Fogadási rendszer Maria internetes legenda szerint

Hozzáállás a fogadásokhoz “Maria szerint” néha össze van tévesztve egy fogadási rendszerrel, de valójában egy bankroll -kezelési rendszerről van szó. Ezért már az elején szeretném leszögezni, hogy itt inkább a Marie szerinti bankrollkezelésről van szó, nem a Marie szerinti fogadási rendszerről, ahogyan néhány más szerkesztő hivatkozik rá.

A fogadási rendszer Marie internetes legenda szerint egy hatékony kezelése a bankroll menedzsmentnek a szorzók összege alapján.

Ezt a hozzáállást a bankroll menedzsmenthez egy személy népszerűsítette, aki Maria Santonix néven jelent meg az interneten. Ennek a személynek egy hónap leforgása alatt sikerült növelnie bankrollját 3000 fontról 100 000 fontra.

Maria kizárólag a lóversenyre fogadott, és soha nem árulta el, hogyan választja ki azokat a lovakat, amelyekre fogad, bár azt állította, hogy vannak bizonyos “kapcsolatai” ezen a területen.

Mária azonban elárulta a legfontosabb dolgot, nevezetesen azt, hogy melyik lovakra fogad, és tovább azt a rendszert, amely alapján kiválasztja, hogy mennyit fogadjon egy adott lóra. Tippjeit és fogadási értékét egy online fórumon tette közzé (sajnos jelenleg már nem működik), és a hatalmas sikereinek köszönhetően természetesen jelentős népszerűséget szerzett magának.

Hogyan működik a bankroll menedzsment Maria szerint?

Ez a bankroll menedzsment minden fogadáshoz oda rendeli az aktuális bankroll bizonyos százalékát. Ez a százalék függ a szorzótól, amely a fogadáshoz kötődik. Az alacsonyabb szorzóra, mint 3,50 a bankroll 1% -át fogadják, a szorzókra 3,60 és 7,40 között a bankroll 0,6% -át és a szorzókra 7,50 és 11,00 között a bankroll 0,4% -át. Maria általában nem fogadott magasabb szorzókra.

Ha a bankroll növekszik, a tét összege azzal arányosan növekszik (vagyis a szorzókra 3,50 értékig továbbra is a bankroll 1% -át fogadja). Ha azonban a bankroll csökken, a tét összege nem csökken egészen addig, amíg a bankroll 65% alá nem csökken.

Ezt a rendszert az alábbiakban egy példával magyarázom, ahol 10 000 forintot fogok használni kezdeti bankrollként.

 

Tét                            Aktuális

száma   Sorzó   bankroll összeg    Fogadás értéke   Eredmény

 

  1.           3,00         10 000 Ft.           1% (100 Ft.)      Nyeremény

                                                                                – nyereség 200 Ft.

  1.           4,00          10 200 Ft.        0,6% (61,2 Ft.)     Veszteség

                                                                                 – veszteség 62 Ft.

  1.           7,00         10 138,8 Ft.       0,4% (40,6 Ft.)      Nyeremény

                                                                             – nyereség 243,6 Ft.

  1.           2,00         10 382,4 Ft.       1% (103,8 Ft.)        Nyeremény

                                                                             – nyereség 103,8 Ft.

  1.         2,50          10 486,2 Ft.       1% (104,9 Ft.)       Veszteség

                                                                            – veszteség 104,9 Ft.

  1.         5,50           10 381,3 Ft.        0,6% (62,3 Ft.)     Nyeremény

                                                                             – nyereség 280,4 Ft.

Hasznos lehet a bankroll menedzsment Marie szerint?

Attól függ, hogyan képzeli el a “működni” szót. Egy hatékony rendszerről van szó az Ön bankrollja kezelésére, azonban mindig magának kell kiválasztania a nyerő tippeket. Ez a bankroll menedzsment viszonylag alacsony szinten tartja a fogadásokat, és soha nem teszi lehetővé Önnek túl sok pénzt fogadni magas szorzókra.

Más szavakkal, csökkenti a kockázatot a fogadásoknál magas szorzókra, miközben megakadályozza a fogadóknak pótolni a veszteségeket. 

Ha olyan sikeres szeretne lenni, mint Mária, akkor igazán egy nagy adag szerencsére van szüksége. Ez a személy 300 nap alatt és körülbelül 1000 fogadással 85,88% -os sikerességet ért el, ami azt jelenti, hogy ezért jobban, mint a bankroll menedzsment a már említett “kapcsolat” volt felelős az ő esetében. Más szóval gyakorlatilag lehetetlen ekkora sikert elérni (nyerési arányt), ha a szokásos módon fogadunk ilyen magas szorzókra.

Sajnos a fogadási rendszer leírásában semmi nem jelzi, hogy mely lovakra, csapatokra vagy játékosokra kellene fogadnia. A tippekhez a fogadásra tisztességes elemzésekkel és a találékonyságával kell eljutnia. Ha azonban hosszú távon értékes szorzókat tud kiválasztani, akkor ez a bankroll kezelés nagyon jó az Ön számára. Segít megőrizni az érzelmeit és fegyelmezettnek maradni. Fogadni a 22bet bukmékernél ajánlatos.

A fent leírt rendszert úgy is elképzelheti, mint egy étrendet, amely megmondja, hogy mennyi kalóriát fogyaszthat reggelire, ebédre és vacsorára, de már nem mondja meg pontosan, hogy mit egyen.

Relevant news