Hogyan növelni a szorzót a favoritra? Próbáljon fogadni az eredményre a félidőben és a mérkőzés végén

Sokan kiválasztják a focicsapatot, de aztán megállapítják, hogy a szorzó túl alacsonyak erre. Ezt követően emiatt vagy megfeledkeznek a fogadásáról, vagy több más fogadással együtt halmozott tétbe teszik. Ez nem feltétlenül rossz dolog, de léteznek más lehetőségek is. A fogadásról van szó az eredményre a félidőben és a mérkőzés végén.

Összesen három mód létezik, hogy hogyan lehet növelni a szorzókat a favoritokra. A legjobb mód fogadni az eredményre a félidőben és a mérkőzés végén.

Fogadás az eredményre a félidőben és a mérkőzés végén – miről van szó?

A fogadás az eredményre a félidőben és a mérkőzés végén az egyik legrégebbi futballpiachoz tartozik (de viszonylag új a Magyar Köztársaságban), de az egyre változatosabb fogadások megjelenésével az emberek gyakran elfelejtik, mennyire hasznos lehet ez a piac. A fogadásnál az eredményre a félidőben és a mérkőzés végén az eredeti szorzót akár háromszorosára is növelheti (abban az esetben ha a favoritra fogad).

Bár ez a fogadás lehet hogy nem olyan vonzó, mint például az over/ under, vagy a gólszerzőkre való fogadás, nem tagadható meg tőle az igazán nagy haszon.

Ezen a piacon kilenc különböző eredmény létezik, és az egyiknek mindig nyernie kell. Ez azt jelenti, hogy a felajánlott lehetőségek száma sokkal alacsonyabb, mint a lehetséges fogadások száma a pontos eredményre, vagy más hasonló alternatívákra a szorzók növelésére.

A fogadások megkötésénél ezen a piacon jól előre kell látnia a mérkőzés alakulását és azt, hogy milyen eredményt hoz a félidőben és a mérkőzés végén. Hogy a fogadása nyerő legyen, mindkét eredményt el kell találnia – tehát a félidőben és a mérkőzés végén.

A fogadásnál az eredményre a félidőben és a mérkőzés végén a következő lehetőségek léteznek:

Tipp     Eredmény a félidőben     Eredmény a mérkőzés végén

1/1       Házigazda győzelme      Házigazda győzelme

1 / X     Házigazda győzelme      Döntetlen

1/2       Házigazda győzelme      Vendégek győzelme

X / 1    Döntetlen                         Házigazda győzelme

X / X    Döntetlen                        Döntetlen

X / 2    Döntetlen                        Vendégek győzelme

2/1       Vendégek győzelme       Házigazda győzelme

2 / X     Vendégek győzelme       Döntetlen

2/2        Vendégek győzelme       Vendégek győzelme

Amint a fenti táblázatban látható, nem a pontos gólarány előrejelzéseiről van szó.

Fogadás a favorit nyerésére az első félidőben és a mérkőzés végén

A legjobb módja annak, hogyan kihasználni a piacot az eredményre a félidőben és a mérkőzés végén, hogy növeljük a szorzót a fogadással a favorit győzelmére az első félidőben és a mérkőzés végén. Ebben az esetben két feltételnek kell megfelelnie – csapatának nyernie kell a félidőben és a mérkőzés végén, de nagy favoritoknál ez általában működik.

A külömbség a szorzóknál a favorit győzelmére és a a favorit győzelmére a félidőben és a mérkőzés végén nagy, így ez a piac sok esetben kifizetődik.

Például a fovorit győzelmére a szorzó csak 1,10 értékben lehet, míg a győzelmére a félidóben és a meccs végén akár 1,40 vagy magasabb. Ez egy nagy különbség, és ezért ezt a piacot nem lehet figyelmen kívül hagyni. Valószínűleg az 1,10 -es szorzóval nem fogadna, de az 1,40 -es szorzóval már érdemes lehet fogadni.

Természetesen előfordulhat, hogy a fogadás nem sikerül Önnek, azonban ha biztos az egyik csapat fölényével, akkor ennek a csapatnak kellene dominálni az egész mérkőzés során, ezért a fogadásnak mindig nagy esélye van nyerni. Ezenkívül, ha itt és ott nem sikerül ez a fogadás, akkor az esetleges veszteségeket pótolhatja  a nyereményekkel, amelyek ebben az esetben meglehetősen tisztességesek.

A fogadást az eredményre a félidőben és az eredményre a mérkőzés végén olyan fogadók is kihasználhatják, akik szeretnek döntetlenre fogadni. Ez különösen azokra a mérkőzésekre vonatkozik, amelyekben csak néhány gól esik (ha egyáltalán esik), és ahol nagy a valószínűsége a 0: 0 vagy 1:1 eredménynek. Fogadni ezekben a mérkőzésekben a félidő eredményére és a mérkőzés végén jelentősen növelhetik a szorzók értékét anélkül, hogy jelentősen csökkentenék az esélyeket a győzelemre. 

Hogyan lehet emelni a szorzót a favoritra – következtetés

Fogadni az eredményre a félidőben és a meccs végén egyike a legrégebbi fogadási alternatíva a futball piacán. Ez a piac kiállta az idő próbáját, és még mindig rengeteg lehetőséget kínál annak kihasználására. Például a 22bet-nél.

Ha egy olyan csapatra fogad, amely gyakran nyer, és amely nagy favorit, fogadással az eredményre a félidőben és a mérkőzés végén megtalálhatja a magáét. Más alternatív piacok a szorzók növelésére a favoritra a fogadás a hendikepre, vagy egy dupla fogadás, mint például a csapat győzelme és a gólok száma. Erről valamikor később beszélünk.

Tudjon meg többet a fogadási stratégiáról az eredményre a félidőben és a mérkőzés végén.

Relevant news