Így fogadunk mi (6 gyors tipp a nyereséges fogadásra a fogadóktól)

Ez a rövid történet bármelyikünk története lehetne. Mint minden új fogadó, sokan voltak közülünk sokáig vesztességben. Az évek során azonban a veszteség valahogy kiegyenlítődött, amíg el nem érte azt a pontot, amikor sokáig a nullán voltunk. Körülbelül 2 évvel ezelőtt a helyzet megfordult, és elkezdtünk pénzt keresni a fogadással. Nem volt ez titok a környezetünkben, ezért előfordul itt -ott, hogy valaki tőlünk tanácsot kért. A kérdést általában valahogy így teszik fel: „Mire kell fogadnom, hogy nyerjek?” Vagy „Mit kell tennem, hogy valamit keressek?”.

Néha valaki megkérdezi, hogyan lehet pénzt keresni fogadással. Nem tudom a választ erre a kérdésre, de elmondhatom, hogyan keresek pénzt én fogadással.

Mivel olvassa ezt a cikket és bizonyára az ehez hasonló cikkeket is, valószínűleg nyilvánvaló, hogy Önnek egyszerűen nem lehetséges ésszerűen válaszolni egy ilyen kérdésre. A nyereséges fogadás több készségből áll, ahol az egyik nem lehet a másik nélkül. Tehát ha jó tanácsot kellene adnom valakinek, akkor kicsit részletesebben kell elmagyaráznom, és legalább néhány ponttban leírnom (még így is ezek nagyon -nagyon -nagyon zsúfolt információk). Mielőtt részletesebben foglalkoznék az egyes stratégiákkal, szeretném megosztani Önökkel ezeket a tanácsokat. Talán ezek elvezetik Önt a helyes úton, és segítenek elérni az óhajtott célját – nyereséges fogadást.

Megjegyzés: Ezek a tanácsok elsősorban a jégkorongra való fogadásokra vonatkoznak, amelyekre a legnagyobb hangsúlyt fektették.a fogadók.

  1. A sporttudás nélkül ez nem fog menni!

Nem fogok hazudni Önnek. Ahhoz, hogy nyereséggel fogadhasson (a surebetting és a mechanikus fogadás egyéb módszerein kívül), jól kell ismernie néhány sportágat. Másrészt ez nem olyan “szörnyű”. Elég rendszeresen nézni a mérkőzéseket és néhány ehez kapcsolódó programot, és teljesen fájdalommentesen jut ez be a fejébe.

  1. Ne fogadjon 1,70 -nél alacsonyabb szorzókra

Csak nagyon ritkán fogadok 1,70 -nél alacsonyabb szorzókra. A sportban bármi megtörténhet, még a legnagyobb favorit is veszít néha. Ugyanakkor az ilyen alacsony szorzók meglehetősen hátrányosak szoknak lenni, gyakran akár a nagy közérdeklődés és a favorit túlbecsülése miatt. Ha egy ilyen eseményre bukkanok, jobban azon gondolkodom el, hogy nem lenne -e érdemes ellene fogadni. Tipikus példa lehet A fogadása B ellen (amikor A-ra 6,00 -nál nagyobb a szorzó), vagy C a D ellen (amikor C -re 6,50 -nél nagyobb a szorzó) és így tovább.

Általában 2,00 körüli és magasabb oddsokra fogadok. Ugyanakkor mindig arra gondolok, hogy van -e esélye a csapatnak a két eset közül legalább egyet megnyerni. Tipikus példa az A, amely B stadionján játszik (szorzó 2,42) vagy a C, aki D stadionján (2,25). Ezeken a mérkőzéseken az esély nyilvánvaló.

  1. Ha 5.00 -nál magasabb szorzóval találkozik, ezt biztosítsa!

Amikor fogadni akarok egy olyan csapat győzelmérere, amelynek szorzója nagyobb, mint 5.00, akkor általában “biztosítom” a fogadást egy dupla fogadással (1X / X2). El sem hinné, milyen gyakran végződik döntetlennel egy ilyen mérkőzés. Szorzó a dupla fogadásra (szorzóval a nyereményre 5,00 vagy annál nagyobb értékkel) mindig magasabb, mint 2,00, és gyakran messze meghaladja a 2,00-at.

  1. Ne végezzen bonyolult mérkőzés előtti elemzéseket

Ez egy kicsit ellentmondásos tanács, de tényleg így van. Részletes elemzéseket nem végzek. Azt tapasztaltam, hogy ha túl sokat tudok egy mérkőzésről, nem tudom, hogy mely adatoknak adjak elsőbbséget, és akkor gyakran rosszul döntök. Természetesen az alapvető adataim be vannak biztosítva, mint például a kulcsjátékosok sérülései, a jelenlegi forma vagy az edzőváltás – de ehez nincs szükségem semmilyen elemzésre, ezek az adatok a fejemben vannak, ezeket úgynevezetten “megfigyeléssel szereztem”.

  1. A legfontosabb a csapat jelenlegi formája

Ami a csapatok értékelését és a győzelem esélyeinek mérlegelését illeti, a csapat jelenlegi formáját részesítem előnyben. Azt tapasztalom, hogy a fogadóirodák gyakran figyelmen kívül hagyják a csapatok jelenlegi formáját. A szorzók korrekciója a nagyszerű formától függően általában meglehetősen későn történik. Ezért amikor látom, hogy egy csapat jól teljesít, és például 5 mérkőzést nyert meg egymás után, akkor erre koncentrálok, és 2,00 -nál nagyobb oddsal fogadok rá (ha otthon játszik, még inkább).

  1. Ne hagyja magát zavarba hozni és legyen fegyelmezett

Sok időbe telt, amíg elfogadtam azt a tényt, hogy néha egyszerűen nem vagyok sikeres, még akkor sem, ha egy remek tippet fogadok a másik után. Próbáltam ezt megoldani tétemeléssel, a vesztességek pótlásával, stb. De együtt a tapasztalatok megszerzésével elkezdtem bizalmat szerezni, olyan belső békét, amely mindig elriaszt a hülyeségektől. Elég rádöbbenni, hogy idővel minden sorozat kiegyenlítődik, legalábbis ha nem tér el a jelenlegi stratégiájától, és nem gondol a vesztességek pótlására!

És ez minden… Elsajátított valamit már ezekből a tanácsokból? Akkor tehát jó úton halad, hogy nyereséges fogadóvá váljon. Akár a 22bet fogadóirodánál. Gratulálunk.

Relevant news