Milyen problémákat hoz magával a fogadás az új szezon elején?

Néhány hét múlva kezdődik az NHL szezon, majd az NBA szezon és más érdekes versenyek. Mindig izgalmas, ha egy sport, amelyre fogadni szeretünk, hosszú szünet után újra elkezdődik.

Az NHL új szezonja és más versenyek sok buktatót hoznak magukkal minden türelmetlen fogadónak.

Az új szezon néhány első hetei ugyanakkor egyedi és nehéz kihívásokat jelenthetnek a fogadóknak, amelyeket le kell küzdeni, legalábbis ha nyereséggel akarunk fogadni. Ebben a cikkben együtt megvizsgálunk négy legnagyobb fogadási problémát a szezon elején és egyúttal tanácsokat adunk, hogy hogyan lehetséges ezekkel a problémákkal megbírkózni.

Az aktuális adatok hiánya

A fogadáshoz nyereséggel általában vissza kell nézni az után, hogy hogyan teljesítettek a csapatok az elmúlt mérkőzéseken. Ha a csapat még nem játszott elég mérkőzést, akkor nem támaszkodhat a látottakra. A korábbi mérkőzések statisztikáitól függő fogadók ezért a szezon elején teljesen el lehetnek veszve. 

Megoldás: Ha óvatos, megnézheti a szezon előtti mérkőzéseket. Bár a szezon előtti mérkőzések nem nyújtanak olyan megbízható statisztikát, mint a klasszikus mérkőzések (a sztárjátékosok nem játszanak annyi percet ezeken a mérkőzéseken), mégis elég tartalmasak lehetnek. Azt is láthatja, hogy maga az edző hogyan edzi a csapatot. Néha ezek a mérkőzések megsúgják, hogy egy bizonyos edző melyik irányba akar menni az új szezonban.

A csapatok a szezon elején kiszámíthatatlanok

Minden szezon elején találkozhat olyan jó csapatokkal, amelyek nem sikeresek az első néhány mérkőzésben, és szintén rossz csapatokkal, amelyeknek sikerül megnyerni néhány nyitómeccset. A szezon során meg lehet különböztetni a jó csapatokat a rosszaktól, de az első hetekben szinte bármi megtörténhet.

Megoldás: Ebben az esetben a legjobb, ha kevesebb fogadást teszünk a szezon elején, esetleg a szokásosnál kisebb értékű fogadásokat (például csak a tét felét). Ezzel a móddal kiküszöböli a túl sok kockázatot, ugyanakkor a játékban marad, és begyűjtheti a szorzók potenciális értékének legalább egy részét. Amint több adathoz jut, lassan növelheti fogadásait egészen az eredeti értékükre.

Az szorzók mozgása kiszámíthatatlan

A szezon későbbi szakaszában az ügyes fogadók általában képesek felbecsülni, hogy a szorzók milyen irányba mozdulnak el. A szezon elején azonban ez nem könnyű – a nyilvánosság sokszor még nem figyel a bajnokságokra, így nincs elég pénz a piacon, és a fogadók sem rendelkeznek elegendő információval. Emiatt nehezebb lehet a fogadásokat időzíteni úgy, hogy a lehető legnagyobb értékű fogadásokat fogadjuk.

Megoldás: A szezon későbbi szakaszában válogathat, de a szezon elején ez nem lehetséges. Tekintettel erre ideális nem várakozni semmilyen mozgásra a piacon, hanem fogadni a kínált szorzókkal.

Az izgalom és a türelmetlenség miatt rossz döntéseket hoz

Ha már sokáig vár türelmetlenül egy adott szezon kezdetére, akkor valószínűleg nagyon örül annak, hogy elkezdhessen fogadni. Ez olyan fogadásokhoz vezethet, amelyek nem teljesen ideálisak. És ez azonban pénzünkbe kerül.

Megoldás: A szezon elején nyugodtnak kell maradnia. Vegyen mély lélegzetet és lazítson. Ne feledje, hogy a sikeres fogadás nem sprint, hanem maraton. Fogadjon például a 22bet bukmékernél. Ha nem biztos abban, hogy a fogadásának van értéke, akkor nem kellene fogadnia. Fogadni az Ön által kedvelt sportágakra szórakoztató, de veszíteni ezen nem szórakoztató. Legyen türelmes és korlátozza a veszteségeket.

Relevant news