1xbet Burundi

1xbet Wimbledon promotion

A fordulópont, amely minden hazárdot betiltott az országban, a 2018 év volt, amelyben a hazárdot csak a Burundi Nemzeti Lottó működtethette, amely azonban a profitot csak a jótékonyságra fordíthatja. Jelenleg csak néhány kaszinót találhatunk az országban, amelyeket a lottó üzemeltet, és amelyek nagyon alacsony nyereményeket kínálnak. De éppen ez a tény játszik össze a külföldi fogadóirodákkal, akik az új játékosokat befogadják ebből az országból. És éppen egyikükről szól ez a cikk is, pontosabban az 1xbet Burundiról van szó, amely az egész világon működik.

Játék lehetőségek az 1xbetnél

Miután elvégezi az utolső lépést a regisztrálásnál és beteszi az első pénzét, akár 100 EUR / USD bónuszt is szerez, amely az egyik legmagasabbak közé tartozik az online bukmékereknél. Ezen kívül folyamatos bónuszok is el vannak készítve, amelyekkel az 1xbet köszöni Önnek a rokonszenvét, amelyet a további fogadásaival mutat neki. Játszhatja valamelyikét a játékokból a kaszinóban, vagy fogadhat a piac egyik legmagasabb szorzóival. A póker, a blackjack, de a rulett is készen áll a legigényesebb játékosok számára, de a teljesen kezdők számára is. Választhat mint klasszikus webhelyet számítógépek számára, valamint mobilalkalmazásokat Android és iOS platformokra.

Online fogadások Burundiban

Mint már a cikk elején említettük, a szerencsejáték minden formája illegális a 2018-as törvénynek köszönhetően. Ezért itt csak a Burundi Nemzeti Lottót találhatjuk, amelynek azonban a nyereséget jótékonysági célokra kell felajánlania. Ezért a nyeremények nagyon alacsonyak, és a helyiek különféle külföldi fogadóirodákat keresnek fel, amelyek közé soroljuk az 1xbet –et is. Ezekben meg lehet bízni, és ezen felül magasabb nyereményeket és bónuszokat kínálnak már az elejétől.

Betétek és kifizetések az 1xbet Burundinál

A statisztikák szerint a leggyakrabban használt fizetési kártyák a MasterCard, a Visa, de a Maestro is. Alternatív megoldás lehetnak az elektronikus pénztárcák, amelyeket az interneten széles körben használnak, és ezért nem vonzzák az Ön bankja figyelmét, amely megakadályozhatja a szerencsejátékra irányuló tranzakciókat. Ilyenek például az E-Pay vagy a B-Pay pénztárcák, amelyek zökkenőmentesen és megbízhatóan működnek több pénznemben is. Azonban a kriptovaluták rajongóinak sem kell kétségbe esniük, mert az 1xbet közülük többet is lehetővé tesz. Mi itt megemlítjük a valószínűleg legismertebb Bitcoin-t, de a teljes lista az 1xbet Burundi fizetési módokban van elkészítve.

Köszönjük az Ön idejét és sok sikert kívánunk Önnek az összes fogadáshoz, amelyet az 1xbet-nél tesz.

Relevant news