Jégkorong a 2022-es Téli Olimpiai Játékokon

Mint mindig, a 2022-es téli olimpiai játékokat is már türelmetlenül várja minden hokirajongó, akik már nem tudják kivárni a nagyszerű hokijukat. És ezt szó szerint értjük. Ugyanis az NHL-játékosoknak is részt kellene venniük a 2022-es téli olimpiai játékokon. A jégkorong a 2022-es téli olimpiai játékokon tehát ismét nagyon figyelt esemény lesz, amely számos lehetőséget hoz a fogadásra is. Nézzünk közelebbről az NHL-en kívül legnagyobb hoki ünnepre.

A 2022-es téli olimpia játékokon a jégkorongban az NHL-játékosok is részt vesznek.

Mikor kerül sor a jégkorongra a téli olimpiai játékokon?

A hokitornára a 2022-es téli olimpiai játékok keretében kerül sor, amelyre 2022. február 4. és 20. között kerül sor Pekingben. A jégkorong bajnokság kezdetéről eddig még nem ismertek az információk. Amint pontosabb információkat tudunk meg, a cikk frissítve lesz, illetve új cikket hozunk több friss információval. 

A jégkorong mérkőzések felbontása sem nem ismert a 2022-es téli olimpiai játékokra, így nem áll rendelkezésre a mérkőzések menetrendje. Amint többet tudunk meg erről, értesítjük Önöket. 

A csapatok csoportba osztása a 2022-es téli olimpiai játékok jégkorong tornáján még szintén nem ismert, a cikk időben fog frissülni ezekkel az információkkal is. 

Ki nyeri meg a jégkorong tornát a 2022-es téli olimpiai játékokon?

A 2022-es téli olimpiai játékok címének elnyerésére a fő favoritok közé tartoznak a jégkorong nagy országai, különösen a jelenlegi világbajnok Kanada, tovább Oroszország, Svédország, az USA és Finnország. Németország, Svájc és Csehország az úgynevezett másodrendű országok közé tartoznak. Ezek a csapatok örülhetnek, ha valamelyikük eljut a selejtező részig, legalábbis a korábbi eredményeik alapján ítélve.

Másrészt egy rövid távú bajnokságról van szó, és bármi megtörténhet benne. Ezért továbbra is fennáll akármelyik gyengébb ország esélye jelentősebb eredményeket elérni itt.

A bajnokság kezdetére várva tanulmányozhatja, hogyan kell fogadni a jégkorongra, hogy készen álljon fogadni, ha itt lesz az ideje! A 22 bet, 20bet, 1xbet, Betwinner fogadóirodák örömmel fogadják a szelvényeiket. 

Hol lehet megnézni a 2022-es téli olimpiai játékok hokimeccseit?

Mint mindig, a 2022-es olimpiai játékok jégkorong-mérkőzéseit a televíziók valamelyike biztosan közvetíti, különösen a sport tv csatornák. A 2022-es olimpiai játékok összes jégkorong-mérkőzésének élő közvetítései a sport tv csatornák honlapján is közvetítve lesznek.

Egyelőre nem tudni, hogy a 2022-es olimpia jégkorong-mérkőzéseit közvetítik-e a fogadóirodák is. Általában ez szokásos volt ilyen nagy versenyeken.

Jégkorong a 2022-es téli olimpiai játékokon – mire lehet fogadni?

A jégkorong a 2022-es téli olimpián rengeteg fogadási lehetőséget hoz. Rendszeresen felhívjuk a figyelmét a legjobbakra.

GYIK – Gyakran feltett kérdések a 2022-es téli olimpiával kapcsolatban

Mikor kezdődik a jégkorong a 2022-es olimpiai játékokon?

A 2022-es olimpiai játékok jégkorong tornájának kezdő időpontja még nem ismert.

Ki nyeri el a címet a 2022-es olimpiai játékokon?

A 2022-es olimpiai játékokon a jégkorongverseny legnagyobb favoritja a jelenlegi világbajnok Kanada. De más jégkorong-országoknak, például Svédországnak, az USA-nak és Oroszországnak is nagy esélye van a győzelemre.

Relevant news