1xbet Comore-szigetek

1xbet mobile app

Már 2005 óta az országban a szerencsejátékának minden formája törvényes. A helyiek így nemcsak két valódi kaszinóban játszhatnak, hanem online formájában is. A kormány éppen 2005 óta ad ki engedélyeket, amelyek lehetővé teszik a társaságok számára ezt a válalkozást. Jelenleg azonban nem találunk helyi online platformokat, így a lakosok a külföldi bukmékerekre vannak szorulva, akik fogadják a játékosokat a Comore-szigetekről.

Játék lehetőségek az 1xbet-nél

A regisztráció sikeres befejezése után az 1xbet akár 100 EUR / USD bónusszal jutalmazza meg Önt, amely az első befizetéskor van kifizetve. Továbbá számos folyamatban lévő bónuszt is szerezhet, amelyekkel Önt az 1xbet Comore-szigetek megjutalmazza a többi fogadás és játék iránti bizalmával kapcsolatban. Számos kaszinó játék közül választhat, beleértve a pókert és az élő rulett játékot is, de az online bukmékerek közül a legmagasabb oddsokkal is fogadhat. A kifinomult weboldalokat okostelefon-alkalmazások egészítik ki, amelyeknek köszönhetően folyamatosan ellenőrizheti a fogadásait és nyereményeit.

Online fogadások a Comore-szigeteken

A kulcsfontosságú év, amikor a Comore-szigeteki kormány megkezdte az engedélyek kiadását, az említett  2005.-ik év. Ebben az évben a szerencsejátékok és a sportfogadások teljes mértéki legalizálása történt, mint a valódi, úgy az online formában is. Az országban 2 kaszinót és néhány fogadóirodát találhatunk, de ezek nem működnek online verzióban, így a játékosok arra kényszerülnek, hogy külföldi társaságokat használjanak ki, amelyek jövedelmezőbb feltételeket kínálnak összehasonlítva a valódi kaszinókkal és bukmékerekkel.

Betétek és készpénzfelvételek az 1xbet Comore-szigeteken 

A Visa, a MasterCard és a Maestro társaságoktól való fizetési kártyák a leggyorsabb mód a befizetéshez és a készpénzfelvételhez. A második lehetőség az elektronikus pénztárcák, amelyek online vásárláshoz is felhasználhatók, és ezért érdekes módja lehetnek az interneten történő pénzkezeléseknek. Ezekre a pénztárcákra példa az E-Pay vagy a B-Pay márkák, de ezek csak néhány a kevés közül, amelyeket az 1xbet Comore-szigetek elfogad. A kriptovaluták tulajdonosai ugyanakkor megkapják a magukét, amelyeket a leghíresebb Bitcoin mellett a bukméker még sok mást is elfogad, amelyeket az 1xbet fizetési feltételek tartalmaznak.

Köszönjük a cikk elolvasását és az idejét, amelyet nekünk szánt.

Sok szerencsét kívánunk minden fogadáshoz, amelyet az 1xbet-nél valósít meg.

Relevant news