Tippek az újévi takarításhoz az Ön fogadási stratégiájában

A karácsony egy olyan időszak, amikor az otthonunkat, irodáinkat és egyéb helyiségeinket takarítjuk, így a fogadásunkban is érdemes a takarítást elvégezni. A karácsonyi ünnepek ideálisak ehez a takarításhoz, sok verseny néhány napig szabadot tart. Még ha sikeres évet láthat maga mögött, az Ön stratégiája minden bizonnyal egy kevés törődést elfogad.

Az újévi takarítást minden fogadónak el kellene végeznie a fogadási stratégiájában.

Ha legalább egyszer évente nem szán időt arra, hogy átnézze a fogadási eredményeit, és megpróbál módot találni arra, hogy hogyan jobbnak lenni, akkor nem használja ki maximumra az Önben rejlő potenciált. Íme néhány alapvető tipp, amelyeket figyelembe kellene vennie a takarítás során.

Mennyi a bankrollja?

Elég nagy a bankrollja ahhoz, hogy igazolja a szokásos fogadásainak az összegét? Annyira megnőtt, hogy kényelmesen és felelősségteljesen megfontolhatja a tét növelését? Elég nagy ahhoz, hogy elérje a célokat, amelyeket kíván elérni? A bankroll-kezelés a hosszú távú siker alapköve függetlenül a sportágtól, amelyet játszik vagy a megközelítéstől, amelyet választ.

Milyen sportokra fogad?

Túl sok sportra koncentrál, és túlságosan pazarolja a pénzét és a figyelmét? Kizárólag egy sportágra koncentrál, és emiatt más lehetőségeket hagy ki? Vannak olyan sportágak, amelyekre fogad, és amelyek nem hoznak nyereséget? Érdemes javítani a hozzáállását bizonyos sportokhoz, vagy jobb inkább ezekre nem fogadni? Léteznek olyan sportágak, amelyekre jobban szeretne összpontosítani, vagy szeretne elkezdeni fogadni ezekre?

Milyen típusú fogadásokat köt?

Folyamatosan ugyanazokra a fogadási típusokra fogad, vagy csak ide-oda lövöldöz? Különböző helyzetekben a legjobb fogadásokat használja, vagy látszólag véletlenszerűen választ? Léteznek olyan fogadási típusok, amelyekben Ön nagyon jó vagy ellenkezőleg nagyon rossz?

Hol fogad?

Az Ön fogadóirodája a legjobb fogadási lehetőségeket kínálja Önnek? Nem kaphatna jobb szorzó választási lehetőséget regisztrálással egy másik fogadóirodába, mint például a 22bet? Nem kellene szétosztania bankrollját több bukméker között, hogy mindig a legjobb szorzókkal tudjon fogadni? Nem kaphat készpénzes bónuszt, ha egy új fogadóirodába regisztrál?

Vezet magának fogadási jegyzeteket?

A profitoló fogadók általában fogadási jegyzeteket vezetnek maguknak. Ha nem vezet jegyzeteket, nem tudhatja, hogy mi működik és mi nem, és akkor nincs miben javulni. Ha egyáltalán nem vezet jegyzeteket, itt az ideje elkezdeni. Nem kell bonyolultnak lennie – elég egy egyszerű táblázat, ha Ön a régi iskolából való, akkor csak egy ceruza és egy papír. Ha vezet jegyzeteket, itt az ideje, hogy átnézze azokat, és hogy megbizonyosodjon arról, hogy a jegyzetei elegendők-e. Nem létezik egyszerűbb formátum, amely a jegyzeteire egyszerűbb lenne?

Milyen céljai vannak a következő évre?

Ha nincsenek céljai, akkor nincs mire összpontosítania. Különböző emberek különböző célokat részesítenek előnyben. Vannak, akik bizonyos számú egységet vagy meghatározott összeget akarnak nyerni. Mások sikeres, nyereséges szezont szeretnének az adott sportban, vagy egyszerűen csak javulni szeretnének a múlthoz képest. Nem számít, milyenek a céljai, ha azok működnek. Tapasztalataim szerint viszont sokkal valószínűbb, hogy eléri a célját, ha az konkrét és reális lesz, és úgy írja le, hogy a szeme előtt legyen, és kellőképpen motiváljon.

Hogyan szeretne fejlődni?

Mindig fejlődhet, amíg meg nem nyer minden fogadást. Ha nem akar fejlődni, abba kellene hagynia a fogadást. Szóval hogyan szeretne fejlődni? Többet készül képezni magát? Többet tesztelni? Több sportot nézni? Ez a tökéletes alkalom arra, hogy megvizsgálja, hol kell fejlődnie, és megtudni, hogyan javíthatja az eredményeit.

Relevant news