1xbet Bahrein

1xSanta_800x480_(1)

A szerencsejáték és a sportfogadás minden formája illegális az országban. Nem találunk itt kaszinókat vagy fogadási irodákat valódi, sem online formában. De ezen nem lehet csodálkozni, mert a lakosság több mint 70% -a a muszlim hitre hajlamos. A fennmaradó 30% azonban megtalálta a módját arra, hogy bármilyen kormányzati korlátozások nélkül játszhasson szerencsejátékokat. És pontosan erről szól a mai cikk is.

Játék lehetőségek az 1xbet-nél

Miután regisztrált az 1xbet-nél, akár 100 EUR / USD bónuszt szerez, amely az első befizetéskor van kifizetve. Tovább folyamatban lévő bónuszokat is nyerhet, amelyekkel a bukméker megjutalmazza a többi fogadásba és játékba vetett bizalmáért. A kaszinóban számtalan játékot találunk, köztük nem hiányozhat a póker, élő rulett és a blackjack is. A sportfogadás összehasonlítva a konkurrenseivel az elérhető legmagasabb szorzókkal büszkélkedhet. A játékosok választhatnak a klasszikus számítógépekre szánt kifinomult weboldalak és az Android, valamint az iOS rendszerekhez egyaránt használható mobilalkalmazás között, amelynek köszönhetően a fogadásai állandó ellenőrzése alatt állnak.

Online fogadás Bahreinben

Hála a hitnek, amelyet a helyiek tisztelnek, az összes szerencsejáték minden formája teljesen be van tiltva az országban. A merészek, akik a nyilvánosságon el vannak kapva, súlyos bírságokkal és sőt, néhány esetben börtönbüntetéssel állnak szemben. Azonban sehol nem írnak a  letartóztatásról az online játszásért, ezért a helyi lakosság külföldi szolgáltatókhoz fordul. Bár a kormány igyekezik blokkolni az oldalakat a szerencsejáték témakörével, a helyiek megtalálták az egyszerű módszert, hogyan a blokkolt oldalakat egyszerűen  megábrázolni. Pontosabban, a Windscribe és a NordVPN programokról van szó, amelyek lehetővé teszik az IP-cím és a csatlakozási pont megváltoztatását. Így Ön Bahreinben otthon ülhet, de a számítógépe, vagy a mobiltelefonja virtuálisan át van helyezve egy olyan országba, ahol a weboldalak minden típusa elérhető. A saját tapasztalataink alapján ajánlhatjuk ezeket a programokat.

Betétek és készpénzfelvételek az 1xbet Bahreinnél

A leggyorsabb mód a Visa, MasterCard, de a Maestro fizetési kártyákkal történő átutalások. Tovább rendelkezésre állnak az elektronikus pénztárcák is, amelyek online vásárláshoz felhasználhatók, és ezért nem vonzzák az Ön bankja figyelmét. Példa ezekre az E-Pay vagy a B-Pay pénztárca, de van még sok más, amelyeket az 1xbet elfogad. Végül, de nem utolsósorban, a kriptovaluták is használva vannak, amelyekből az 1xbet a valószínűleg a leghíresebb Bitcoin mellett, számos mást is elfogad.

Köszönjük mindenkinek, akik olvassák ezeket a sorokat, és sok sikert kívánunk Önnek!

Relevant news