Használja ki a fogadásban a külömbséget a meccsek között az NHL All Star Weekend előtt és után

Amint eljön a szünet az All Star-meccsre, az NHL-szezonban a fogadások szempontjából finom, de nagyon jelentős változás következik be. Azok, akik képesek “elkapni” ezt a változást és kihasználni azt, lehetőségük van profitálni belőle. A következő cikkben összesen öt olyan pontról olvashat, amelyre e tekintetben érdemes odafigyelni.

A játékoskáder mélysége a későbbiekben fontosabb lesz.

Az NHL-szezon hosszú és nagyon kemény. A sérülések mindennaposak, és a szezon előrehaladtával egyre súlyosabbá és jelentősebbé válnak. Nem lesz olyan csapat a ligában, amelyik teljesen egészséges lesz a szezon második felében. Sőt, még a súlyos sérülések nélküli csapatok is küzdeni fognak a kulcsfontosságú játékosok sérüléseivel. Azok a csapatok, amelyek nem rendelkeznek elég erős káderrel, a szezon elején elfedhetik a problémáikat, de minél tovább tart a szezon, annál valószínűbb, hogy a problémáik nyilvánvalóvá válnak. Az NHL-játékosoknak tudomásul kell venniük, hogy a sztárok hiánya végzetes hiba lehet a szezon végén.

A rossz csapatok tisztában vannak a sorsukkal

Az All-Star szünet után még közel 40 mérkőzés van hátra. Néhány csapatnak azonban nem kell sok idő, míg rájönnek, hogy nem jutnak be a rájátszásba, bármi is történik. A gödör, amelyben vannak, túl mély, és ők egyszerűen nem elég jók. Ezeknek a csapatoknak az a problémája, hogy a reménytelenségük ellenére is le kell lejátszaniuk a hátralévő mérkőzéseiket.

Néhány hokicsapat számára ez nem jelent nagy problémát – ha fiatalok vagy hosszú távon kínlódanak, akkor tovább igyekezhetnek, tapasztalatokat szerezhetnek és építhetik a jövőt. Azonban azok a csapatok, amelyekről nem várták, hogy ilyen rosszul teljesítenek, vagy olyanok, amelyeknek kevés okuk van az optimizmusra, a szezon végére valóban a sötétbe borulhatnak. A játékuk szenvedhet, és még rosszabbak lehetnek, mint a szezon elején voltak.

A lezárás hatása az átigazolásokra

Az NHL-ben az átigazolási határidő sokkal nagyobb jelentőséggel bír, mint más sportágakban. Sok üzletet kötnek a lezárás napján, és még többet az azt megelőző napokban. A csapatok kulcsfontosságú játékosokat fognak elcserélni, és megpróbálnak mélységet adni a csapatnak. A csapatok, amelyek kiestek a rájátszásból elcserélik a jelenlegi legnagyobb erősítéseiket fiatal játékosokra vagy draftokra. Azok a csapatok, amelyek joggal hisznek abban, hogy van esélyük a továbbjutásra, a legnagyobb szükségleteiket kielégítő játékosokkal fognak feltöltődni – még akkor is, ha ehhez a jövőjüket kell félretenniük.

Tekintettel arra, hogy az átigazolási határidő ennyire élénk, ez több szempontból is hatással van az NHL All-Star szünet utáni játékra. A közelgő csere veszélye minden csapat felett ott lebeg, amely problémákkal küzd, és a megegyezés reménye minden sikeres csapat figyelmét elvonhatja. A csapatok és a fogadók között mindig van csalódottság, amikor egy csapatnak nem sikerül az az átigazolás, amelyet vártak tőle. 

Ha mégis megtörténik az átigazolás, akkor a csapatoknak azzal a kihívással kell szembenézniük, hogyan rövid időn belül és sok gyakorlás nélkül beillesszteni egy új játékost. Az átigazolási határidő szintén nagyon nagy hatással van a közvélemény megítélésére. A nyilvánosság el lesz ragadtatva a legnagyobb üzletektől, és csalódott az elvárásoknak nem megfelelő üzletektől. Lelkes lesz azokból a csapatokból, amelyek agresszívak voltak, és negatívan néznek azokra, amelyek tétlenek voltak, vagy eladták legjobb játékosaikat. Az okos fogadóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a nyilvánosság mit gondol a csapatok által végrehajtott vagy nem végrehajtott cserékről, és hogy ez hogyan befolyásolja a fogadási módjukat. Az NHL-fogadók számára különösen fontos, hogy ezt a hatást figyelembe vegyék a határidő utáni hetekben.

A rájátszás intenzitása korán kezdődik

A tapasztalt fogadók tudják, hogy az NHL rájátszása hihetetlenül intenzív – sokkal intenzívebb, mint az alapszakasz. A párbajok gyorsabbak, keményebbek és nehezebb ezeket megnyerni. A csapatoknál, amelyek a mentésért játszanak a rájátszásban ez az intenzitás már korán elkezdődhet. A szezon utolsó hónapjában, vagy még hosszabb ideig, úgy tűnhet, hogy minden mérkőzés rájátszás, mert minden vereség nagyon sokba kerülne. Egyes csapatok a rájátszás nyomása alatt sikeresek, míg mások visszariadnak a kihívástól. A fogadók számára nagyon fontos figyelembe venni, hogy az All Star-meccs utáni mérkőzéseket nagyobb intenzitással játsszák.

A fogadók figyelme

A szezon elején az NHL-re nem nagyon fogadnak. A fogadó nyilvánosság néhány más sportágon gondolkodik, mint például az NFL. A szünet után azonban a fogadási nyilvánosság az NHL-meccsek felé fordul. Azonban érvényes, hogy minél nagyobb figyelmet fordít a közönség egy adott sportágra, annál jobban kell érdeklődni arról, hogy milyen elfogultságai lehetnek, és ez hogyan befolyásolja a fogadások beállítását és mozgását. A nyilvánosság nem mindig arra a csapatra fogad, amelyik a legesélyesebb a győzelemre – csak arra, amelyik jobban tetszik neki. Fogadjon a 22bet-nél értékkel.

Relevant news