NHL 2021/22: néhány információ az új szezonról

Hamarosan itt az új NHL szezon. Itt az ideje, hogy felfedjünk néhány alapvető információt az NHL 2021/22 szezonjáról, beleértve azt is, hogy például hol lehet nézni az NHL -közvetítéseket, vagy mennyire lesz sikeres a szezon újonca. Vágjunk bele.

Az újonc az NHL – ben az első szezonjában nagyon jól játszhatna. 

Mikor kezdődik az új NHL szezon?

Az új NHL -szezon 2021. október 13 -án 1 óra 30 perckor kezdődik a Tampa Bay Lightning és Pittsburgh Penguins közötti mérkőzéssel.

Az NHL 2021/22 mérkőzések szétírása (vagy mikor és kivel játszik a kedvenc csapatom)

Az NHL 2021/22 meccsei megtalálhatók a Livesport eredmény hírügynökség oldalain. Ezeken az oldalakon élő eredményeket is talál (beleértve az aktuális eredmények küldésének lehetőségét mobiltelefonra), és természetesen néhány alapvető statisztikát a mérkőzésekről.

Az NHL újonca, Seattle Kraken

Az NHL újonc Seattle Kraken névsora egyáltalán nem tűnik rossznak. A listára jutott a tapasztalt és fiatal játékosok sokszínű keveréke, amelyeknek hasonló előnyökkel kellene rendelkezni, mint Vegas Golden Knights listájának – összetartás, szorgalom, odaadás.

A bővített vázlatba Seattle Kraken a következő játékosokat választotta:

Kapusok: Chris Driedger, Joey Daccord, Vítek Vaněček.

Védők: Jeremy Lauzon, Will Borger, Dennis Cholowski, Cale Fleury, Gavin Bayreuther, Jamie Oleksiak, Carson Soucy, Vince Dunn, Haydn Fleury, Mark Girdano, Adam Larsson, Kurtis MacDermid.

Támadók: Yanni Gourde, Jared McCann, Morgan Geekie, Nathan Bastian, Jordan Eberle, Colin Blackwell, Carsen Twarynski, Brandon Tanev, Tyler Pitlick, John Queneville, Jonas Donskoi, Caller Järnkrok, Mason Appleton, Alexander True, Kole Lind.

Hogyan állja helyét az NHL újonca, Seattle Kraken, az első szezonjában?

A fogadóirodák előrejelzései és egyes szakértők véleménye szerint is Seattle Krakennek egyáltalán nem kellene sikertelennek lennie a bevezető szezonjukban. Néhány szakértő Seatle-nek ugyanazokat az eredményeket tulajdonítja, mint  Vegas Golden Knights -nak. E tekintetben óvatosabbak lennénk, azonban Krakennek versenyképesnek kellene lennie.

NHL Winter Classic 2022

Ennek a mérkőzésnek eredetileg 2021. január 1 -jén kellett volna végbemenni. Az új dátum 2022. január 1 -jére volt kitűzve. Az NHL Winter Classic 2022 meccsében Minnesota Wild és St. Louis Blues találkoznak. Ennek az eseménynek lesz a 14. évfordulója.

A második mérkőzést szabadtéren 2022. február 26-án rendezik. A 2022 Navy Federal Credit Union NHL Stadium Series elnevezésű eseményről lesz szó. Ezen a mérkőzésen Nashville Predators és Tampa Bay Lightning vesznek részt.

NHL All-Star Weekend 2022

Az NHL All-Star Weekend 2022 február 4-én és 5-én kerül megrendezésre a Las Vegas-i T-Mobile Arénában. Pénteken az úgynevezett “ügyességi versenyekre” kerül sor, szombaton pedig maga az All Star csapatok meccsei szerepelnek a programban.

Hol lehet nézni az NHL 2021/22 -t?

Az új évad mérkőzései, mint sok évvel korábban is, a fizetett kábeltelevíziók portfóliójában szerepelnek. Ha ingyen szeretné nézni a kiválasztott NHL 2021/22 mérkőzéseket, javasoljuk az 1xbet, 22bet vagy 20bet fogadóirodák streamjeit.

Ezek a közvetítések az említett fogadó társaságok összes ügyfeleik számára elérhetők. Elég egyszer havonta fogadni legalább 300 forintért. Mivel azonban ezek a fogadóirodák ingyen kézpénzt kínálnak a regisztrációhoz, az  NHL -közvetítéseket ingyen kaphatja.

GYIK – Gyakran ismételt kérdések NHL 2021/22

Mikor kezdődik az új NHL szezon?

Az új NHL -szezon 2021. október 13 -án 1 óra 30 perckor kezdődik a Tampa Bay Lightning és Pittsburgh Penguins mérkőzésével.

Relevant news