Hogyan befolyásolják a fogadásokat a büntetőpárbajok az NHL-ben?

A büntetőpárbajok a jégkorong NHL alap részének fontos részévé váltak, annak ellenére sok tippelő ezt nem veszi a figyelmébe. Tekintettel arra, hogy a mérkőzések jelentős része büntetőpárbajokal végződik, a képessége hatékonyan fogadni a csapatokra a büntetőpárbajokban (a döntésig), különbséget jelenthet a fogadók számára a nyereséges és a veszteséges szezon között. Egy csapat képességének felvillanni a büntetőpárbajokban nem szabad soha az egyetlen okának lenni annak, hogy fogadjon rá, de ha a két csapat viszonylag kiegyensúlyozott és a meccs szoros eredményt igér, akkor a büntetőpárbajok képessége döntő tényező lehet a fogadásában. Íme hat tényező, amelyet figyelembe kell venni, ha a büntetőpárbajokról van szó:

Az NHL-ben mindig számítani kell a büntetőpárbajokra, de egyes meccseken ezek sokkal valószínűbbek.

Milyen gyakran mennek hosszabbításba a csapatok?

A büntetőpárbajok persze csak akkor fontosak, ha a csapat hajlamos rendszeresen csak a hosszabbításban dönteni a meccseiről. Ha egy csapat csak ritkán kerül hosszabbításba vagy büntetőpárbajokba, akkor nincs jó ok arra, hogy foglalkozzunk a büntetőpárbajok eredményeivel, mert azok nem relevánsak. Egyes csapatok az átlagosnál gyakrabban túlóráznak – gyakran azért, mert erős kapus és gyenge támadás kombinációja van. Más jégkorongcsapatok nem érnek el annyi hosszabbítást, mert a támadó és védekező játékuk nagy különbséget mutat.

Hogyan teljesítenek a büntetőpárbajokban?

Az NHL-ben vannak olyan csapatok, amelyek kifejezetten jók a büntetőpárbajokban, vannak, akik csak átlagosak, és vannak, akik a büntetőpárbajok elején csak-csak hogy áldoztak egy pontot. Több oka is lehet annak, hogy a büntetőpárbajokban részt vevő csapatok miért lehetnek rosszak – a kapusaik nem hatékonyak a breikekben, a legjobb gólszerzőik nem teljesítenek jól a büntetőpárbajokban stb. A teljesítmények a  büntetőpárbajokban a játék egyik olyan aspektusa, amelyet a csapatoknak nagyon nehéz gyorsan javítani. tehát nagyon tanulságos tudni, amit a csapat a múltban elért.

A teljesítmények a büntetőpárbajokban fenntarthatók?

Ha egy csapat nagyon gyengén vagy nagyon jól teljesít a büntetőpárbajokban, akkor fel kell mérni, hogy a teljesítménye fenntartható-e a jelenlegi szinten, vagy valószínű, hogy az átlaghoz közelebb kerül. Ha például egy NHL-csapat három domináns győzelemmel a büntetőpárbajokban kezdte a szezont, akkor lehet feltételezni, hogy ez egy jó csapat lesz a büntetőpárbajokban, de ésszerű lenne a fogadóknak azt feltételezni, hogy nem lesznek képesek olyan jól teljesíteni az egész szezonban.

Valószínűnek tűnik Ön számára a döntetlen eredmény?

Amikor az NHL-fogadók egy meccsre néznek, helyen van a  kérdés, hogy valóban lehetséges-e a döntetlen? Ha a csapatok nincsenek jól összeillesztve – például, ha az egyik csapat nagyon erős a támadásban, a másik pedig kínlódik a védelemben, akkor ne aggódjon túl sokat a büntetőpárbajok miatt, mert nem különösebben valószínű, hogy erre sor kerül. Az egyik a gyors lehetőségek közül, amellyel megtudhatja, hogy valószínű-e a döntetlen, a csak a rendes játékidőben lejátszott mérkőzések eredményeinek megtekintése. Ha valamelyik csapat nagy favorit a győzelemre az alapjátékidőben, akkor a szorzókészítők tényleg nem számítanak döntetlenre, és valószínűleg nem kell túl sokat aggódnia emiatt.

Ki áll a kapuban?

Egyes NHL-kapusok sokkal jobbak a büntetőpárbajokban, mint mások, és egy kapus feltétlenül kulcsfontosságú a sikeres büntetőpárbaj érdekében. Ha a csapatnak sok sikere van a büntetőpárbajokban, akkor igazán nagyon fontos meggyőződni, hogy a mérkőzés ugyanazzal a kapussal indul-e, aki a legtöbb győztes büntetőpárbajban a kapuban volt. Ha nem biztos benne, akkor nem biztos, hogy egy olyan csapatra fogad, amelyik valóban olyan erős a büntetőpárbajokban, mint amire számít.

Van értelme beleszámítani a hosszabbítást a fogadásokba vagy sem?

Két fő módja létezik annak, hogyan fogadni a jégkorongra. Lehet fogadni a mérkőzés eredményére csak az alapjátékidőbeni, vagy a meccs végeredményére, akár az alapjátékidőben, akár hosszabbításban, akár büntetőpárbajban dől el. A szorzók egymástól függetlenül változnak az szerint, hogy az emberek hogyan fogadnak. Néha az érték az egyik fogadástípusban van, máskor a másik fogadásban. Mondanunk sem kell ( remélem), hogy a fogadóknak nem kell aggódniuk a büntetőpárbajok eredményei miatt, ha az érték a fogadásban az alapidő eredményében van. Fogadjon értékkel a 22bet-nél.

Relevant news