1xbet Bhután

Bet22

A büntető törvénykönyv 393. cikke értelmében a szerencsejáték minden formája illegális. Itt nem találunk élő vagy online kaszinót, csakúgy, mint a sportfogadásokkal is ez így van. A nyilvános helyeken elkapott játékosokat súlyos pénzbírságok és bizonyos esetekben börtönbüntetés fenyegeti. Ezért a mai cikkben bemutatjuk Önnek a biztonságosabb módszert, amelyet egyes bhutáni lakosok használnak.

Játék lehetőségek az 1xbet-nél

A regisztráció utolsó lépésének elvégzése után az 1xbet akár 100 EUR / USD összeggel jutalmazza meg Önt a regisztrációért, amelyet az első befizetéskor fizet ki. Ezen felül meg vannak kézsítve a folyamatos bónuszok is, amelyek növelik a már így is érdekes nyereményeket. Számtalan játékot játszhat a kaszinóban, amelyek között nem hiányozhat a póker vagy az élő rulett sem, de szintén fogadhat az egyik legmagasabb oddsokal, amelyeket a bukmékerek kínálnak. A mobil alkalmazás önmagában is magától értetődő, amely teljes mértékben helyettesítheti a weboldalokat, és garantálja a nyeremények azonnali áttekintését.

Online fogadások Bhutánban

Mivel az országban a szerencsejáték illegális, nem állnak rendelkezésre helyi kaszinók és bukmékerek. A helyiek azonban megtalálják a módját, amelynek köszönhetően megkerülhetik az internetszolgáltatók és a kormány blokkolásait. Pontosabban, ezek a NordVPN és a Windscribe programok, amelyek megváltoztathatják az IP-címet és a csatlakozási pontot, így abszolúte anonim maradhat az internetszolgáltató előtt, és ezen túlmenően ábrázolhatja az országában letiltott weboldalokat is. A gyakorlatban otthonában kényelmesen ülhet Bhutánban, de a számítógépe gyakorlatilag csatlakozik az internethez azokban az országokban, ahol a szerencsejáték törvényes, így a blokkolt webhelyeket probléma nélkül megtekintheti.

Betétek és készpénzfelvételek az 1xbet Bhutánnál

A legelterjettebb módszer a Visa, a MasterCard és a Maestro cégektől való fizetési kártyák használata. Rendelkezésre állnak az elektronikus pénztárcák is, amelyek széles körben használhatók az online vásárlás területén, és ezért érdekes módszere lehetnek az interneten történő pénzkezelésre. Példák ezekre a pénztárcákra az E-Pay vagy a B-Pay, de még sok más megtalálható az 1xbet Bhutan fizetési feltételeiben. Ha azonban egyikéhez a kriptovaluták birtokosaihoz tartozik, akkor sem nem kell kétségbeesnie, mert a Bitcoin mellett az 1xbet még sokkal többet is elfogadl. Minden egyértelműen van leírva a weboldal alján a fizetési feltételek részben.

Köszönjük mindenkinek ennek a cikknek az elolvasását, és sok szerencsét kívánunk Önnek!

Relevant news