Tenisz – hogyan lehet javítani a szorzót a favoritra

A tenisz egy olyan sport, ahol az egyik játékos ellentétben az ellenfélhez képest gyakran a szorzók és az általános feltételezések szerint, nagy favorit. A tapasztaltabb fogadók tudják, hogy nem érdemes ilyen alacsony szorzóval fogadni, és ezért el kell kerülniük a mérkőzést, amelyet általában hozzáadnának a szelvényükre. Ma elmagyarázzuk, hogyan lehet ezt a szorzót növelni, hogy érdekesebb értéke legyen, és érdemes legyen fogadni vele.

Kulcsfontosságú kiválasztani a megfelelő feltételt, amely szélesíti a fogadást.

Válasszon megfelelő mérkőzést

Először a választékból ki kell választani a megfelelő mérkőzést. Ha nem akarunk azonnal elemzéseket készíteni, akkor a szorzók szerint tájékozódhatunk. Tehát olyan meccseket keresünk, ahol az egyik a teniszezőkből a szorzók szerint általában nem lenne érdekes számunkra, a favorit. A szorzó értéke az egyes fogadók ízlésétől függ. A mi személyes ajánlásunk az, hogy 1,25 és 1,5 közötti szorzókat válasszunk.

Ha van egy kiválasztott meccsünk, vagy ideális esetben több ilyen meccsünk van, akkor klasszikus elemzést hajtunk végre, hacsak nem figyeljük hosszútávon mindkét teniszezőt, és előre tudjuk, mit várhatunk tőlük. Ebben az esetben a mérkőzés további elemzése már nem túl szükséges. Ha azonban mindkét sportoló inkább ismeretlen számunkra, akkor ellenőrizzük a formájukat.

Nyomon követjük a legutóbbi mérkőzéseiket, ellenőrizzük a helyezést a ranglistán, valamint azt, hogy hogyan és kivel játszottak az utolsó meccsen. Továbba megvizsgáljuk a teniszpálya felületét, és összehasonlítjuk ezt a tényezőt mindkét játékos korábbi mérkőzéseivel. Ily módon meghatározzuk, hogy melyik játékos számára előnyösebbek a feltételek, és főleg, hogy a fogadóiroda szorzói valóban megfelelnek-e a megállapított valóságnak.

Javítsa a szorzót

Amikor több mérkőzést választottunk ki, ahol elemzésünk szerint a szorzók a győztesre valóban megfelelnek a valóságnak, akkor továbbléphetünk az említett szorzó növekedéséhez. A legtöbb fogadóiroda a választékában a hagyományos fogadások mellett más típusú fogadásokat is kínál, mint a 22bet is. 

Minket kifejezetten a favoritra tett fogadások érdekelnek, de egy valamilyen más feltétellel. A szorzó szintén növekszik, de ennek a lényege (hogy a favorit győzni fog) ugyanaz marad. Kulcsfontosságú ebben az esetben a megfelelő feltétel kiválasztása, amely szélesíti a fogadást.

Ez általában olyan fogadásokat jelent, mint – “első szett győztese és a mérkőzés győztese”, “meccs eredménye és a game-ek száma” vagy “pontos eredmény”. Mindezen fogadásoknál a favoritot választjuk és ehez a kiegészítő fogadást, amely szintén az ő javára fog szólni.

  1. Az első esetben tehát azt választjuk, hogy a favorizált Novak Djokovic nyeri meg a kevésbé ismert Chardy ellen mint az első szettet úgy az egész mérkőzést is.
  2. A második esetben, amikor a fogadás tartalmazza mint a meccs győztesét és a game-ek számát is, ismét Djokovicot választjuk, és ehez azt, hogy kevés game-re kerül sor. Az 1,65 körüli kellemes szorzóhoz például kevesebb, mint 20,5 game-et (játékot) választhatunk.
  3. A harmadik típusú fogadás a pontos eredményre vonatkozott, itt tehát egy két szettes meccs esetén azt választanánk, hogy a favorizált Djokovic nyeri meg az első két szettet, és az ellenfél pedig nullával távozik. Tehát a 2:0 pontos eredményt választjuk. A szorzó ebben az esetben is lényegesen magasabb lesz, és ha valóban megbízunk Djokovicban, nincs ok arra, hogy ne használkuk ki a magasabb szorzót.

Relevant news