1xbet Egyenlítői-Guinea

Már 1995 óta szabályozva vannak és legálisak az országban a szerencsejátékok. Azonnal több lehetőség közül lehet választani, amelyeket a helyiek kihasználhatnak a játszáshoz a kaszinóban. A sportfogadásoknál azonban ellentétes hozzáállást találhatunk, amelyet nem szabályoznak, és az országban nem léteznek semilyen fogadóirodák. Ezért, ha a helyzet nem változik, a helyiek kénytelenek külföldi bukmékereket igénybe venni, akik nyitott karokkal fogadják a helyi játékosokat. És az egyik legjobban értékeltről írni fogunk ebben a cikkben.

Játék lehetőségek az 1xbet-nél

A regisztrációért, amely csak néhány percig tart, akár 100 EUR / USD bónuszt szerezhet, amely az első befizetéskor van kifizetve. Azonban folyamatos bónuszok is készen állnak a rendelkezésére, amelyekkel az 1xbet megjutalmazza Önt a következő fogadásokba és játékokba vetett bizalmáért. A magukét megtalálják a kaszinó játékok játékosai is, amelyekből az 1xbet számos mennyiséget kínál, valamint a sportfogadók is, akiket a bukmékerrel kínált legmagasabb szorzókkal fogják meglepni, amelyeket csak kínálhatnak a bukmékerek.

Online fogadások az Egyenlítői-Guineában

Az a kulcsfontosságú év, amikor az Egyenlítői-Guinea legalizálta és szabályozta a szerencsejátékokat, 1995 volt. Éppen ettől az évtől kezdődően minden olyan társaságnak, amely az országban a szerencsejáték területén kíván tevékenységet folytatni, engedélyért kell fordulnia a Pénzügyminisztériumhoz. Ezért számos engedéllyel rendelkező kaszinó található az országban, amelyek azonban nem kínálnak sportfogadást, vagy más fogadási lehetőséget. És ezért a helyi lakosság külföldi társaságokhoz fordul, amelyek nemcsak az üdvözlőbónuszokat kínálják, hanem az egyikét a legjobb szorzók közül is. Ez nincsen másképen a velünk ajánlott 1xbet Egyenlítői Guineánban sem, amely világszerte működik.

Betétek és készpénzfelvételek az 1xbet Egyenlítői-Guineán

A legegyszerűbb lehetőség a Visa, a MasterCard, de a Maestro fizetési kártyák használata. Tovább az elektronikus pénztárcák is támogatva vannak minden nagy társaságtól. Példa erre az E-Pay vagy a B-Pay pénztárcák, de a teljes listát megtalálhatja az 1xbet fizetési feltételekben. Ezen túlmenően az elektronikus pénztárcák érdekes módszer, amellyel pénzzel dolgozhatunk az interneten. A leggyorsabban növekvő módszer mindazonáltal továbbra is a kriptovaluták maradnak, amelyek a leghíresebb Bitcoin mellett sok más is megtalálható, amelyek készen állnak az 1xbet-nél a használatra.

És mivel ez minden, amit elkészítettünk Önöknek, sok szerencsét kívánunk minden játékhoz, amelyet az 1xbet-nél fog játszani!

Relevant news