Teszt: Az AKU fogadási rendszer ikerfogadással valóban működik!

Rendszeres sorozatunk következő tesztjében, amelyben a fogadási rendszerek és stratégiák ellenőrzésével foglalkozunk, az AKU fogadási rendszerét nézzük meg ikerfogadással. Ezt a fogadási rendszert egy rendszeres olvasó küldte el nekünk, és meg kell erősítenem, hogy valóban működik. Ne keressen azonban semmilyen varázslatot vagy mindentudó kombinációt mögötte.

Az AKU ikerfogadási rendszer lehetővé teszi a hosszú akkumulátorok költségeinek biztosítását / finanszírozását. Egy egyszerű rendszerről van szó, amellyel Ön is megbírkózik!

Nézzük egyenesen, ahogy ez van. Ez a fogadási rendszer úgy működik, hogy 6-10 value bet (fogadás értékkel) fogadást választ ki a szelvényére, amelyet aztán párosít. Ezután minden párra a megfelelő pénzösszeget fogadja, amely a szorzók értékétől és az Ön bankrolljától függenek (minél nagyobb a szorzó, annál kisebb a tét – minél magasabb a bankroll, annál nagyobb a tét).

Amint ennek a rendszernek a leírásában is szerepel, egyetlen ikerfogadás megnyerésével nagyon szép pénzhez juthat. Azért szeretném ezt egyenesbe hozni, hogy inkább a második feltételre koncentrálnék, amely a fogadások az értékkel (value bet) kiválasztása.

Az egyes tippek értékének megszorzása

A webhelyünkről nagyon jól tudja, hogy a fogadás az értékkel az egyetlen fenntartható nyereségszerzési módszer. Ha állandóan  értékes fogadásokat köt, hosszú távon mindenképpen nyereséget fog termelni, mert az eredmények kiegyenlítődnek, és Ön felveszi a megérdemelt jutalmat, például a 22bet-nél.

Természetesen ez vonatkozik a páros fogadásokra is, azzal a különbséggel, hogy ha két értékes fogadást megszorozunk, akkor még nagyobb nyereséget érünk el hosszú távon. A végleges szorzók mellett az érték is megsokszorozódik. Tehát a két egyszerű fogadásból a ROI 5% -a helyett például 8% -os ROI lehet egy fogadásból.

Természetesen minden fogadás megszorzása nagyobb változatosságot eredményez, mert minél nagyobb a szorzó, annál valószínűbb, hogy (rövid távon) váratlan eredményeket várhatunk, ha azonban betartjuk a megfelelő bankroll elveit és egy kicsit csökkentjük a téteket, akkor jobban állunk, mint az egyszerű fogadások fogadásával – az elméleti számok nyelvén.

A legjobb megosztani a téteket

Ha nem csak elméleti szinten fogunk mozogni, messze a legelőnyösebb az akumulátoros fogadásoknál megosztani a téteket, ahol nagyobb tétet fogadunk minden egyszerű fogadásra, majd valamivel kisebb tétet teszünk a fogadások mindegyik páros kombinációjára.

Ennek az intézkedésnek köszönhetően több pénzt fog pörgetni, elosztja a kockázatot és megsokszorozza értékét. Ezzel megerősíti az összes erős oldalát, miközben minimalizálja a veszteségeket.

Nagy veszély az érték nélküli fogadásoknál

Ha azonban nem tudjuk biztosítani, hogy az akkumulátoros fogadásokba csak értékes szorzókat helyezzünk el, akkor inkább kerüljük el az ilyen típusú fogadásokat. A probléma ugyanis az, hogy ahogy az érték növekszik két értékes fogadás szorzásakor, a negatív várható érték is növekszik két hátrányos fogadás megszorzásával.

Tehát ha az ikerfogadásba két negatív várható értékű tétet tesz, hosszú távon még több pénzt veszít, mint a fogadásokkal az egyszerű fogadásokra. Ebben veszélyes ez a fogadás (ugyanúgy mint minden akkumulátoros fogadás), de egyúttal szép is.

Következtetés

Ha ezt a megközelítést követjük, azaz ha kombináljuk a fogadásokat értékkel, és ugyanakkor követjük a bankroll kezelés alapjait, akkor majdnem mindegy, hogy a páros fogadásokat az értékkel vagy három fogadást értékkel kombinál, stb. Ha megszorozzuk a szorzókat a pozitív várható értékkel, végül magasabb ROI -t kapunk.

Ugyanakkor igaz, hogy minél több szorzót szorozunk pozitív várható értékkel, annál magasabb a várható érték hosszú távon, de annál nagyobb ingadozásokra számíthatunk az alacsonyabb valószínűség miatt.

Relevant news