Kezdje el a fogadását ezzel a 6 egyszerű tippel!

Minden fogadó célja egy olyan fogadási rendszer létrehozása, amely segít értéket találni és folyamatos profitot termelni. A legtöbb sportfogadónak ez soha nem sikerül. De néha csak tanácsra és egy kis segítségre van szükség a siker elérésére.

A nyereséges fogadási stratégia megalkotásához nagy fegyelemre és a saját hibáiból való tanulás képességére van szükség.

A következő sorokban talál néhány tippet és tanácsot, amelyek segíthetnek az első nyereséges fogadási rendszere felépítésében. Évek óta követem ezeket a tippeket és tanácsokat, és nagyon valószínű, hogy az Ön működő rendszeréhez pontosan ez a hiányzó darab. Miután megtanulta használni ezt a hatpontos rendszert, további lépéseket is adhat hozzá, vagy használhatja a saját bevált fogadási rendszerét, és alkalmazhat bele néhány itt bemutatott pontot.

1. Kezdje a szorzókkal

A sportfogadók általában két alapvető mód valamelyikével keresnek fogadásokat. Vagy felmérik a csapatok esélyét a győzelemre és ezután keresik a megfelelő oddsokat, vagy megnézik a felsorolt ​​szorzókat, és megnézik, hogy van-e értékük a mérkőzésen részt vevő csapatokhoz képest.

Ha jó munkát végez az érték megtalálása terén, nem számít, hogyan éri ezt el. De ha még csak most tanulja meg, hogyan megtalálni az értéket, azt javaslom, hogy kezfje a fogadásokkal a szorzókra.

Ebben az esetben segíthetnek az egyes irodáknál feltüntetett eltérő oddsok, illetve a kissé eltérő hendikepek. Képzeljük el például, hogy az egyik bukmékernél a Milwaukee győzelmére az AH+3,5 szorzó van kiírva, míg a másik bukmékernél ez a szorzó az AH+4,5-re van. Az szorzók közötti különbség egyik vagy másik esetben értéket jelezhet. Az Ön feladata felmérni, hogy a bukméker melyik irányban “tévedett”.

2. Figyeljen minden hazai csapatra

A következő fontos lépés az egyes hazai csapatok mérkőzéseinek mérlegelése.

A hazai csapatoknak nagyobb esélyük van a győzelemre, az idegenben játszó csapatoknak pedig nagyobb esélyük van arra, hogy elmaradnak az elvárásoktól. Ha profitot szeretne elérni, soha nem fogadhat teljes mértékben csak a hazai csapatokra. Az univerzális fogadási stratégiák nem működnek.

Végül azonban gyakrabban fog fogadni a hazai csapatokra, mint az idegenben játszó csapatokra. Ha még csak most kezd foglalkozni a sportfogadással, azt javaslom, hogy a hazai csapatok győzelmére fogadjon, amelyek értéket kínálnak. Másrészt a hazai csapatra való fogadás csak azért, mert otthon játszik, minden értelmét veszti.

Természetesen, ahogy egyre jobban belejön a fogadásokba, elkezdhet fogadni a vendégcsapatok győzelmére is. Ezzel azonban legyen nagyon óvatos, és ne próbálkozzon már a kezdetektől fogadni a vendégcsapatokra.

3. Kövesse az összes rövid távú trendet

A kezdő fogadók gyakran elkövetik azt a hibát, hogy a teljes szezon eredményeit nézik, bár az egyes bejegyzések már elavultak. Például ha az NHL tabella márciusi állásai szerint fogadnak, bár ilyenkor már sok más tényező is közbejön.

Értéket lehet találni a hosszabb távú trendekben is, de erre ne hagyatkozzon. Minden bizonnyal sokkal könnyebb és hatékonyabb lesz követni a legújabb trendeket, például a jelenlegi formát vagy az utolsó 10 hazai meccs eredményeit.

4. Egyéni játékosok

Amikor csapatsportokra fogad, soha ne felejtse el, hogy a csapatok egyéni játékosokból állnak. Ezért értékelnie kell az egyes játékosokat, és azt, hogy mindegyikük hogyan járul hozzá a csapathoz.

Az NBA-ben például nagy szerepet játszik a legjobb pontszerző. Tudni kell azonban, hogy egy cserejátékos mennyire tudja őt helyettesíteni, ha ő nem játszik. Az Ön feladata, hogy értékeljen minden játékost és minden csapatot.

5. Vegye figyelembe mindazt, amit mások figyelmen kívül hagynak

A legtöbb fogadó öt percet sem tölt egy mérkőzéssel, mielőtt megtenné a fogadását. A profi sportfogadók azonban akár egy órán keresztül is elemezhetnek egy mérkőzést.

Ha egy nyerő fogadási rendszert szeretne létrehozni, akkor a mérkőzést alaposabban meg kell vizsgálnia, mint a többség.

Minden sportágnak megvannak a maga sajátosságai, amelyeket a legtöbb fogadó figyelmen kívül hagy. Önnek meg kell találnia ezeket a dolgokat, és meg kell tanulnia használni őket. Csak így talál értéket.

6. Tegye össze az egészet

Most itt az ideje, hogy mindent összerakjon, és elkezdjen fogadni, például a 22bet-nél. Sportfogadóként már nem a játékosoknak vagy a csapatoknak szurkol. Az egyetlen dolog, amiért szurkol, az az érték megtalálása és a fogadásokból származó nyereség.

Készüljön fel arra, hogy sok hibát fog elkövetni. Azonban tanulhat ezekből a hibákból, és ennek eredményeképpen javíthatja a rendszerét. A győzteseket a vesztesektől éppen az választja el, hogy képesek tanulni a hibáikból. Végezetül, az olyan szorzók esetében, amelyek értéket nyújthatnak, szerezni fog egy kis érzéket. Nem lesz szüksége annyi időre, hogy érdekes fogadási lehetőségeket keressen, és összességében a munkája könnyebbé és hatékonyabbá válik. Addig is kövesse a jótanácsokat, és minden rendben lesz.

Relevant news