Hogyan juthat információhoz korábban, mint a fogadóirodák?

Ma van az NBA alapszakaszának utolsó napja. A hivatásos fogadók nyáladzanak a kínált szorzók fölött, a fogadóirodák pedig igyekeznek időszerűknek tartani a szorzókat. Néhányan elgondolkodhatnak azon, hogy mi olyan különleges az NBA alapszakaszának utolsó napján. A válasz az, hogy mindenhol létezik korreláció, és gyakran történnek rakoncátlan dolgok. Mely csapatok fogják kímélni a játékosokat az alapcsapatból? Ki játszik a helyért a play-off-ban? Ki játszik a hazai környezet előnyeért a play-off-ban? Nagyon sok ismeretlen található a piacon, aminek köszönhetően szép pénzt lehet keresni.

Az újonnan közzétett információkra gyorsan kell reagálni.

Ez a helyzet vezetett el ahhoz az ötlethez, hogy hogyan lehetséges hozzá jutni gyorsabban a kulcsfontosságú információkhoz, mint maguk a fogadóirodák, és ezután ezeket az információkat hogyan felhasználni egy nyerő fogadás megkötésére. Kezdjünk bele…

Kezdjük a kulcsfontosságú játékosok meghatározásával

Az első dolog, amit tudnia kell a hírcsatornák megtekintése előtt, azok a játékosok, akik befolyásolni fogják a szorzók mozgását. Amikor az NHL -re fogadok, összeírok 5-6 játékost (minden csapatból), akik esetleges hiánya befolyásolhatja a fogadási szorzókat. Az NHL -ben egy játékos csak kismértékben mozgatja a szorzókat, azonban az NBA -ben igazán nagy mértékben ezeket elmozdíthatjai! Például Luca Doncic a 2021 -es NBA -szezon végén 6 pontot ért. Képzelje el azt az értéket, amelyre néz abban az esetben, amikor megtudja, hogy Doncic az egységen kívül áll.

Hol találom a legjobb információkat a játékosokról?

Egy ideális világban az emberek számára bennfentesek állnának rendelkezésre, akik annak a csapatnak a javára dolgoznának, amelyre fogadni szeretnének. Egy gyors telefonhívás vagy szöveges üzenet az információk hivatalos közzététele előtt egy ideális módja lenne arra, hogy hogyan legyőzni a fogadóirodákat. De nem egy ideális világban élünk.

A második nagyszerű dolog figyelni az összes helyi újságírót illetve a Twitter -bejegyzésüket. Például a Tampa Bay Lightning esetében kifizetődött figyelni a Caley Chelios és a Bryan Burns csatornákat. A reggeli korcsolyázás után az egyik vagy másik tweetelt a hiányzásokról és a csapat valószínű összeállításáról.

Mit keresek tulajdonképen? Nos, a kulcsfontosságú játékosaimat. Victor Hedman szerepel az összeállításban? Mi van Stamkosszal? Kucerov visszatért!

A Twitter a legjobb az ilyen típusú üzenetek gyűjtésére, de néha érdemes követni az üzeneteket más közösségi hálózatokon is, esetleg a Reddit -en, stb.

Új információkkal rendelkezek. És mi legyen most?

Tovább ellenőriznie kellene, hogy ezek az adatok bele -e vannak foglalva a fogadási szorzókba. Amint az információk közzé vannak téve, elkezdenek megjelenni a fogadási szorzók ingadozásai. Ez nem szabály, de általában ez előfordul. A szorzókat össze kell hasonlítani egy olyan bukméker szorzóival, amely a legpontosabb és az új információkra nagyon gyorsan tud reagálni. Ha Kucerov visszatért a csapathoz, és nagyobb szorzót találok például a 22bet-en, mint az említett nagyon pontos és gyors bukmékernél, akkor fogadok.

Következtetés

A társadalmunkban manapság az információcsere hihetetlenül gyors. A tény az, hogy ez a cikk néhány hónap múlva valószínűleg elavult lesz, mivel jobb információs formák állnak majd rendelkezésre. A legjobb tanács: Legyen éber és állandóan figyelje az új információkat.

Relevant news