Téli Olimpiai Játékok 2022: Néhány információ a téli olimpiai játékokról Pekingben

Bár a koronavírus-járvány rendkívül kellemetlen dolog, a sportrajongók az utóbbi időben azonban nem szenvedtek ez miatt. Minden pillanatban rendezve van valamilyen nagy esemény, a jégkorong-világbajnokság után a labdarúgó EB, avagy EURO, a nyári olimpiai játékok, amelyeket néhány hónap múlva felváltanak a téli olimpiai játékok. És éppen erről fog szólni ez a cikk. Ha örül a 2022-es Téli Olimpiai Játékokra, olvassa tovább!

A 2022-es Téli Olimpiai Játékok összesen 15 sportágat hoznak.

Mikor lesznek a  2022-es Téli Olimpiai Játékok?

A 2022-es Téli Olimpiai Játékokra 2022 februárjában kerül sor. A 2022-es téli olimpia kezdetét február 4-re, péntekre, majd a végét február 20-ra, vasárnapra tervezik.

Hol lesznek a  2022-es Téli Olimpiai Játékok?

A   2022-es Téli Olimpiai Játékok a kínai Pekingben lesznek rendezve. Jelenleg meg van erősítve a Beijing National Stadium, Beijing National Aquatics Center, Beijing National Indoor Stadium, National Speed Skating Oval, China National Convention Center, Capital Indoor Stadium a Wukesong Sports Centre stadionok használata. 

Milyen sportágak lesznek a 2022-es Téli Olimpiai Játékokon?

A 2022-es Téli Olimpiai Játékok számos új sportágat hoznak, nevezetesen az északi női kombinációról lesz szó, a vegyes csapatsíversenyeket és a Big Air a freestyle síelésben. Néhány új snowboard sportkágat is fel kell írni az olimpiai menübe, mint például a snowboard cross vegyes csapatok vagy a szánkó és a bob versenyek.

2022-es Téli Olimpiai Játékok sportágainak listája:

Akrobatikus síelés

Alpesi sízés

Biatlon

Boby

Sífutás

Curling

Műkorcsolya

Jégkorong

Szánkó

Skandináv kombináció

Rövid pálya

Skeleton

Síugrás

Snowboardozás

Gyorskorcsolya

Ezen sportágak mindegyikében több különböző sportágat lehet lesz látni, gyakran különböző kivitelben (például férfi, női vagy vegyes rész).

A 2022-es Téli Olimpiai Játékok – mire lehet lesz fogadni?

A 2022-es Téli Olimpiai Játékokra  hagyományosan a szorzók kínálata gazdag lesz. A legnagyobb ajánlatnak a 22 bet, 20bet, 1xbet, Betwinner bukmékereknél kellene lenni. Örülhetünk az alap szorzókra az egyes mérkőzések és futamok megnyerésére, valamint az arányos fogadásokra (azaz ki fog jobban elhelyezkedni) és más érdekes fogadásokra, amelyek az adott sportágakhoz kapcsolódnak.

A téli olimpia kezdete felé tájékoztatjuk Önt a lehetőségről fogadni az érmek számára, és az olimpia során pedig felhívjuk figyelmét az értékkel való fogadások lehetőségére.

Hogyan lehet fogadni a 2022-es Téli Olimpiai Játékokra?

Fogadás a Téli Olimpiai Játékokra ugyanúgy, mint a fogadás a Nyári olimpiai Játékokra (és bármilyen különlegesebb eseményre), egészen sajátos. Azonban a fogadásnál a Téli Olimpiai Játékokra betarthat némelyik alapvető tanácsot, például hogyan fogadni a jégkorongra. Ezek után a tanácsok után a sport újdonságokból indulhat ki.

Az információk a közelgő Téli Olimpiai Játékora folyamatosan frissítve lesznek. 

Relevant news