Két egyedi fogadási stratégia az NHL-re

Az NHL visszatért, és nekünk két egyedi fogadási stratégiánk van az Ön számára.

Az idén a világ legjobb jégkorong ligában 32 csapat mutatkozik be, amelyek között először láthatjuk a Seattle-ből érkező újoncot. Természetesen az NHL népszerű verseny a fogadók körében is, akiket vonzanak a magas szorzók és a vonzó látvány. Ma két nagyon érdekes stratégiát fogunk bemutatni, amelyek rendszeres fogadásnál nagy nyereséghez vezetnek.

Az első stratégia a játékosok gyakori meccsek utáni fáradtságát használja ki

A fáradtság szinte minden sportban döntő tényező, és az NHL-ben erre duplán oda kell figyelni! Gyakran előfordul, hogy a csapatnak egy igényes szezonban azonnal több mérkőzése is tervbe van véve egymás után. Ez leggyakrabban a mérkőzések során idegenben fordul elő, amelyeket egyik klub sem tud elkerülni. Elég csak benézni a mérkőzések történetébe, és áttanulmányozni azokat a részeket, amelyekben az egyes csapatok több mérkőzést is játszanak saját városukon kívül.

Gyakran tapasztalhatja majd, hogy ezeknek a szakaszoknak idegenben különösen az utolsó mérkőzései gyakran végződnek vereséggel. A játékosok gyakorlatilag minden idejüket utazással töltik, jégen vagy szállodai szobákban, és ennek a tempónak logikusan tükröződnie kell a lezajló játékban. Főleg az utolsó meccsek idegenben nem végződnek túl barátságosan a vendég csapatok számára.

De most nézzük a konkrét stratégiát! Az előző szövegből az következik, hogy a fogadások azok a csapatok ellen, amelyek néhány találkozót egymás után a stadionjukon kívül játszák remek taktika lehet az NHL-fogadásoknál. De van egy még jobb stratégiánk! Ha valamelyik klubnak 24 órán belül két mérkőzést kell játszania, azonnal fogadunk ez ellen a klub ellen. Szép példa erre a Dallas második és harmadik meccse az idei szezonban. Bosztonban a Dallas október 17-én mutatkozott be a mi időnk szerint 01:00-kor, és ugyanazon a napon 23:00-kor volt még egy meccse Ottawában. Ezen a meccsen tehát 2,96 szorzóval fogadunk a Dallas ellen, és azonnal a legelső fogadás ebben az évben ezzel a stratégiával nyerő szelvényt hozott nekünk!

A második stratégia a délutáni meccsekre összpontosít

Az NHL-ben a legtöbb meccset az esti órákban rendezik, hogy minél több szurkoló eljöhessen a meccsre, és minél jobb legyen a hangulat. De ez a tengerentúli bajnokság rajongói számára Magyarországon  azonban azt jelenti, hogy az alvásnak várnia kell. Ha a keleti parton játszanak, akkor a mérkőzések legkorábban közép-európai idő szerint éjfélkor kezdődnek el. A kontinens túloldalán közép-európai idő szerint nyugodtan hajnali 4 órakor is kezdhetnek.

Néha azonban megtörténik, hogy a meccseket már ebéd után játsszák. Ez különösen igaz a hétvégekre, amikor az embereknek több idejük van, és elméletileg napközben is eljöhetnek a jégkorongra. A gyakorlatban azonban az ilyen meccseken nem olyan jó a hangulat, mint az esti meccseken, és ez az egyik tényező, amely egy másik stratégiát alakít ki az NHL-fogadásoknál.

Ha a mérkőzést délután játszák, akkor kevés gólra fogadunk. Csak Önön múlik, hogy milyen értéket választ, de jó ehez az értékhez ragaszkodni az egész szezon folyamán és nem változtatni ezen. Az ideális fogadás a délutáni meccsekre, amelyeket például 19 órakor nézhet a bukmékereknél is, mint a 22bet, az 5,5 gól alati fogadás. Egy ilyen fogadás szorzója 2 körül van, de természetesen eltérő számú gólt is választhat. A stratégia abban rejlik, hogy a délutáni NHL-mérkőzéseken kevés gólra fogadunk.

Relevant news