Fogadási stratégia: Az NHL két legjobb csapatára a mérkőzésekben idegenben

Ha már elkezdtem foglalkozni a jégkorongra való fogadással, pontosabban az amerikai NHL-re, ide kívánkozik ez a cikk is, mivel ezzel a problematikával már foglalkoztunk a korábbi cikkekben. Elemeztünk néhány fogadási stratégiát, most tehát ezeket egy kicsit kiegészítjük. Ismét egy kicsit számolni fogunk, de ahogyan már korábban is leírtam, számolás nélkül csak nehezen válhatunk sikeres fogadóvá. 

Az NHL favoritai a meccseken idegenben egy nagyon érdekes fogadási stratégia alapját képezik.

A hazai pálya előnye az NHL-ben viszonylag nagy, ezért a meccsekben idegenben még az adott év két legjobb csapata sem nem olyan nagy favorit. És még abban az esetben sem, ha lényegesen gyengébb csapatok ellen játszanak. Ez az alapja ennek a fogadási stratégiának, amit gyakorlatilag “Az NHL két legjobb csapatára a mérkőzésekben idegenben” neveztünk meg.

Hogyan fogadni?

Ennek a fogadási stratégiának a keretében minden este, vagy minden második, harmadik, negyedik este (az ízlésünk és kínálat szerint) kiválasztunk két idegenben játszó csapatot, akik aznap a legnagyobb favoritok az oddsok alapján. Tehát ha a szorzók a csapatok győzelmére Nashvill (2,40), a Minnesota (3,10), a NY Islanders (1,70) és a Chicago (2,30), akkor a NY Islanderst és a Chicagot választjuk.

Ezután a kiválasztott csapatok párját rátesszük a szelvényre. Abban az esetben, ha nem nyerjük meg a fogadást, akkor a következő és a következő este ugyanúgy folytatjuk, amíg meg nem nyerjük meg a fogadást. Az 1 ×, 2 ×, 3 ×, 5 ×, 8 ×, 12 ×, 18 × és 25 × progressziót használjuk (azaz fokozatosan növeljük a tétet).

Ebből következik, hogy ha a kezdeti tétünk 100 forint, akkor a második körben 200 forintot, a harmadikban 300 forintot, a negyedikben 500 forintot, az ötödikben 800 forintot, a hatodikban 1200 forintot stb.

Biztosíték a magas számú sikertelen sorozat ellen

A kockázat szétosztása érdekében érdemes a bankrollt két egyenlő részre osztani. Ezután ezekkel a részekkel külön fogadunk, az előírt progresszióval, de mindegyikkel egy más napon. Ezzel (legalábbis elméletileg) azt biztosíthatnánk, hogy biztosan eltaláljuk egyiket a valamelyik tippből, és így a játékban maradjunk. Egy kis szerencsével nagy pénzt is kereshetünk.

Egy kicsit kíméletesebb Martingale

Ez a fogadási stratégia teljesen érthető módon felidézheti a Martingale fogadási rendszer emlékeit. A figyelmesebb fogadók azonban hamarosan leleplezik, hogy ez a fogadási rendszer nem olyan agresszív, pl. hogy sokkal kíméletesebb progresszióval működik. Arról nem is beszélve, hogy e stratégia keretében a bankroll meg van osztva, ami tovább csökkenti a kudarc kockázatát.

Még ha el is veszíti  az egyik bankrollt, akkor még mindig megvan a másik bankroll. És ez általában segíti Önt a nyereményhez. Ha ez megtörténik, akkor ismét osztja meg a bankrollt, és folytassa a biztonságosabb móddal való fogadást. Ehez regisztráljon például a 22bet fogadóirodánál, amely az egyik a legbiztonságosabb bukmékerek közé tartozik az elérhető piacon.

Relevant news