Fogadási stratégia az NHL -ben ázsiai hendikepre

Fogadás az ázsiai hendikepre egy fogadási stratégia, amelyet leginkább a közepesen tapasztalt fogadók használnak. Ennek a fogadásnak az alapelvében azonban semmi bonyolult nincs! Ma itt elmagyarázzuk az ázsiai hendikepet, és meg is mutatjuk, hogyan lehet használni az NHL fogadásaiban, ahol ezt a fogadástípust ideális használni.

Fogadás az ázsiai hendikepre az NHL -ben

Az ázsiai hendikep nagyszerű módja annak, hogyan növelheti a nyereségét a fogadásból.

Hogyan működik az ázsiai hendikep

Fogadások a hendikepre általában azt jelentik, hogy a mérkőzés nem 0: 0 -val kezdődik. A hendikep választásától függően az egyik csapat vagy gólelőnyt szerez, vagy éppen ellenkezőleg, kezdettől fogva veszít. Tehát ha úgy választunk, hogy a házigazdák -1,5 hendikeppel nyernek, az azt jelenti, hogy kezdettől fogva 1,5 góllal veszítenek. Egyszerűen fogalmazva, tehát legalább két gól különbséggel kell nyerniük.

A mérkőzés tehát -1,5: 0 -val kezdődik. Ha a házigazdák két gólt szereznek, az eredmény 0,5: 0 lesz, és ez már azt jelenti, hogy a fogadás sikeres, mert a házigazdák a kiválasztott hendikep ellenére is nyernek. Természetesen az ellenkező hendikep is fogadható. Ezt akkor ajánlott megtenni, amikor előrejelezzük, hogy a mérkőzés nem fog olyan balsikerrel végződni, mint ahogyan ezt a legtöbb fogadó elvárja. Vegyünk a cseh jégkorong bajnokságról egy példát.

A mérkőzésen Olomouc és a prágai Sparta találkozik egymás ellen, aki egyértelmű favorit az 1,5 -ös szorzóval. A házigazda Olomoucra a szorzó 5. A mi megítélésünk szerint Olomouc nem veszíthet ekkora különbséggel, és ezért ázsiai hendikepet választunk Olomoucra +2,5. A mérkőzés tehát a szemeinkben 2,5: 0 -val kezdődik – Olomouc két és fél gólos előnyben van.

A mérkőzés 2: 3 eredménnyel zárult, Olomouc ugyan vereséget szenvedett, de a mérkőzés előtti ítéletünk nem volt rossz – a győztest és a vesztest csak egy gól választotta egymástól. Ha ehhez hozzáadjuk a fogadási hendikepet, akkor 4,5: 3 -as pontszámot kapunk, ami azt jelenti, hogy Olomouc megnyerte a hendikepet, sőt megengedhetett volna  magának még egy extra gólt kapni.

Használja ki a hendikepet az NHL -ben

Ma eláruljuk, hol lehet igazán jól használni az ázsiai hendikepet. Az NHL-ről van szó, ahol sok gól születik. A fő oka annak, hogy miért használni itt a negatív hendikepet -1,5 az, hogy a kapust valóban gyakran küldik le a pályáról, és a mérkőzések ritkán fejeződnek be csak egy gól különbségével.

Ezen a bajnokságon gyakran előfordul olyan pillanat, amikor az egyik csapat a favorit, és a szorzó rá 1,5 körüli például egészen 1,7 -ig. Ez nem túl vonzó szorzó, tekintettel arra, hogy mennyire specifikus és kiszámíthatatlan ez a bajnokság. Normális körülmények között elkerülnénk ezt a mérkőzést, vagy esetleg megpróbálnánk az outsidert egy nagyobb szorzóval. Az ázsiai hendikep fogadási stratégiájában azonban növelhetjük a szorzókat a feltételezett favoritra.

Fogadunk, hogy a favorit két góllal nyer, vagyis az említett hendikepet -1,5. A szorzó így 1,6 -ról egészen 2,1 -re emelkedik. Ha a csapat valóban olyan nagy favorit, akkor nem okozhat gondot, ha két vagy több gólkülömbséggel nyer. Ha az elemzéséből jobbnak látszik a fogadás az outsiderre, ne habozzon itt is kipróbálni az ázsiai hendikepet. Ha az outsider valóban fölényben lesz az ellenfeléhez képest, akkor az NHL -ben az eredmény valószínűleg itt is két gólkülömbség lesz. Tehát ha kockázatot akar vállalni, akkor inkább ezt -1,5 -es hendikepben tegye meg. A szorzó a klasszikus győzelemre 4,55 -ről 6,5 -re emelkedhet -1,5 hendikeppel. Leginkább a 22bet fogadóirodánál ajánlatos fogadni. 

Relevant news