1xbet Jamaica

1xSanta_800x480_(1)

A jamaicai szerencsejátékokkal és sportfogadásokkal kapcsolatos pletykákban eltérő megközelítést tapasztalhatunk. Amíg a szerencsejátékok illegálisak az országban, a sportfogadás az országban teljesen rendjén van, és a helyiek által nagyon kedvelt. Ezért ha Jamaica lakosai szeretnének játszani a kaszinói játékok egyikét, külföldi szolgáltatókhoz kell fordulniuk. Ebben a cikkben az egyikéről egy kicsi valamit írunk, és emellett megmutatjuk Önnek, hogy a helyiek az esetleges blokkolásokat hogyan kerülik el egyszerű módon.

Játék lehetőségek az 1xbet-nél

Miután regisztrált az 1xbet-nél, akár 100 EUR / USD bónuszt szerez, amely Önnek az első befizetéskor lesz kifizetve. Ezenkívül folyamatos bónuszokkal van kiegészítve, amelyek sok bukmékereknél egyáltalán nem állnak rendelkezésre. Ön a kaszinóban több játékot játszhat, amelyek közé sorolhatjuk a pókert, az élő rulettet vagy a blackjacket, de szintén fogadhat sportokra egyikével a legmagasabb szorzók közül. Választhat a klasszikus webhely és a mobil alkalmazás közül, amely nagyszerűen működik, és ezen túl állandó áttekintést nyújt a megvalósított fogadásokról és nyereményekről. A bukméker 2007 óta világszerte működik, ezért naponta több ezer fogadó igazolja.

Online fogadások Jamaikában

A sportfogadásokkal ellentétben az országban a szerencsejáték teljesen illegális. A tervek szerint két kaszinó létesül, amelyeket a turistáknak szánnak, de eddig részletesebb információk még nem állnak rendelkezésre. Ezért ha a helyiek kaszinójátékokat akarnak játszani, vagy jobb szorzókat szeretnének szerezni a sportfogadásokra, külföldi szolgáltatókhoz fordulnak, akik elfogadják Jamaica állampolgárait. Ehez a Windscribe-t és a NordVPN-t is használják, amelyek az IP-cím és a csatlakozási pont megváltoztatását teszik lehetővé. Így olyan oldalakat is megjelenítenek, amelyek Jamaica területén blokkolva vannak, és a számítógépük virtuálisan olyan országban található, ahol a szerencsejátékok törvényesek.

Betétek és készpénzfelvételek az 1xbet Jamaicánál

A leggyorsabb mód a fizetési kártyák a MasterCard, Visa, de a Maestro típusú is. A második módszer az elektronikus pénztárcák, amelyek online vásárláshoz is felhasználhatók, és ezért egy érdekes módot képviselnek az interneten történő pénzkezelésnél. Ezekre a pénztárcákra példa az E-Pay vagy a B-Pay, de még sok más megtalálható az 1xbet Jamaica fizetési feltételeiben. Az utolsó lehetőség, amelyet ebben a cikkben megemlítünk, a kriptovaluták, amelyeket a Bitcoin mellett az 1xbet még számos mást is elfogad.

Ha egészen eddig a helyig eljutott az olvasással, akkor köszönjük Önnek az elolvasást, és sok szerencsét és nyereményt kívánunk az 1xbet Jamaica-nál. A bukmékerre, akiben 100% -ra megbízhat.

Relevant news