet az Ön bankjánál, amely negatívan értékelheti ezeket a tranzakciókat. Példák a pénztárcákra az E-Pay, a B-Pay vagy a FastPay, de az 1xbet weboldalon még sokkal többet találhat meg. A kriptovaluták szerelmesei is megtalálják a magukét, mert az 1xbet Malawinál nemcsak a Bitcoinra vannak felkészülve, hanem az alternatívákra is, amelyek egyre népszerűbbek.

Köszönjük a cikkünkkel töltött időt, és sok szerencsét kívánunk!

Relevant news