Milyen sportágakra fogadni a 2021-es tokiói nyári olimpiai játékokon.

A 2020-as olimpia és a 2020-as paralimpiai játékok megszüntetéséről Shinzo Abe japán miniszterelnök és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság vezetője, Thomas Bach állapodtak meg akkoriban a koronavírus-fertőzés körüli helyzetre hivatkozva.

Az olimpiai játékok megszüntetése ötletének sokáig ellenálltak a rendezvény fő képviselői, azonban a résztvételüket mint az egyes sportolók, úgy az egyes országok (Kanada, Ausztrália, Lengyelország) olimpiai bizottságai is. Így végül a józan ész döntött. De a jelenlegi év más, sokan be vannak olytva, és nagyon szigorú intézkedésekkel és alapos felkészüléssel, végül az idén az olimpiára sor kerül.

A nyári olimpiai játékok Tokióban rohamosan közelegnek, és hamarosan megkezdődik a lehetőség a fogadásra a sportágak széles skálájára. Ezekből az idei olimpián azonnal 33 van. Így nem könnyű kiválasztani a sportágat, amelyre fogadunk, és egyáltalán nem azt, hogy pontosan mit kiválasztani az ajánlatból. Ma olyan sportokra összpontosítunk, amelyek alkalmasak a fogadásra, és amelyekre kényelmesen és különösebb nehézségek nélkül lehet fogadni.

A népszerű sportokból a kínálatban rengeteg van

Valószínűleg a legnépszerűbb sportág, amely a sportok listáján szerepel, és a 2021-es tokiói olimpián látható lesz, a futball. Azonban legyen óvatos, ez nem egy olyan minőségű verseny, mint az Euro vagy a Világbajnokság. A férfi labdarúgásban csak 23 évesnél fiatalabb játékosok jelenhetnek meg, három játékos kivételével, akik akár idősebbek is lehetnek. Ugyanakkor a női futball korlátozás nélkül van.

A másik a nagyon népszerű kollektív sportok közül, amely a 2021-es Nyári Olimpiai játékokon látható lesz, a kosárlabda. Azonnal 12 csapat küzd az olimpiai aranyért. A csoport például az USA-val, Franciaországgal és Iránnal biztosan nem lesz könnyű.

Nem szabad hiányozni egy másik kollektív sportnak sem, és ez a röplabda. A klasszikuson kívül a strandröplabdára is lehet fogadni. A klasszikusban 12 válogatottat láthatunk két csoportra osztva. A férfi kategória legnagyobb favoritjának a brazilokat és a lengyeleket tartják. A statisztikák szerint a női röplabdát Kína vagy az USA uralhatná.

Fogadni lehetséges lesz az egyes nemzetek éremszámára is, és az Egyesült Államok már hagyományosan a favoritok ebben a kategóriában. Hoznak néhány érmet a Magyar Köztársaság sportolói is? Határozottan igen. Ilyen és hasonló lehetőségekre is lehet fogadni, például a 22bet-nél.

Sportágak, amelyekre csak kevesen fogadnak az olimpián kívül

Az olimpia azonban korántsem csupán csak kollektív sportok, hanem mindenekelőtt az egyéni sportágak. Az elmúlt években például a dzsúdó egyre népszerűbb. Nem szabad megfeledkeznünk a teniszről sem, ez nagyon érdekes szokott lenni a Nyári Olimpiai játékokon. 

Fogadni lehetséges lesz kevésbé népszerűsített sportokban is, amelyek először láthatók az olimpián – ez a sportmászás. Ha szeretne szórakozni egy kissé szokatlan dolog megtekintésével, akkor biztosan jól fog szórakozni a gördeszkázás vagy a szörfözésnél, amelyek bemutatója a 2021-es Nyári Olimpiai játékokon lesz.

Relevant news